Jakou barvu na obtisk nožičky?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
danik píše:
Koupili jsme pro naše miminko krásnou pamětní knížku, kde je přímo stránka na obtisk ručičky a nožičky.
Tak se chci zeptat,jestli existuje na to přímo nějaká barva,kde se dá koupit (v papírnictví??) a kolik asi stojí, nebo jak jinak se to udělat…?
To i mě zajímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to je super diskuze…taky jsme dostali takovou knížku s křídovým papírem a já jako člověk s uměleckou školou jsem tempery nechtěla použít…přemýšlela jsem o té genciáně,ale přišlo mi, že by to na ten papír nedrželo…ale prstovky určitě koupím…na ty sem ani nevzdechla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klovasa píše:
Je to je super diskuze…taky jsme dostali takovou knížku s křídovým papírem a já jako člověk s uměleckou školou jsem tempery nechtěla použít…přemýšlela jsem o té genciáně,ale přišlo mi, že by to na ten papír nedrželo…ale prstovky určitě koupím…na ty sem ani nevzdechla
Můžu potvrdit, že tempera na křídovém papíře držííí! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem to dělala až po roce věku,moc jsem si na tom navíc zaležet nedala a lituju...........
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to tenkrát dělala dceři temperama.V knížce to drží a z končetin to šlo lehce dolů ![]()
Byly jí 3 měsíce.Já měla tu barvu snad všude jak s sebou pořád mrskala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janet9 píše:
Já to tenkrát dělala dceři temperama.V knížce to drží a z končetin to šlo lehce dolů
Byly jí 3 měsíce.Já měla tu barvu snad všude jak s sebou pořád mrskala
jA TO TAKY DĚLALA TEMPEROU,ALE VÝSLEDEK FUJ.MALEJ VŮBEC NEDRŽEL A TAKY BARVA BYLA VŠUDE.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit