Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsem ho dostali a byla tam malá plastová hračka, která se musela poskládat, úplná blbost. Za mě jsou to vyhozené peníze.
@Dragobella my je měli v minulých letech a byly tam většinou natahovací hračky - různě pochodující, plyšák, kačenka (barevně odrážela světlo z venku).
Syn dostal od mého taťky to velké k mikuláši a tam plyšáček byl, ale za ty peníze to nestojí, ale to teda ani to malé.
@Billi píše:
@Dragobella my je měli v minulých letech a byly tam většinou natahovací hračky - různě pochodující, plyšák, kačenka (barevně odrážela světlo z venku).
Tak to už zní dobře ![]()
Já za to nemůžu, nesnášim překvapení
![]()
Ale zase ho nechci tomu mýmu zlatíčku sežrat, tak co mám dělat? Zeptat se musim
![]()
@Dragobella píše:
Tak to už zní dobře
tak to já bych raději malé vodovky než hovadinku která se projde po stole a pak se rozbije
@nikita066 píše:
tak to já bych raději malé vodovky než hovadinku která se projde po stole a pak se rozbije
No jo, já jsem taková infantilní hračička
![]()
@nikita066 třeba ta kachna je krásná. Máme ji v kuchyni v okně a celé dopoledne mi hází v kuchyni krásná světýlka ![]()
A hopsající tučňák našeho syna velmi zaujal ![]()
@Billi hopsací tučňák zní zajímavě, to by na chvilku zabavilo i toho mého raubíře
@nikita066 a přijdou mi dost kvalitní. U nás to jednu dobu frčelo (pak jsem to někam přestěhovala) a přežilo to „jemné“ zacházení ročního dítěte.
Já ho dostala asi před 12 lety, a byl tam takovej parašutista, poskládala se kostra, velká plachta, a malej panáček…ta plachta bycha docela velká, cca 40 krát 20 cm..dodnes ho mám u mámy v pokoji pověšenej na zácloně ![]()
Malej ho dostal na Mikuláše, byla tam docela pěkná hračka, pohyblivá, surfující zvířátko. A i docela velká.
Na velikonoce to bude nadělení, muskej koupil jedno, a moje mami taky jedno obří kinder vejce ![]()
Holky dnesaka jsem se koukala v obchodě a ono to obří vejce stojí v akci 90Kč
kolik je tam prosím čokolády za takové peníze?