Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monny To mě mon mrzí
snad to vyjde a alespon na štědrž den tě pustí domů
![]()
Nám se to včera taky málem podařilo
malá trochu nevybrala zatáčku a vzala futra a pak kobercovou lištu
měla díru „v hlavě“ a hrču jak blázen
jeli jsme rychlou na traumatologii, ale díkybohu všechna vyšetření ok
malá má „jen“ 3 stehy…
Tak se drž a držíme palečky
![]()
Strávila jsem celé vánoční svátky v nemocnici s těžkou diagnozou v nemocnici, doma jsem měla 3 měsíční miminko, bylo mi strašně, ale bojovala jsem první dva dny o život, dokázala jsem to. Dnes jsem vděčná za každý den a je mi úplně jedno jeslti jsou vánoce nebo ne. Věř mi, že nejdůležitější je, aby jsi byla co nejdřív v pořádku a je úplně jedno jestli jsou vánoce nebo ne. Bojuj za své zdraví a mysli na děti, však i kdyby jsi na štědrý den nebyla doma, tak si ho přeci uděláte jak přijdeš. Neboj není to tak strašné být v nemocnici, ano, je člověku smutno, ale myslet na to, abych byla zdravá, tak to bylo pro mě důležitější. ![]()
@Monny jEJEj, to je nemilé.. ale aspoň jsi pod dohledem
A neboj, prcka máš ještě hodně malinkého, ten ví prd o tom, kdy jsou Vánoce, tak se ji můžete udělat až te pustí
A co ty víš, třeba ty krevní testy dopadnou dobře a na odpoledne půjdeš domů
![]()
U nás se taky „zadařilo“ já marodím a už 4dny mám kopřivku, u obvodaka jsem dostala zodac, ale dneska ráno jsem se teda tak osypala, ze jsem mastila na pohotovost a dr říkal jen „ty kráso“, dostala jsem 2injekce - kortikoidy a kalcium. Prej alergie na paracetamol/coldrex ve sředu a paralen včera večer/
Ale mám zakázáno jíst snad půlku věcí a nesmím zdobit stromeček
![]()
Před 2 lety jsem byla v nemocnici s ročním synem, domů nás pustili až po svátcích, a můžu říct, že jsem to tam ořvala, strašně mě to mrzelo, když nás pustili domů, malej ještě nebyl o. k. takže si ani dárečky moc neužil a polehával
loni jsme honili na štědrý den veterináře, pes se nám málem udusil zvratkami, vdechla to chudák do plic, takže loni jsem zas kontrolovala psa, jestli dejchá, ta byla úplně polomrtvá
no a letos DOUFÁM budou klidné Vánoce a nebudu na štědrý den schánět doktora či veterináře
Děkuju všem za podporu a slova útěchy, je to úmorné tu koukat do zblbnuti do zdi nebo na televizi… ticho, bílo, infuze, kontroly… ble… ![]()
Ale máte pravdu, hlavně abych byla zdravá. Jen mám občas pocit, že bych skočila z okna, je to na palici
![]()
To je mi líto. Vydrž, snad ti dají propustku. Jednou jsem potratila den před Štědrým dnem, ale pustili mě večer domů. A jednou jsem na Štědrý den rodila, drželi nás v porodnici až do Nového roku.
@Monny nikam neskákej je tam mokro a hnusně
hele horší by bylo kdyby měl prcek třeba 5 let, to už má rozum, takhle si to posunete, o nic nejde ![]()
@Monny vydrž!! ![]()
Vánoce se dají pár dní odložit. Davídkovi to bude určitě jedno, hlavně, že bude mít doma mámu zdravou.
Já strávila svátků s nemocnici mnoho- poprvé jako šestiletá s infekční žloutenkou a pak mnohokrát jako zdrav. sestra a věř mi, ani nám to nebylo milé, přestože víme, že jakmile skončí služba můžeme domů. Většinou jsme koho šlo pustili alesp.na ten jeden den domů a pokud to nešlo, tolerovali jsme delší a početnější návštěvy, tak třeba by to případně šlo vyřešit i takto- pozvat celou rodinu za Tebou. Držím palce ať je smutno co nejméně a vydrž!!
![]()
ATB do žíly by měly zabrat rychle, taky jsem je měla. je to dost driák, ale účinný
@K.Black Já vím, ale i přítele to mrzí, není zvyklý byt doma tak dlouho sám
@Hanulínek děkuji ![]()
@michaela1808 No a já je mám 3× denně na pět dní ![]()
Davidek z toho rozum nemá, ale jak moc jsem se těšila, tak moc mě to teď mrzí ![]()
Přeji brzké uzdravení
zdraví je přednější než vánoce a s malým si je oslavíte dodatečně ![]()
Ty jsi z HK viď? já tam mám teď v nemocnici babičku, bude tam asi i přes novej rok
@Monny Mě zcela z nepochopitlených duvodu přimou zítra na psychiatrii i když to neni nic akutního jenom, protože mají zrovna místo pro mě a dítě
To je mi líto, ale vánoce si můžete udělat kdykoli. My jsme si je z naší partou z recese udělali na dovolené v červenci, děti byli nadšené. ![]()
My máme momentálně v nemocnici babičku, která rozhodně stráví štědrý den v nemocnici. Ona už je ale zmatená, takže nevím jestli si to, že budou vánoce uvědomuje a nám se jí to nechce ani připomínat, aby jí to nebylo líto. ![]()
@Monny přinejhorším uděláte vánoce třeba 30
prcek z toho má prdek, je ještě malý, a ty jsi velká holka tak to zvládneš
i když je to na prd no, hlavně ať se uzdravíš.