Výdělek na internetu, práce z domova, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výdělek na internetu
Ahoj holky, našla jste některá spolehlivý výdělek na internetu? Pár korun z domova? Něco jsem objevila, ale zatím zkouším… Podělte se o zkušenosti.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
www.onlinepanel.cz Za tři roky, co sem tam vyplním dotazník jsem vydělala pětikilo a to se vyplatí
Ale zas mě to nic nestálo, nikdo ze mě prachy nevypáčil no a ty údaje o sobě taky všechny nemusí být úplně pravdivé ![]()
Tak tak, taky jsem klikala za USD a nic nevyplatili. A to jsem těch doláčů už měla fakt hodně ( několik tisíc ). Ale bohužel jen imaginárních ![]()
Tak uvidíme. Zkusím to tedy vyplatit a pak dám vědět. Ale nic lepšího jsem nenašla :/ nuž, snaha byla.
Taky jsem narazila na odkaz, kdy se sbírají body a následně mění za poukázky na nákup v Tescu - taky teprve zkouším…
sice to není přivýdělek jako takový, ale dobrá každá stovka i v podobě poukázky na nákup ![]()
a hlavně nikdo nechce žádný vstupní poplatek ![]()
chtěla jsem vložit odkaz, ale nejde mi to..
Ahoj, taky jsem hledala praci pres internet a samy podvod, nakonec delam avon, zatim nic moc, ale zacinam a hlavne BAVI ME TO
to je dulezity! hodne stesti pri hledani, ja hledala snad mesic ![]()
S tou prací přes internet, z domova to je smutný, taky bych hned něco takového brala. O této práci se ale mluví, ale nikdo ji ještě neviděl až na pár výjimek. A když jsem párkrát narazila na solidní inzerát - např. podnik potřeboval někoho, kdo bude zadávat informace do pc - tak to bylo vždy už zadaný. Škoda.
Ahoj, která klikačka Vám v poslední době skutečně poslala peníze?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat