Obří balení Kinder čokolády

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1209
4.10.10 19:28

Obří balení Kinder čokolády

Ahoj, nevíte někdo, kde by se dalo sehnat to obří balení Kinder čokolády, co rozdávají v pořadu Česko Slovensko má talent?

Předem děkuji za příspěvky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
4.10.10 19:33

Já myslím,že je to udělaný speciálně pro tuhle akci.Vídám jen velikonoční a vánoční balení.A to jsou tam ty 3 tabulky :palec:

nebo možžná to teprve vyjede do prodeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
4.10.10 19:53

ahoj, taky si myslím, že je to vyrobené jen pro tuhle akci, nedovedu si vůbec představit takové velké balení v regále a navíc, když o tom tak přemýšlím, tak si myslím, že v té krabici ani nic není. Podle mě je to jen prázdná krabice a ty děti, pokud nějakou čokoládu dostanou, tak spoustu těch malých krabiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
4.10.10 19:57

Sorbetko, krabice je plná, jednou se jim to tam vysypalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.10.10 20:28

to budou jen reklamni
ja takhle hledam taky obri baleni mlecne, mam objednavku k Vanocum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
4.10.10 20:30

Maxak má pravdu.Taky jsem viděla,když se jim to vysypalo.Pochybuju,že dají tak velké balení do obchodů.Těch čokolád tam musí být strašná spousta(50 určitě :think: )-po takovém množství by se to asi ani moc neprodávalo-i když u mě by se to neztratilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.10.10 20:35

u nas by taky dlouho nevydrzela :)
VIC EKONOMICKYCH BALENI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
4.10.10 21:41

konečně téma diskuze které mě doslova vtáhlo :-D dnes jsou tu jinak samé hádky kam vlezu..
ale ta čokoládka mě navnadila teda, hned sem si řekla „kde, jak ? hned sem! mňam“
asi je to jen pro tu akci naplněná velká krabice malejma
ale já kdysi vyhrála fakt obří Toblerone. Jedli sme to celá rodina i tehdy třída ve škole .. jeden ten čtvereček nebo spíš pyramidka měl tak 30×30cm :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.10.10 21:53

Stopro je ta krabice naplněná těma menšíma, co se normálně prodávají. Já před pár dny kupovala na letišti o něco menší balení, než dávají v telce a uvnitř byly 4 klasický balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
6.10.10 08:32
maxak píše:
Sorbetko, krabice je plná, jednou se jim to tam vysypalo :wink:

jééé fakt, tak to jsem nevěděla. Tak jo, beru zpět, asi to je opravdu plné. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 09:18
Sorbetka píše:
maxak píše:
Sorbetko, krabice je plná, jednou se jim to tam vysypalo :wink:
jééé fakt, tak to jsem nevěděla. Tak jo, beru zpět, asi to je opravdu plné. :-D :-D :-D

Taky jsem to viděla.A jinak máš super ikonku :wink: takhle nasr.. mimčo jsem snad jěště neviděla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jamaz55
30.11.10 15:20

Kinder

Nevím, co rozdávají na talentu, ale velká balení mají např. v Praze u podchodu metra I.P.Pavlova a i ve velkých supermarketech. Cena okolo 500Kč. :-)

• Citovat
  • Upravit
4109
15.3.13 22:06

Ahoj holky, plánujeme koupit dítku to větěí velikononí Kinder vejce. Má asi 100 gramů a stojí necelou stovku. Vůbec mě nenapadá, co by tam mohlo být za překvapení a nechce se mi čekat na Velikonoce :oops:

Tak vy, které už jste ho někdy koupily, co se tam objevuje? Napadl mě malinký plyšáček, ale dle váhy si nejsem jistá, jestli to neni blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
15.3.13 22:10

@Dragobella já mám pocit, že kámoška psala malé vodovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
15.3.13 22:13

@nikita066