Obřízka - udělá se stroupek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14546
29.1.13 15:13

@Davdan :lol: no vidíš, mě chlapi s vlasama vždycky přišli míň přitažlivý :lol: ale jo, je to fakt, nikdo neví, co se tomu a onomu bude honit hlavou, takže nezbývá, enž se obrátit na odborníky.

Já se na to ptala asi před rokem na dětský chirurgii v nemocnici a tři dotázaní řekli nešahat a že do tří let se to samo poddá, pokud ne, pak že se to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
29.1.13 15:44
@Janichka píše:
Ja mam obrezaneho pritele a rozhodne komplex mit nemusi, uz bych neobrezaneho nechtela :D
:kytka: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.1.13 15:54
@simgiran píše:
Násilné přetahování u tak malých dětí je zbytečné a škodlivé. Rozhodně bych doporučil zkusit jiného urologa a ptát se případně na důvod, proč by měla být obřízka nutná. Pokud by to mělo být jen kvůli tomu, že nejde předkožka přetáhnout, tak to není dobrý důvod, to je totiž v tomto věku ještě poměrně časté (v jednom roce nelze přetáhnout předkožku u 90 % chlapců, ve 3 letech u 10 %, u některých se předkožka uvolní až v pubertě). Je vhodné hledat dětského urologa, ten by měl mít více zkušeností.

jsem plně stejného názoru, i naše doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.1.13 15:54
@simgiran píše:
Násilné přetahování u tak malých dětí je zbytečné a škodlivé. Rozhodně bych doporučil zkusit jiného urologa a ptát se případně na důvod, proč by měla být obřízka nutná. Pokud by to mělo být jen kvůli tomu, že nejde předkožka přetáhnout, tak to není dobrý důvod, to je totiž v tomto věku ještě poměrně časté (v jednom roce nelze přetáhnout předkožku u 90 % chlapců, ve 3 letech u 10 %, u některých se předkožka uvolní až v pubertě). Je vhodné hledat dětského urologa, ten by měl mít více zkušeností.

jsem plně stejného názoru, i naše doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
29.1.13 19:36
@jadviga píše:
@Davdan :lol: no vidíš, mě chlapi s vlasama vždycky přišli míň přitažlivý :lol:

No že jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.13 13:19

Dnes jsme s tím byli na urologii v nemocnici. Doktor řekl, že jiná možnost než obřízka není a rovnou nám objednal termín operace. Jsem z toho dost smutná. Navíc když jsem se v papírech dočetla o zjizvení, které nám nejspíš zapřičinila dětská doktorka větším přetažením, než byla vůle předkožky. No tak snad se jim to povede :zed:

• Citovat
  • Upravit
6926
30.1.13 19:55
@Anonymní píše:
Dnes jsme s tím byli na urologii v nemocnici. Doktor řekl, že jiná možnost než obřízka není a rovnou nám objednal termín operace. Jsem z toho dost smutná. Navíc když jsem se v papírech dočetla o zjizvení, které nám nejspíš zapřičinila dětská doktorka větším přetažením, než byla vůle předkožky. No tak snad se jim to povede :zed:

:? To je ta horlivost některých dr. Moc držíme palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
31.1.13 09:16

Co zajít jinam? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
31.1.13 10:25
@jadviga píše:
Co zajít jinam? :nevim:

Taky bych šla ještějinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
31.1.13 10:44

Rozhodně, aspoň konzultovat to.. já když jsem se rozhodovala mezi očkovacíma vakcínam, a tak jsem obvolala snad celý město - doktory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
31.1.13 10:56
@jadviga píše:
Rozhodně, aspoň konzultovat to.. já když jsem se rozhodovala mezi očkovacíma vakcínam, a tak jsem obvolala snad celý město - doktory :lol:

Já jsem v tomhle taky taková. :) Protože člověk zjistí, že co dr, to názor.. A někdy ten nejbližší dr nemusí být zároveň nej. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
31.1.13 11:03

Přesně tak. víc hlav víc ví a jak jde o děti, tak dvojnásob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.13 13:12

Holky já bych ještě k němu šla, ale u nás už jinej urolog není. A co jsem to tak zkoumala, tak to má fakt celkem dost zajizvený, takže si stejně myslím, že jiný řešení bohužel asi není :( navíc mi přijde, jako by mu předkožka přirostla k žaludovi :nevim: Ještě zkusím dělat koupele ve slézu.

• Citovat
  • Upravit
14546
31.1.13 13:21

Jasně, my nevíme jak to vypadá. já se ptala na chirurgii na předkožku, tak třeba tam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.13 13:32

Nebud smutna :kytka: muj chlap si nechal udělat obřízku kvůli mně až v dospělosti -doporučila mi to gyndařka kvuli prekanceroze. Za sebe musim říct, že s obřízkou je chlap pořád hezkej, čistej a vypadá větší. A on si moc chválí- taky měl jizvičky z dětství a předkožka mu šla bez dostatečné lubrikace někdy hůř přetáhnout a i při sexu je mu to teď příjemnější. Navíc mu řekli, že se obřízkou eliminuje rakovina žaludu.

@Anonymní píše:
Dnes jsme s tím byli na urologii v nemocnici. Doktor řekl, že jiná možnost než obřízka není a rovnou nám objednal termín operace. Jsem z toho dost smutná. Navíc když jsem se v papírech dočetla o zjizvení, které nám nejspíš zapřičinila dětská doktorka větším přetažením, než byla vůle předkožky. No tak snad se jim to povede :zed:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA