Obrazy do pokojíčků jako výdělek?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Za pokus to stojí. Tak udělej nějaký na ukázku a nabídni je na netu. Třeba na fleru nebo aukru a podle příp. poptávky se zařiď s živnosťákem, kvůli daním (nevím, kolik je limit bez daně). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když lidi kupujou takové ty otiskávací hlíny na ručičky a nožičky a podobné… třeba po tom leckterá babička ráda skočí ![]()
Na druhou stranu, nemám představu o ceně, aby se ti to vyplatilo a někdo to koupil.
Můžeš zkusit udělat „stálou prodejní výstavu vzorků“ třeba v cukrárně - tam bych viděla dobrou cílovou skupinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jak obrázky do dětských pokojíčků, ale když mluvíš o malbě na sklo, tak o to si myslím, že by zájem byl. Je to nádhera, hrozně se mi to líbí. Ale je fakt, že na Fleru jich je už hodně… Ale musíš to zkusit, jinak to nezjistíš! Jak s malbou na sklo, tak s obrázkama do pokojíčků! Samozřejmě i o ty by mohl být zájem…
Pokud chceš malovat na zakázku, založ si stránku nebo skupinu na Facebooku, je to reklama úplně zadarmo. Nahoď tam pár svých výtvorů a uvidíš… Klidně mi pak napiš SZ s odkazem a já tvou stránku nebo skupinu budu sdílet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé…tak to jste mi udělali radost!!! Tak já do toho jdu. Udělám pár vzorků, návrhy atd. dám to na Fler a FB a pak dám vědět. Moooc Vám děkuji. Dodali jste mi odvahu to zkusit.
![]()
- Citovat
- Upravit
To jsem malovala do pokojíku synovi, ale můžu udělat stejného. To není problém. Napište mi na mail-v. mayerova@gmail.com
- Citovat
- Upravit
Teď mě tak napadá…jak je to s autorskými právy? Když je pohádková postava, smí se malovat? To asi ne co?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Piuse. pokud by jsi měla nějaké přání-klíďo!
Obrázky jsou jen co jsem si kreslila po doma… Nejsou to návrhy do pokojíku. Ty bych udělala zaměřené na děti. Zvířátka, auta, mašinky, atd. Tohle je jen pro představu, jestli to má smysl nebo ne.
- Citovat
- Upravit
Hezký! Já myslím, že to půjde. Viděla jsem na FAcebooku, že jedna holka maluje na skleněné hrnky portréty mimin
MOc hezky to vypadalo… Jen tak pro inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milé maminky,
Napadlo mně, myslíte, že by byl zájem o obrazy do dětských pokojíčků na zakázku? Jsem vyučená malířka skla…Je to jen nápad z nouze a ráda bych Vaše názory. Prsím.
prosím nezlobte se, že píšu sem-vím, že to sem zřejmě nepatří, ale ráda bych vám přiblížila svou situaci a slyšela na to Váš názor. Před čtyrma rokama jsem chtěla pomoct své mamce a nechala se uvrtat do půjček. Teď mám malého syna a práci kde nám platí výplaty jen když se jim chce a pokaždé je to vždy o něco déle. Momentálně ještě nemám ani listopadovou výplatu…S penězmi jsem na tom opravdu hoooodně špatně a opravdu řešíme každou kačku za rohlík. Je mi z toho hrozně.