Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, četla jsem že by to mělo zmizet do půl roku po porodu…
@Anonymní píše:
Ahoj, jen chci vedet jestli tu je nekdo se stejnym problemem, po tehotenstvi mam tak velky prsni dvorce, ze si myslim ze jsem rekordmanka, fakt hrozne velky, nikdy jsem tak velky nevidela.. a mam okolo hodne pigmentove skvrny. Strasne se za to stydim, prsa schovavam i pred pritelem, takze pro sexualni zivot taky nic moc mit takovy skaredy prsa a dvorceUvazuju o modelaci prsou, pry u te operace i zmensi ty dvorce, to bych byla vazne stastna. Je tu nekdo takovy? Jak se citite, ukazujete to normalne pred partnerem? Jak na to reaguje? a co operace?
tak zvětší se asi každému a i mě o dost nevím jak si má představit že je máš fakt hodně ono záleží na celkové velikosti prsou, jinak se nestydím teda za prsa určitě ne ![]()
@kamillka2 píše:
Ahoj, četla jsem že by to mělo zmizet do půl roku po porodu…
Ja jsem po porodu 15 mesicu a je to furt stejny ![]()
Tak pokud uvažuješ o plastice a hodně tě to trápí tak jdi to toho. Pokud nechceš operovat celý prsa, určitě by ti pomohli jenom s těma dvorcema, dneska žádný problém si myslim. Zkus si zavolat na pl. chirurgii a domluvit si jenom konzultaci, za to nic nedáš a budeš vědět hned na čem jsi ![]()
Ahoj, jen chci vedet jestli tu je nekdo se stejnym problemem, po tehotenstvi mam tak velky prsni dvorce, ze si myslim ze jsem rekordmanka, fakt hrozne velky, nikdy jsem tak velky nevidela.. a mam okolo hodne pigmentove skvrny. Strasne se za to stydim, prsa schovavam i pred pritelem, takze pro sexualni zivot taky nic moc mit takovy skaredy prsa a dvorce
Uvazuju o modelaci prsou, pry u te operace i zmensi ty dvorce, to bych byla vazne stastna. Je tu nekdo takovy? Jak se citite, ukazujete to normalne pred partnerem? Jak na to reaguje? a co operace?