Obřízka starší a mladší syn

17.6.17 16:15

Obřízka starší a mladší syn

Ahoj, potřebovala bych od vás poradit. Můj starší syn musí jít ze zdravotních důvodů na obřízku (3 roky). Měl s tím už dost potíží a nebylo to vůbec příjemné a proto jsem začala uvažovat, že bych nechala obřezat i mladšího syna. Chci se znovu vyhnout těm problémům… Jak taková obřízka probíhá a má to nějaká + a -? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
17.6.17 16:50

Jsou tady podobné diskuze, je zde nějaký bojovník proti obřízkám, třeba se ti vyjádří. Rizika samozřejmě jsou jako u čehokoli, ale statistika ti moc nepomůže. Doporučoval bych spíše konzultaci s lékařem a řešit to, až bude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
17.6.17 17:41
@Pedro 00 píše:
Jsou tady podobné diskuze, je zde nějaký bojovník proti obřízkám, třeba se ti vyjádří. Rizika samozřejmě jsou jako u čehokoli, ale statistika ti moc nepomůže. Doporučoval bych spíše konzultaci s lékařem a řešit to, až bude problém.

Jde o @gin 124. Ten pan má o tom opravdu hodně informací, takže by to asi zakladatelce dokázal vysvětlit. On se obvykle v takových diskuzích objeví sám, nicméně ho cituji, kdyby náhodou ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.6.17 17:44
@dominikanova píše:
Ahoj, potřebovala bych od vás poradit…

A je ta obrizka u staršího nutná? K úplné obrizce je indikaci obvykle jen bxo a jizevnata fimoza…V cr se dělá nesmyslný počet cirkumcizi- byl na uvolnění predkozky nebo zkoušeli jste všechno? Obrizka není stříhání nehtů. Jinak o obrezani zdravého dítěte může uvažovat jenom blázen - to je znásilnění a zmrzačení…Když bude chtít obrezat, tak si to rozhodne sám později :zed: ve světě jsou miliony traumatizovanych/ sexuálně zmrzacenych a nebo těch co nenávidí matku. Nebo těch, co při sexu "nic necítí " nebo maji bolestivé erekce, vztek nebo jsou prostě nespokojení s nevratnou amputaci 16 části a funkci penisu… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.6.17 17:56

Tak vzhledem k tomu, že synovi i propichujete uši na náušnice, tak jsou asi všem jasné motivace úprav jeho těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
17.6.17 18:08

@dominikanova Pokud k tomu neni u mladsiho opravdu zdravotni duvod, tak proc? Kdyby priroda chtela, aby byli muzi obrezani, uz by se tak rodili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.17 18:23
@Adéla86 píše:
Tak vzhledem k tomu, že synovi i propichujete uši na náušnice, tak jsou asi všem jasné motivace úprav jeho těla.

Děkuji za upozornění. Amputace předkožky bez závažných zdravotních důvodů, a to je prakticky pouze nemoc BXO je ublížení na zdraví a zmrzačení. Na 95% amputací předkožky ze „zdravotních důvodů“ je zcela zbytečných a z toho vyplývá, že je to neetické.

Na německé fórum teď přišel nový 16 letý kluk, který nemůže přijít na jméno „chamtivému“ doktorovi, který nakukal jeho rodičům, že amputace předkožky, která mu byla provedena ve 4 letech je u něho nutná. V tomto případě mají jeho rodiče štěstí, že se jeho nenávist obrátila pouze proti tomu „chamtivému“ doktorovi, jak sám napsal. Vím o případech, kdy se nenávist kvůli amputaci předkožky obrátila i vůči vlastním rodičům. Tolik upozornění.

Pokud není touha po obřízce vašich synů projevem vaší deviace, jak indicie s náušnicemi naznačují a operace u vašeho syna je nutná, tak vám mohu poslat kontakt na primáře, který dokáže provést nezmrzačující operaci se zachováním celé předkožky. Je to ve středočeském kraji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.17 18:24
@cecetka píše:
@dominikanova Pokud k tomu neni u mladsiho opravdu zdravotni duvod, tak proc? Kdyby priroda chtela, aby byli muzi obrezani, uz by se tak rodili ;)

To se píše v apokryfním evangeliu Tomášově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.17 18:25
@Gába27 píše:
Jde o @gin 124. Ten pan má o tom opravdu hodně informací, takže by to asi zakladatelce dokázal vysvětlit. On se obvykle v takových diskuzích objeví sám, nicméně ho cituji, kdyby náhodou ne.

Rozsvítilo se mi upozornění, tak jsem tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.17 18:45

Přítel je obřezaný, po tom, co jsem četla, co tu píše pan gin, tak jsem se ho ptala, jestli má pocit, že mu někdo ublížil, nebo ho zmrzačil, tak se akorát smál, říká, že mu obřízka přijde lepší, sex úplně super, nemusí nic stahovat, nedělá se mu infekce, záněty, co jsem se doslechla je to lepší i pro partnerku, snižuje to riziko přenosu, nákazy HPV, syna také necháme obřezat, až bude větší
anonymně prosím osobní informace o mém příteli

• Citovat
  • Upravit
2614
17.6.17 18:45
@dominikanova píše:
Ahoj, potřebovala bych od vás poradit. Můj starší syn musí jít ze zdravotních důvodů na obřízku (3 roky). Měl s tím už dost potíží a nebylo to vůbec příjemné a proto jsem začala uvažovat, že bych nechala obřezat i mladšího syna. Chci se znovu vyhnout těm problémům… Jak taková obřízka probíhá a má to nějaká + a -? díky

Mně by hlavně zajímalo jaké potíže. Ani jizevnatá fimóza ani opakované záněty nejsou důvodem pro zmrzačující amputaci předkožky. To čtyřletý syn paní Zuzany z Bratislavy měl, a když ji tvrdili, že jediným řešením je obřízka, tak s ním radši jela na operaci za tím primářem do Čech a její syn byl od zmrzačující amputace předkožky uchráněn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.17 18:55
@Anonymní píše:
Přítel je obřezaný, po tom, co jsem četla, co tu píše pan gin, tak jsem se ho ptala, jestli má pocit, že mu někdo ublížil, nebo ho zmrzačil, tak se akorát smál, říká, že mu obřízka přijde lepší, sex úplně super, nemusí nic stahovat, nedělá se mu infekce, záněty, co jsem se doslechla je to lepší i pro partnerku, snižuje to riziko přenosu, nákazy HPV, syna také necháme obřezat, až bude větší

Znám plno mužů, kteří mají kvůli amputaci předkožky zničený sexuální život a z německých fór vím, jak sviňsky a hovadsky se chovají cirkumfetišisté vůči těmto trpící mužům.

Právě kvůli tomu, že jsem byl před třemi roky roztrpčen tím sviňským a hovadským jednáním cirkumfetišistům vůči mužům, kteří trpí kvůli nucené amputaci předkožky jsem se stal intaktivistou.

Jste rozhodnuta pošlapat právo vašeho syna na integritu, sexuální sebeurčení a kompletnost jeho vlastního těla, což je jedno z nejzákladnějších lidských práv. Kdo toto udělá a pak něco žvaní o lidských právech je v mých očích pokrytec toho největšího kalibru. Náboženské tmářství je v této věci jiný level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.6.17 19:11

Pro anonymni:
Pokud byl pritel obřezaný jako malý, tak nemůže posoudit co je lepší…ten tvůj článek je jenom trapná reklama na mrzačení dětí. Ta ztráta citlivosti je u většiny jasná a s věkem se bude podstatně snižovat… ale výsledky/spokojenost jsou samozřejmě individuální, ale sexuální dysfunkce mají podstatně častěji obřezaní.

Příspěvek upraven 17.06.17 v 19:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.17 19:17
@Anonymní píše:

doslechla je to lepší i pro partnerku, snižuje to riziko přenosu, nákazy HPV

To je pouze mýtus vymyšlený zvrácenými cirkumfetišisty.

http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…inou-zaludu/

http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…ho-cipku-4l/

http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…etem-zaludu/

Ono to přetahování je něco velice strašně děsivého. Naopak, rytmické přetahování předkožky je velice příjemné a slastné, jenže ten druh slasti žádný obřezaný nikdy nepozná.

Mimoto, nemálo žen trpí s obřezaným mužem bolestivým stykem. I tu na emiminu jsou příspěvky od takových žen. Dám tu pár odkazů, u prvního je žel náboženský balast.

http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…kozuje-zeny/

http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…ostny-zivot/

A devátý důvod u tohoto článku:

Protože jsem žena, tak je pro mě toto téma obzváště důležitým aspektem celého mého výzkumu.

Jednalo sw zejména o problémy ve vztazích a problémy, o nichž by lidé nikdy neuvěřili, že na vině jsou chirurgicky změněné genitálie muže. Avšak je užitečné, pokud máte trochu času o tom problému přemýšlet a pochopit ho.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…oti-obrizce/

Vážená anonymní, tuším, kdo jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.6.17 19:21

Pro anonymni: Nemusi nic stahovat - to je jako nějaká výhoda??? Předkozka má řadu funkcí mj. ochrannou…

Příspěvek upraven 17.06.17 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect