Obsah přebalovací tašky (tašky) na kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jindra Princová
13.9.13 14:04

Obsah přebalovací tašky (tašky) na kočárek

Ta 14 denní Elča má ale věcí co tam máte vi.
Teda pokud vubec venku přebalujete.
Dá se venku kojit?
Ptám se aby někdo neměl řeči
to bych mohla být venku s Eliškou pořád

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
13.9.13 14:06

Cože? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.9.13 14:06

??? Nerozumím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.13 14:07

V tašce na kočáru mám pleny, mastičku na zadek, přebal. podložku, bryndák, přesnídávku a věci na převlečení kdyby se stala nehoda. V kojení venku pokud nebude zima nebo sychravo nevidím problém, jen bych si tedy asi někam zalezla kde nebudeš na očích hodně lidem. venku také přebaluji když není hnusně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.9.13 14:07

Už rozumím, zakladatelka si dala asi pár panáků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.9.13 14:08

Kojit se dá všude, stačí si přehodit přes rameno plenu a nikdo nic nevidí. V tašce klasika - pleny, ubrousky, mazání, peněženka, něco na zub (pro maminku a pak pro starší dítě), náhradní oblečení, látková plena, doklady, mobil, klíče, nějaké hračky, zezačátku i podložku na přebalování.. Víc mě nenapadá, prostě to co potřebuju :mrgreen: Ale celý den venku, to jako proč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.9.13 14:10

Nebuďte zlé, neví co dát do tašky (tašky) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
13.9.13 14:11

Kojit se dá snad všude ne? Já už přebal tašku nevozim, ale měla jsem tam plenu, vlhčený ubrousky, klíče, mobil, peněženku, když byl malej už větší tak i třeba nějakou sůšu nebo přesnídávku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
13.9.13 14:11

Já tam mám plínky, podložku, ubrousky, láhev a termosku s teplou vodou na přípravu mlíčka. U kojení venku bych problém neviděla, když teda není jak píše @ježourek x.x.x nějaká zima a tak. No a pak tam mám podle počasí třeba ještě mikinku nebo tak. A co se týče mých věcí tak jen telefon a peněženku :-) jinak celou tašku zabere malej. Jo a samozřejmě ještě druhou lahev v termoobalu kde mám čajík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
13.9.13 14:13

Jinak s tím celým dnem venku jsem to asi taky nějak nepobrala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.9.13 14:15
@ivodička píše:
Už rozumím, zakladatelka si dala asi pár panáků :mrgreen:

aspon bude Eliska dobre spat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jindra Princová
13.9.13 14:18

@gabriela82 Někdo tomu říká přebalovací taška na kočár
někdo jenom taška

• Citovat
  • Upravit
3361
13.9.13 14:18

Tak jo :) jezdila jsem s novorozencem na celodenní výlety, takže:
Pleny, mastička, zvlhčené ubrousky, podložka na přebalování(mě se nejvíce osvědčila ta trvalá, ne jednorázová, bývá třeba součástí přebalovacích tašek)-hlavně, aby byla omyvatelná.
Dále jsem nosila plenu na kojení-když jsem kojila, tak jsem ji přes sebe hodila, abych nebyla tak vidět :) A kojit se dá všude-v restauraci, v obchodním centru, v parku, v autě. Já se ale nejraději nikde nevystavovala a vždy si sedla někam do kouta…
A dále jsem vždy vozila miminku náhradní oblečení :mrgreen: -nehoda není náhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
13.9.13 14:20

Zalezi, na jak dlouho jedu pryc, ale zpravidla mam s sebou tri pleny, dve latkovky, vlhcene ubrousky a krem na prdelku. PLus jeden overal na prevleceni. PRo starsi vozim jeste svacinu, piti a knizku.

Kojim kdekoli, kdykoli. Pokud je chladneji, necham male cepicku a mam ji v zavinovacce, v desti bud ven nechodime, nebo zalezu nekde do kavarny. Nevim, ale nemyslim si, ze bych se musela nekde schovavat, beru kojeni jako prirozenou vec, samozrejme si vybiram tissi mista, kde na me vsichni nevidi, ale kdyz se neda nikam schovat, tak to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jindra Princová
13.9.13 14:21

@ivodička ani kapku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat