Jakou barvu na obtisk nožičky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
26.10.10 19:19
danik píše:
Koupili jsme pro naše miminko krásnou pamětní knížku, kde je přímo stránka na obtisk ručičky a nožičky.
Tak se chci zeptat,jestli existuje na to přímo nějaká barva,kde se dá koupit (v papírnictví??) a kolik asi stojí, nebo jak jinak se to udělat… :-)?

To i mě zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
26.10.10 21:02

Je to je super diskuze…taky jsme dostali takovou knížku s křídovým papírem a já jako člověk s uměleckou školou jsem tempery nechtěla použít…přemýšlela jsem o té genciáně,ale přišlo mi, že by to na ten papír nedrželo…ale prstovky určitě koupím…na ty sem ani nevzdechla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.10 21:22
Klovasa píše:
Je to je super diskuze…taky jsme dostali takovou knížku s křídovým papírem a já jako člověk s uměleckou školou jsem tempery nechtěla použít…přemýšlela jsem o té genciáně,ale přišlo mi, že by to na ten papír nedrželo…ale prstovky určitě koupím…na ty sem ani nevzdechla :D

Můžu potvrdit, že tempera na křídovém papíře držííí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
30.10.10 10:55
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
15.5.11 00:09

Ja jsem to dělala až po roce věku,moc jsem si na tom navíc zaležet nedala a lituju...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
15.5.11 15:28

Já to tenkrát dělala dceři temperama.V knížce to drží a z končetin to šlo lehce dolů :lol:
Byly jí 3 měsíce.Já měla tu barvu snad všude jak s sebou pořád mrskala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
16.5.11 00:04
janet9 píše:
Já to tenkrát dělala dceři temperama.V knížce to drží a z končetin to šlo lehce dolů :lol:
Byly jí 3 měsíce.Já měla tu barvu snad všude jak s sebou pořád mrskala :mrgreen:

jA TO TAKY DĚLALA TEMPEROU,ALE VÝSLEDEK FUJ.MALEJ VŮBEC NEDRŽEL A TAKY BARVA BYLA VŠUDE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat