Kňourání... Jak poznám, jestli ji opravdu něco je?

493
11.6.17 17:57

Knourani.. jak poznam jestli ji opravdu něco je?

Holky ahoj,

jdu si pro radu.. jsem z toho už neštastna.. dcera byla společenská, hrala si sama, pořád veselá..

a teď.. uknourana.. nic ji nebavi, ikdyž ji nosim knoura, nema zajem o nic..a k nikomu nechce jit..

V květnu ji byly 2.. 20.5 jsem byli na poslední hexe.. první den byla celkem v pohodě.. 2,3,4 den měla teploty.. pak asi týden průjem.. až tak za 14 dní měla normální stolici.. ale od té horečky to začlo.. :(

Jako by ji pořád něco bylo.. nevyspana, hladova.. ja už nevím.. nikdy moc nejedla.. vždy jsem ji musela jídlo tlačit.. teď se ji to trošku ještě zhoršilo.. spí s jedním probuzením celou noc 21-6 přes den cca necelou hodinu..

Už jsem z toho neštastna.. a zvažuju jestli s ní nejít k doktorce.. když přijdem k rodičům knoura, ikdyž je s manželem knoura.. už nevíme co s ní.. ano neknoura cely den.. něco ji občas zabavi.. ale to knourani převažuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
11.6.17 18:16

Zavolala bych do Volejte věštce, tam si poradí se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
11.6.17 18:37

A není to tak, že když byla nemocná, tak to párkrát udělala, zjistila, že si tím přivodí pozornost a teď kňoura cíleně kvůli pozornosti? Ve 2 letech už děti tyhle manipulace opravdu zkouší cíleně.
Dávali jste neco na ten průjem, třeba Hylac? Pokud ne, tak bych jí ho ještě nasadila, když měla průjem tak dlouho. Zuby už má venku, nemůžou se jí tlačit stoličky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
14.6.17 00:13

Nase knoura snad od malicka, ale muzu rict ze ted od dvou let je to zatracene horsi. Jak rikate nic ji nebavi, vsechno s cim si zkusi hrat ji za minutu nebavi a zacne knourat od vseh hracek chce to, co je prirodnim zakonem nemozne. Treba panenka ktera se neda ohnout musi sedet a podobne. Vcera jsem ji dala na piti kadinku jentak pro zpestreni, nejdriv ni to bavilo potreti jsem ji dala stjnou vodu jako ty dve ale vona ze je tepla tak jsem ji dala studenou na to mi zacala knourat ze chce teplou tak s klidem jsem nalila teplou no ne vratila mi ji zas ze studenou no akdyz mi i tu studenou vratila tak uz me ruply nervy a kadinka letela na zem. Jakykoliv hrani porebuje s asistenci mezi detmi ji taky musim vecne asistovat, neustale ji musim byt za zadkem, ale tak trochu mam pocit ze se to tak zhorsila ve chvili kdy jsme byli v nemocnici 5 dni. Davam ji cecko a decko vitamin pry rybi tuk je zdravy a pro nervozni deti idealni no evidentne pro nasi ne. No jediny co clovek muze dat a dostat za rafu je vydrzet, jen vydrzet a obalit se zatracenou trpelivosti. Uprimne receno nevim kde se takova trpelivost vyrabi, hned bych ji koupila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí