obrázky do dětského pokojíčku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
354
27.6.06 10:19

obrázky do dětského pokojíčku

Ahoj maminky,
chtěla jsem malé vyzdobit pokojíček, a tak jsem nakoupila bílé rámečky z Ikea - a teď marně přemýšlím, kde vzít nějaké obrázky, co do nich dát … V Ikea mají kreslené obrázky zvířátek přesně do těch rámečků, ale mně se ty kresbičky prostě nelíbily. Nemáte nějaký tip, kde se vzít pěkné dětské obrázky, mě nic nenapadá :? .
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
27.6.06 11:10

Co třeba starší dětský kalendář? Já jsem tak využila spoustu obrázků z kalendáře o Krtkovi. Dají se sehnat i plakáty, které mají rozkouskované obrázky do různě velkých čtverečků a obdélníků, když koupíš jeden, máš třeba 10 obrázků.

• Citovat
  • Upravit
1652
27.6.06 12:18

co třeba pohlednice s dětskými motivy? vypadá to taky pěkně..

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
27.6.06 13:23

Ahoj Timeo,
co zkusit toto?

http://www.fkr.comp.cz/

My jsme si pár obrázků vybrali a poslali je do Droxi vyvolat jako digi fotografie a vypadají super. Můžes si zvolit velikost, jakou potřebuješ.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
27.6.06 14:17

Ahoooooooj Timčo,

tak zrovna včera jsem nabarvila rámečky, co jsem koupila v Obi, modře, červeně a zeleně, mno a teď už taky jen špekuluju, co nakreslím, páč já jsem pro tvůrčí činnost, ovšem taky nemám inspiraci :cry: , je možné, že nakonec taky skončím u toho kalendáře :wink: :D , to je moc dobrý nápad, ale fakt se nejdřív budu snažit spáchati něco sama. Na to už holka ty čas asi mít nebudeš :wink: Tak až ten pokojík Adince vyzdobíš - pošleš mi foto, ju?? Budu se inspirovat, u nás totiž Vikčin pokojíček zatím nehrozí, takže mám fůůůůůůůůůru času. Tak se měj moc hezky a myslím na tě - ať je porod ok :!

pa sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.6.06 14:23

ahojky

já obrýzky teda nemám v rámečkách, ale koupila jsem samolepky, takže máme polepenou celou jednu stěnu… no jde to sundat, přelepit … pro inspiraci se koukni na www.styltex.com

my máme farmu. na zelené stěně se to líbí i manžovi, kterej byl proti zelené i proti nálepkám:o))
 http://www.styltex.com/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
27.6.06 14:41

Mako, dík za super tip na tyhle stránky, já jsem tam hned našla moc pěkné záclony. Příští rok se stěhujeme a Mates bude mít konečně pokojíček, takže si stránky ukládám do oblíbených a pak se na to vrhnu :lol: :lol: :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
27.6.06 15:09

Já zase zarámovala vlastní Vilíkovy krepákové a vodovkové výtvory a vypadají dost dobře :-)
Mimochodem jsem vyrobila i rámečky a to tak, že jsem látku, ze které máme v dětském závěsy a jiné doplňky podlepila kartonem, nastříhala na pásky a oblepila jima kresby a výtvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.6.06 15:18

Ahojky,
myslím, že do rámečků se přímo nabízí udělat krásné obrázky ubrouskovou technikou. Jsou mraky krásnejch dětskejch ubrousků. Nicméně my zrovna děláme Lukýsovi taky už jeho vlastní pokojíček a obrázky kreslím přímo na zeď. V knihovně jsem si půjčila knížku s hezkýma obrázkama zvířátek a maluju. Zatím to mám tužkou - jsem zvědavá, jak to nakonec bude vypadat. No, přinejhorším se to dá vždycky přemalovat.

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.6.06 16:37

Tééda, to je nápadů, moc díky za tipy!
Když já nejsem moc tvůrčí :? , ale strašně mě to láká - potřebovala bych vedení … a čas, ten asi moc nebude …
Zatím jsem aspoň objednala samolepky stromu z mimibazaru, něco na způsob, jak psala Maka - to snad zvládnu! Na druhou stěnu bych chtěla tak za tři ty obrázky … krteček je taky moc krásnej … nebo mrknu v Levných knihách po kalendáři.
Musím, malá vstává a asi levou nohou :( , podle toho řevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
27.6.06 23:47

Ahoj,
ještě jeden tip. Koupila jsem dětské omalovánky s Krtečkem. Ty předtištěné obrázky jsou dost pěkné na zarámování. A máš to úplně bez práce :-)
Ahoj, Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.6.06 10:12

Ahoj, tak já mám výhodu, že mám velice šikovnou sestřičku, takže od ní máme nejen v dětském pokojíčku, ale i v kuchyni a v předsíni obrázky provedené ubrouskovou technikou. Vždy je na nich odpovídající motiv do dané místnosti a mě se to fakt moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.2.07 11:32

ahoj skvělá je ubrousková technika… zkus se podívat na www.brydova.cz a uvidíš jak jednoduché to je a jak nádherné obrázky můžeš vytvořit z pouhého ubrousku. :D

• Citovat
  • Upravit
10726
14.9.14 09:40

Mě by zajímalo, jestli existuje taky někdo takovej, komu se vysloveně nelíbí dětské motivy v pokojíčku - at uz na zavesech, na zdi, v rámečcích, na povleceni apod. nebo barevne skrine? Když vidim ty krtečky, čmeláčky apod., tak se mi skoro dělá blbě, neb je to kýč jak bič. Nebo ty skříně, co s tím holky budete dělat, nedovedu si představit kluka, co je mu 20 a skrině má modrý? budete pak investovat znova a kupovat novy? jo a sytě barevný zdi se mi taky nelibi. Jsou všechny matky od dětí tak hrozně na barvy a postavičky a já jsem vyjímka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
14.9.14 09:51

Nejsi vyjímka, ani mě se to moc nelíbí. dcrka 4 roky - pokojík vymalovaný takovou skořicovou barvou a okrovou, skřín vestavěná přes celou jednu stěnu - normální světlá imitace dveře, žádná polička…a jediná ozdoba je pár takových těch samolepek z tvrdého papíru - obrázky zvířat nad postelí. nemá ani dětský lust, normální lampičku, záclona také bez dětských motivů…Představa, že ji třeba za půl roku omrzí krteček abudeme muset malovat celej pokojík mě děsí…takhle ji tenpokoj vydrží než půjde do školy, pak se bude muset nějak předělat - kvůli psacímu stolu, poličkám atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný