Průzkum trhu - názory na svatební kytici
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Průzkum trhu - názory na svatební kytici
Dobrý den,
v současné době jsem na mateřské dovolené a mám docela hodné miminko a tak jsem přemýšlela jak bych mohla přispět do rodinného rozpočtu. Když jsem se vdávala, chtěla jsem aby mi svatební kytice zůstala jako památka. Na internetu jsem si našla kytici jaká by se mi líbila - z tvrdého kartonu. Bohužel u nás nejde koupit, jenom v USA jsem jí našla v přepočtu asi za 5000 Kč bez poštovného
a proto jsem se rozhodla si jí sama vyrobit včetně kytic pro maminky a celkové sladěné výzdoby. Je na tom docela hodně hodin práce, je to piplačka ale bavilo mě to a výsledek mi každý chválil. No, prostě mě teď na mateřský napadlo že bych si udělala malý průzkum trhu jestli by o něco takového byl zájem, ať už jako dekorace nebo k nějaké speciální příležitosti. A tak Vás prosím o názor - líbí/nelíbí? Pořídily byste si? Pro jakou příležitost? Jakou cenu byste popřípadě zaplatily?
Děkuji za váš čas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kačta, je to krasne, ale na svatbu bych si ji nevzala.
Vidim to jako peknou dekoraci, vyvedenou treba tematicky - v barvach Vanoc, jara, Valentyna…, ale svatebni za me urcite ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja osobne bych to jako svatebni kytici nechtela ani zdarma, prijde mi to silene, vubec si nedokazu predstavit s timhle jit k oltari, to by asik vejralo lidi
Nicmene jako dekorace do domu, kancelare, kadernictvi atd. mi to prijde moc pekne, urcite by to naslo vyuziti u me. Cena podle velikosti, ale myslim si, ze i za 500 to udas. Na druhou stranu, prijde mi, ze to je hodne pracne a kdyz prepocitas cas a penize za to, asik z toho nebude moc velkej zisk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc hezké, ale jak je psáno výše, na svatbu bych si to určitě nepořídila. Jako výzdoba někam určitě super zajímavá, ale osobně bych nevyužila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačta vypadá to moc hezky, ale rozhodně bych si to domů nepořídila - nemám tyhle pracholapy moc ráda. a jako svatební kytku bych to rozhodně nebrala, asi jsem příliš konzervativní, ale na svatbu (či k jiné příležitosti jako dar) kytku jedině živou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačta krásná práce
Upřímně nejsem cílová skupina, nicméně věřím, že kupce by si taková nádhera našla. Otázka je, jaká by byla prodejní cena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby to nebylo tak strakatý, možná by to šlo. Já bych to brala jako dekoraci třeba do oken, jsem líná zalívat kytky. Tyhle bych jen občas oprášila. Nebo jako zmíněnou tematickou dekoraci k svátkům, ročním obdobím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to opravdu moc hezke a urcite se najde hodne zajemcu, kteri by si to domu i poridili, toho bych se nebala. Otazka je spise cena, urcite ti to trva spoustu casu a nejsem si jista, zda se najde dost zakazniku, kteri ti budou ochotni zaplatit tvuj cas a zisk. ta cena musi byt podle me celkem vysoka, aby jsi z toho neco mela a to by mohl byt problem. No ale muzes to zkusit prodavat na internetu a uvidis jaky bude zajem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelíbí, bohužel. Brala bych to doplněné lízátky nebo pastelkama jako dárek pro malou slečnu, nebo s doutníky pro dědu, jako PF od nějakého dodavatele… ale svatba ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypadá to docela zajímavě, ale jako svatební mi to opravdu nepřijde. Já bych do toho zakomponovala finanční hotovost a byl by to prima dárek třeba pro mamku nebo babičku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit