Vánoce v nemocnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
23.12.12 13:51

@Monny přinejhorším uděláte vánoce třeba 30 ;) prcek z toho má prdek, je ještě malý, a ty jsi velká holka tak to zvládneš :hug: i když je to na prd no, hlavně ať se uzdravíš.

• Citovat
  • Upravit
36544
23.12.12 14:00

@K.Black děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.12.12 14:28

@Monny To mě mon mrzí :hug: :hug: :hug: :hug: snad to vyjde a alespon na štědrž den tě pustí domů :hug: :hug: :hug:
Nám se to včera taky málem podařilo :( malá trochu nevybrala zatáčku a vzala futra a pak kobercovou lištu :( měla díru „v hlavě“ a hrču jak blázen :( jeli jsme rychlou na traumatologii, ale díkybohu všechna vyšetření ok :hug: :hug: :hug: malá má „jen“ 3 stehy…
Tak se drž a držíme palečky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.12 14:45

Strávila jsem celé vánoční svátky v nemocnici s těžkou diagnozou v nemocnici, doma jsem měla 3 měsíční miminko, bylo mi strašně, ale bojovala jsem první dva dny o život, dokázala jsem to. Dnes jsem vděčná za každý den a je mi úplně jedno jeslti jsou vánoce nebo ne. Věř mi, že nejdůležitější je, aby jsi byla co nejdřív v pořádku a je úplně jedno jestli jsou vánoce nebo ne. Bojuj za své zdraví a mysli na děti, však i kdyby jsi na štědrý den nebyla doma, tak si ho přeci uděláte jak přijdeš. Neboj není to tak strašné být v nemocnici, ano, je člověku smutno, ale myslet na to, abych byla zdravá, tak to bylo pro mě důležitější. :hug:

• Citovat
  • Upravit
22614
23.12.12 14:50

@Monny jEJEj, to je nemilé.. ale aspoň jsi pod dohledem :hug: A neboj, prcka máš ještě hodně malinkého, ten ví prd o tom, kdy jsou Vánoce, tak se ji můžete udělat až te pustí :-) A co ty víš, třeba ty krevní testy dopadnou dobře a na odpoledne půjdeš domů :kytka: :kytka: :kytka:

U nás se taky „zadařilo“ já marodím a už 4dny mám kopřivku, u obvodaka jsem dostala zodac, ale dneska ráno jsem se teda tak osypala, ze jsem mastila na pohotovost a dr říkal jen „ty kráso“, dostala jsem 2injekce - kortikoidy a kalcium. Prej alergie na paracetamol/coldrex ve sředu a paralen včera večer/ :zed: :zed: :zed: Ale mám zakázáno jíst snad půlku věcí a nesmím zdobit stromeček :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.12.12 15:51

Před 2 lety jsem byla v nemocnici s ročním synem, domů nás pustili až po svátcích, a můžu říct, že jsem to tam ořvala, strašně mě to mrzelo, když nás pustili domů, malej ještě nebyl o. k. takže si ani dárečky moc neužil a polehával :( loni jsme honili na štědrý den veterináře, pes se nám málem udusil zvratkami, vdechla to chudák do plic, takže loni jsem zas kontrolovala psa, jestli dejchá, ta byla úplně polomrtvá :? no a letos DOUFÁM budou klidné Vánoce a nebudu na štědrý den schánět doktora či veterináře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.12.12 16:33

Děkuju všem za podporu a slova útěchy, je to úmorné tu koukat do zblbnuti do zdi nebo na televizi… ticho, bílo, infuze, kontroly… ble… :roll:

Ale máte pravdu, hlavně abych byla zdravá. Jen mám občas pocit, že bych skočila z okna, je to na palici :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.12.12 16:38

To je mi líto. Vydrž, snad ti dají propustku. Jednou jsem potratila den před Štědrým dnem, ale pustili mě večer domů. A jednou jsem na Štědrý den rodila, drželi nás v porodnici až do Nového roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.12.12 16:43

@Monny nikam neskákej je tam mokro a hnusně :lol: hele horší by bylo kdyby měl prcek třeba 5 let, to už má rozum, takhle si to posunete, o nic nejde ;)

• Citovat
  • Upravit
2566
23.12.12 16:45

@Monny vydrž!! :hug:
Vánoce se dají pár dní odložit. Davídkovi to bude určitě jedno, hlavně, že bude mít doma mámu zdravou.
Já strávila svátků s nemocnici mnoho- poprvé jako šestiletá s infekční žloutenkou a pak mnohokrát jako zdrav. sestra a věř mi, ani nám to nebylo milé, přestože víme, že jakmile skončí služba můžeme domů. Většinou jsme koho šlo pustili alesp.na ten jeden den domů a pokud to nešlo, tolerovali jsme delší a početnější návštěvy, tak třeba by to případně šlo vyřešit i takto- pozvat celou rodinu za Tebou. Držím palce ať je smutno co nejméně a vydrž!! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.12.12 16:48

ATB do žíly by měly zabrat rychle, taky jsem je měla. je to dost driák, ale účinný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.12.12 17:02

@K.Black Já vím, ale i přítele to mrzí, není zvyklý byt doma tak dlouho sám :lol: @Hanulínek děkuji :hug:
@michaela1808 No a já je mám 3× denně na pět dní :poblion:

Davidek z toho rozum nemá, ale jak moc jsem se těšila, tak moc mě to teď mrzí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
23.12.12 21:14

Přeji brzké uzdravení :hug: zdraví je přednější než vánoce a s malým si je oslavíte dodatečně :hug:
Ty jsi z HK viď? já tam mám teď v nemocnici babičku, bude tam asi i přes novej rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.12 21:33

@Monny Mě zcela z nepochopitlených duvodu přimou zítra na psychiatrii i když to neni nic akutního jenom, protože mají zrovna místo pro mě a dítě

• Citovat
  • Upravit
2299
23.12.12 21:44

To je mi líto, ale vánoce si můžete udělat kdykoli. My jsme si je z naší partou z recese udělali na dovolené v červenci, děti byli nadšené. :)
My máme momentálně v nemocnici babičku, která rozhodně stráví štědrý den v nemocnici. Ona už je ale zmatená, takže nevím jestli si to, že budou vánoce uvědomuje a nám se jí to nechce ani připomínat, aby jí to nebylo líto. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová