Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky snazilky, tehulky a maminky… Je tu čas svátků, klidu, pohody a rodiny… se kterou já nemůžu být, jsem hospitalizovana v nemocnici se zánětem močových cest, mocaku a dělohy ![]()
Zůstanu tu přes svátky, a pokud mi dr. nedá propustku tak i na štědrý večer…
Tímto bych vám všem chtěla poprat krasne Vanoce, plné lásky a pohody. Vazte si toho, že můžete být s rodinou ![]()
Je tu nějaká další osubka, která stráví štědrý večer na nemocničním lůžku? ![]()
Ahojky, já sice nejsem v nemocnici, ale moc mě mrzí co se ti stalo a že zrovna teď a uvidíš, že tě aspoň na štědrý den pustí domů
Já zase před týdnem ležela v nemocnici s tím, že jsem o Vánoční dáreček přišla
Přeji Ti ty nejkrásnější svátky a Veselé Vánoce a vše bude O. K. ![]()
To je mi tak moc lito
.Treba se ti udela trochu lepe, ze te aspon na Stedry den pusti na propustku.
Jiank ja se dnes vzbudila teplotou a asi anginou, ale aspon lezim doma, takze si nestezuji.
Drim palecky, at je lepe a aspon Stedry den stravis s rodinou doma ![]()
To mě mrzí, snad ti dají propustku, alespoň na štědrý den. Mně zase marodí obě holky, včera večer starší a dnes ráno i malinká a manžel, já ještě držím, ale jak dlouho, ale můžeme si společně chrchlat pod stromkem a večer se nadopujeme brufenem.
Já ležela loni, ale v porodnici, tak to bylo veselé.
@Monny ahoj ja take lezim uz od 21
jsem tehulka a domu me urcite nepustej drive jak 27.12 ![]()
![]()
Jsem ve 29tejdu ale miminko prestalo rust a hubne ![]()
![]()
Takze jsem rada ze tu jdme pod dohledem i kdyz vanoce v nemocnici jsou osklive.
Neboj nejsi sama <3 <3 <3
Já ležela taky přesně před dvěma lety v porodnic s prckem ale to je něco jiného hlavně se uzdrav a uvidíš třeba ti dají propustku
![]()
Děkuji holky, je to děs… jídlo se tu nedá ani pozřít
aspoň že sestřičky jsou hodne a doktor fesak ![]()
@13majda13 kdepak lezis? To mě mrzí, držím palecky ať miminko začne sílit ![]()
Ráno budu mít další krevní testy a podle toho se uvidí, chci domů
Ale hlavně abych byla zdravá, chtěla bych někdy ještě miminko… ach jo…
@Monny Je mi to líto
A co revers? Propustka? Domluvit se nějak, že k večeru odejdeš a ráno se vrátíš ![]()
Drž se, třeba propustku dostaneš;) ale opovaž se podepisovat revers, ať tě daj pořádně do kupy! ![]()
Mně zase marodí malá (zvrací, průjem) a manžel má zase chřipku… _(
Ahoj, to mě moc mrzí, že nemůžeš být se svojí rodinou. A koukám na mětřík, že ani se svým synem
Snad se udělá lépe a pustí Tě alespoň zítra
My dneska bohužel odvezli 3letého syna do nemocnice s podezřením na zánět slepého střeva, manžel tam zůstal s ním. Já se doma starám o 3měsíční miminko a jsem s nervama v kýblu, když si uvědomím, že byhcom byli odděleně
Zatím je to pouze podezření na slepák, uvidíme, co z toho bude. Dle lékařů by to ještě mohla být nějaká viroza a mohl by třeba zítra domů na dárečky
Ale jsou na tom jiné maminky hůř - mají dlouhodobě nemocné děti, které v nemocnci netráví své první Vánoce ![]()
To bě přeji brzké uzdavení, abys mohla být s rodinou ![]()
Katka
Ahoj, to musi byt hrozne, drz se
! Ber to tak, ze zdravi je prednejsi nez Vanoce, muzete si je s rodinou „zopakovat“, az te pusti ![]()
Ja nastupuji 26.12. do porodnice na cisarsky rez - vim, ze uz je to skoro po svatcich, ale s moji fobii z nemocnic je to psycho ![]()
@Mia82 Mám ATB v 6h, ve 14h a ve 22h… infuzne… takže jedine na odpoledne a večer se vrátit, uvidím jak doktor ráno rozhodne po krevních testech ![]()
@eTeresa Díky Terez
vy se taky brzy uzdravte ![]()
Modlim se, ať ty antibiotika zaberou…
Anonymní Katko, také posílám hodně sil, ať je to jen virozka a můžete být spolu ![]()
Těšila jsem se na Vánoce, ještě předevčírem, jak si malý Davidek rozbalí dáreček.. a můj přítel David taky…
Snad ta propustka vyjde, prosím… ![]()
@kaccenaa tak ať to proběhne hladce a máš mimi brzy u sebe
Sama jsem měla císaře, takže vím jaké to je.. nejhorší je to pak rozchodit, ale pro ty drobečky to stojí za to ![]()
@Monny urcite ti to vyjde ![]()
ja ziji v cizine tak lezim tu. O jidle mi anj nemlu pripadam si jak v base hi hi ale i tady jsou moc hodny.
Jinak ja mam 4×dene kapacku antibiotik pak 4× kapacku nejake dalsi vody hihi, rano odber krve, inekce do zatku;-). 3× dene monitor mimca a na konci gyn vysetreni a utz male… Uf uf a dalsi prkotini.
Takze ja jsem vyrizena