Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, z manželem sme dospěli k závěru že v našem okolí není nikdo kdo je stejne prdlej jak my.
Jedná se o tyto vady:
Ekologie (prací prostředky, igel. sáčky. apod.)
Jsme bez televize (máme notebooky)
Chceme podporovat ceskou ekonomiku tim ze se snazim kupovat ceske vyrobky (ne vždy to jde)
Maso jíme v minim. množství. Já teď začínám vyrábět domaci syry a pečivo.
Taky si začínám šit oblečeni pro me a malou.
Použiváme latkovky + se snažíme bezplenkovat
Nosíme dítě v šátku popř nosítku.
Nekouříme, nepijem. (sexualne ale teda zijem
)
A je toho asi ještě víc.
V mém okolá známe jen minimum lidí co zdíli aspon nektere z techto zajmu.
Tak bych rada touto cestou našla rodiče, nejlepe se podobne starym ditkem(ale neni podminkou) ktery by snami podnikly obcas spolecnou dovolenou. (napr vylet k moři, do Alp, nebo jen třeba někde v čechách.
Myslím, že tady si budeš rozumět s minimálně každou druhou maminou. To, cos vypsala, mi nepřijde nijak „prdlé“, ale jako běžný životní styl. Až na tu výrobu domácích sýrů se s tobou shoduji ve všem a nemyslím, že bych byla „prdlá“. ALe očkuju teda
A nelítám s miminy ![]()
Ekologie (prací prostředky, igel. sáčky. apod.)
Jsme bez televize (máme notebooky)- taky jsem dlouhá léta byla
Chceme podporovat ceskou ekonomiku tim ze se snazim kupovat ceske vyrobky (ne vždy to jde) - to stejné mamka
Maso jíme v minim. množství. Já teď začínám vyrábět domaci syry a pečivo. to stejné strýc
Taky si začínám šit oblečeni pro me a malou - to stejné kamarádka
Použiváme latkovky + se snažíme bezplenkovat - to stejné jiná kamarádka
Nosíme dítě v šátku popř nosítku - i moje sestřenka
Nekouříme, nepijem. (sexualne ale teda zijem ) - ani já ne
Co z toho plyne? Hodně lidí dělá to samé, ale neznám nikoho, kdo dělá toto všechno dohromady
![]()
Já asi jo, akorát že to nejsou 100% abstinenti.
My např. splňujem skoro všechno, akorát alkohol občas pijem, maso jíme moc rádi, a kdybychom bydleli blíž, tak si strašně rádi dojdem na sýr… jakož i návštěva, co nosí domácí sýr ap. je moc vítaná…
Tak ať najdete někoho blízko. ![]()
Příspěvek upraven 20.12.12 v 16:47
Přidávám se k prdlým.
Ekologie (prací prostředky, igel. sáčky. apod.) se mě taky týká
Televizi máme výhradně kvůli Kouzelné školce
a Večerníčku
Domácí potraviny u nás taky vedou, hlavně to, co vyroste na zahrádce Šiju, pletu…
Použiváme latkovky
Nosíme dítě v šátku
Mě prdlá nepřipadáš
spíše mi připadá, že žiješ moc hezky.My žijeme podobně, ale televizi máme a nezapínáme. Jen se na ní práší
Maso nejíme vůbec a oblečení nešijeme, ale spíš obcházíme sekáče
Taky si děláme vlastní jogurty, sýry, pečivo. Jinak děláme to samé a ještě teda více věcí, co lidi nechápou. V mém okolí je pár takových lidí, ale ostatní nevěřícně koukaj, že jsme divní.
V tomhle světě se považuje za normální chodit od rána do večera do práce, mít tv zaplou celý den, sedět pořád u kompu, chodit do hospody, nakupovat vše v supermarketu a mít hromadu nesmyslných věcí co člověk nepotřebuje aj. Prostě konzumní život
Žiješ odlišně a v harmonií s přírodou ![]()
Dodala bych jen, maminko nevytvářej si domněnky, mě příjdete fakt normální ![]()
@Markytkaaa píše:
Hu… soutěž o nejvíc bio eko rabr mámu
Já si připadám normální
Ale teda narozdíl od zkladatelky si občas dám dvoječku ![]()
@Markytkaaa píše:
Hu… soutěž o nejvíc bio eko rabr mámu
Mně to teda přijde celkem normální. Lepší než soutěž, kdo obejde víc supermarketů.
@Makinaa007 píše:
Mně to teda přijde celkem normální. Lepší než soutěž, kdo obejde víc supermarketů.
To tady taky bylo???
ANi bych se nedivila
![]()
Taky dělám většinu z toho, jen teda TV máme, ale před synem moc nezapínáme, maso jíme, alkohol si občas dám. Šiju, látkuju, nosím…
@lulje píše:
To tady taky bylo???ANi bych se nedivila
![]()
Asi nebylo. Ale mohl by to někdo založit. To by tu schytal pěkný kapky ![]()