Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
V tašce na kočáru mám pleny, mastičku na zadek, přebal. podložku, bryndák, přesnídávku a věci na převlečení kdyby se stala nehoda. V kojení venku pokud nebude zima nebo sychravo nevidím problém, jen bych si tedy asi někam zalezla kde nebudeš na očích hodně lidem. venku také přebaluji když není hnusně
Kojit se dá všude, stačí si přehodit přes rameno plenu a nikdo nic nevidí. V tašce klasika - pleny, ubrousky, mazání, peněženka, něco na zub (pro maminku a pak pro starší dítě), náhradní oblečení, látková plena, doklady, mobil, klíče, nějaké hračky, zezačátku i podložku na přebalování.. Víc mě nenapadá, prostě to co potřebuju
Ale celý den venku, to jako proč? ![]()
Kojit se dá snad všude ne? Já už přebal tašku nevozim, ale měla jsem tam plenu, vlhčený ubrousky, klíče, mobil, peněženku, když byl malej už větší tak i třeba nějakou sůšu nebo přesnídávku..
Já tam mám plínky, podložku, ubrousky, láhev a termosku s teplou vodou na přípravu mlíčka. U kojení venku bych problém neviděla, když teda není jak píše @ježourek x.x.x nějaká zima a tak. No a pak tam mám podle počasí třeba ještě mikinku nebo tak. A co se týče mých věcí tak jen telefon a peněženku
jinak celou tašku zabere malej. Jo a samozřejmě ještě druhou lahev v termoobalu kde mám čajík.
Jinak s tím celým dnem venku jsem to asi taky nějak nepobrala… ![]()
@ivodička píše:
Už rozumím, zakladatelka si dala asi pár panáků
aspon bude Eliska dobre spat ![]()
@gabriela82 Někdo tomu říká přebalovací taška na kočár
někdo jenom taška
Tak jo
jezdila jsem s novorozencem na celodenní výlety, takže:
Pleny, mastička, zvlhčené ubrousky, podložka na přebalování(mě se nejvíce osvědčila ta trvalá, ne jednorázová, bývá třeba součástí přebalovacích tašek)-hlavně, aby byla omyvatelná.
Dále jsem nosila plenu na kojení-když jsem kojila, tak jsem ji přes sebe hodila, abych nebyla tak vidět
A kojit se dá všude-v restauraci, v obchodním centru, v parku, v autě. Já se ale nejraději nikde nevystavovala a vždy si sedla někam do kouta…
A dále jsem vždy vozila miminku náhradní oblečení
-nehoda není náhoda…
Zalezi, na jak dlouho jedu pryc, ale zpravidla mam s sebou tri pleny, dve latkovky, vlhcene ubrousky a krem na prdelku. PLus jeden overal na prevleceni. PRo starsi vozim jeste svacinu, piti a knizku.
Kojim kdekoli, kdykoli. Pokud je chladneji, necham male cepicku a mam ji v zavinovacce, v desti bud ven nechodime, nebo zalezu nekde do kavarny. Nevim, ale nemyslim si, ze bych se musela nekde schovavat, beru kojeni jako prirozenou vec, samozrejme si vybiram tissi mista, kde na me vsichni nevidi, ale kdyz se neda nikam schovat, tak to neresim.
Ta 14 denní Elča má ale věcí co tam máte vi.
Teda pokud vubec venku přebalujete.
Dá se venku kojit?
Ptám se aby někdo neměl řeči
to bych mohla být venku s Eliškou pořád