Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zajímalo by mě jaké je mí obřezaný penis…
@78945 píše:
Zajímalo by mě jaké je mí obřezaný penis…
Urcite krasne a radostne.. ![]()
Mam ho obřezanej celkem 5×. Poprve to hrozne bolelo, nezafungovala lokalni anestezie.
![]()
@Královna Kosmíru píše:
Mam ho obřezanej celkem 5×. Poprve to hrozne bolelo, nezafungovala lokalni anestezie.![]()
To už je oloupanej jak jabko.
Zkus si vzít rolák a pak si ustřihni límec……
Z pozice ženy……neee. Je to divný, žalud pořád kouká jak slimejš…….
No tak vesměs je na to pro mě hezčí pohled, z hlediska hygieny diskuze netřeba..
Tak tady asi moc zkušeností nečekej… spíš bych se zeptala někde jinde ![]()
@Janli píše:
Zkus si vzít rolák a pak si ustřihni límec……Z pozice ženy……neee. Je to divný, žalud pořád kouká jak slimejš…….
za mě z pozice ženy super, nic nevisí, ani se nepřetahuje, nesmrdí, nemám záněty, sex super
spíš vypadá jak houbička ![]()
Je to normální, jen žalud je méně citlivý takže ruční práce trvá o neco déle než normální neobrezany. Je to hygienictejsi než mít/mýt předložky. Orezala bych je všechny. ![]()
@Cekk píše:
Je to normální, jen žalud je méně citlivý takže ruční práce trvá o neco déle než normální neobrezany. Je to hygienictejsi než mít/mýt předložky. Orezala bych je všechny.
Právě proto, že je míň citlivý tak bych to nedělal. Jako ono je to ze ženskýho pohledu fajn, ale vy se taky jednou na chlapa vykašlete a nám pak bude ruční rychlovka trvat dvě hodiny. A jestli je někdo takový prase, že si nezvládne umýt tvaroh za ráfkem, tak ať.
@Cekk píše:
Je to normální, jen žalud je méně citlivý takže ruční práce trvá o neco déle než normální neobrezany. Je to hygienictejsi než mít/mýt předložky. Orezala bych je všechny.
Obřež sama sebe, někteří pak mají dost zásadní problémy.
@Anonymní píše:
za mě z pozice ženy super, nic nevisí, ani se nepřetahuje, nesmrdí, nemám záněty, sex super
spíš vypadá jak houbička
Měla jsem obřezanýho i neobřezanýho, srovnání mám. Klady obřízky jsem nikdy nenašla, nemytej smrděl i ten obřezanej, zalněty jsem měla u obou a sex je jednoznačně ve prospěch “roláčku” ![]()