Obřízka jaké to je

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3792
11.2.22 20:41
@divine woman píše:
@Sisika9 Taky se nech obříznout.

Tohle je blbej fór. Víš kolik žen je tímhle mučeno? Kolik kvůli tomu zemře při porodu? Kolik na otravu krve? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149367
11.2.22 20:42
@divine woman píše:
Obřež sama sebe, někteří pak mají dost zásadní problémy.

Bych to otočila, obřízku jen když je to třeba a jsou zdravotní problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 20:47

Za mě rozhodně fuj. Normální chlap nemá problém s hygienou. Zato obřezaný je prostě méně citlivý. V praxi čekat až se udělá :zed:. A zkuste si s takovým udělat miminko nebo mít spolu orgazmus. :zed: A dlouhé bušení po tom, co už má žena několik orgazmů a dále už opravdu nechce, no brr. A když se přestane, tak je z toho pro změnu špatný chlap.

• Citovat
  • Upravit
25897
11.2.22 20:56
@Sisika9 píše:
Tohle je blbej fór. Víš kolik žen je tímhle mučeno? Kolik kvůli tomu zemře při porodu? Kolik na otravu krve? :poblion:

Ano, vím. A proč ty tady nadšeně propaguješ obřízku u mužů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
11.2.22 21:05
@divine woman píše:
Ano, vím. A proč ty tady nadšeně propaguješ obřízku u mužů?

Ony mají kromě názvu něco společného? Jasně, v nějakém promile se vyskytne při zákroku problém, ale zato vymyzí řádově častější problémy s touhle partií v dospívání a pro partnerky je to, bez ohledu na dostatečnou hygienu, zdravotně bezpečnější. U nás jí většina populace nemá. V usa jí většina populace má. Těžko ti někdo řekne, co je medicínsky lepší. Otázka byla, co preferujeme my, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.2.22 09:33

@Sisika9 Ne, otázka zněla, jaké je mít obřezaný penis. A za mě je obřízka, která nemá zdravotní opodstatnění, mrzačení mužů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.22 19:15
@Anonymní píše:
Za mě rozhodně fuj. Normální chlap nemá problém s hygienou. Zato obřezaný je prostě méně citlivý. V praxi čekat až se udělá :zed:. A zkuste si s takovým udělat miminko nebo mít spolu orgazmus. :zed: A dlouhé bušení po tom, co už má žena několik orgazmů a dále už opravdu nechce, no brr. A když se přestane, tak je z toho pro změnu špatný chlap.

Tohle vůbec nechápu. Manžel je už 20 let obrezany že zdravotních důvodů a je to dar z nebe. Konečně si můžeme sex užít bez zánětu a praskání predkozky. Že by něco trvalo déle než dřív jsem si nevšimla. Manžel se musí hlídat, aby mě nepredbehl, ale společný orgasmus máme téměř vždy. Tady ty tradovane nesmysly mně pořád všichni papouskuji a já nevím, kde to berou :roll:
V USA jsou obrezani téměř všichni a nezdá se, že by měli problémy s vymíráním :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML