Jakou barvu na obtisk nožičky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2398
11.4.10 09:41

obtisk nožičky

Koupili jsme pro naše miminko krásnou pamětní knížku, kde je přímo stránka na obtisk ručičky a nožičky.
Tak se chci zeptat,jestli existuje na to přímo nějaká barva,kde se dá koupit (v papírnictví??) a kolik asi stojí, nebo jak jinak se to udělat… :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
11.4.10 09:44

My jsme obtiskli Anežce ručičky, sice už byla starší, ale použili jsme prstové barvy.

Příspěvek upraven 11.04.10 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.4.10 09:45

ahojky, já koupila prstové barvy jsou pro děti nezávadné. Dají se koupit v papírnictví a myslím, že ani moc nestojí. Mám je schované na později, snad ještě využijeme. Nožičku jsem tím pak natřela a obtiskla - jen jsme dělali cca 10 obtisků než vyšel ten nejlepší. Takže doporučuju předem vyzkoušet a nebo na papír a pak nalepit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hedviga
11.4.10 09:58

Já to s barvou taky nechávám na později, ale dělala jsem v půl roce odlitky od Baby Art a je to nádhera. Dělala jsem je doma s kámoškou a je to fakt památka.

• Citovat
  • Upravit
46669
11.4.10 10:55

Holky, co jsou ty prstové barvy. Taky chci udělat obtisk do knížky, koupila jsem temperu, ale ještě jsem se k tomu nedostala… Kdyby bylo něco lepšího, než ta tempera, tak to chci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
11.4.10 11:09

Prstové barvy jsou barvy v malých kelímcích a malují s nima malé děti, které ještě nezvládají štětec. Jsou husté, dítě si nabere barvu na prst a maluje. Jsou nezávadné, takže nevadí, když je dítě např. olízne, ale prý jsou hořké, takže by jim stejně nechutnaly. barev stojí asi 160,– ale vydrží dlouho. A bezvadně se umyjí mýdlem a teplou vodou, ani s praním není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
11.4.10 11:17

My máme obtisk nožičky z porodnice…
a nevím,je to genciálka?????nebo čím se tam popisují ta miminka na nohu????
Abych vám nekecala nějaké bludy…ale nožky máme fialové..... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
11.4.10 11:56

otiskujeme každý rok, schovávám jak nožka roste /dokud je to bude bavit/ děláme temperama, stejně to hned smyjeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.4.10 13:23

My to synovci i neteři nabarvily temperama, šlo to dolů dobře. Našemu prckovi prstovkama. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.4.10 23:48

Ahojky my jsme si koupily vodovky s takovými pastelovými barvamy krásnými, a bylo to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.4.10 23:58

Já kdysi staršímu rtěnkou.
Mladší dítě to nemá, vyplňovat to bylo spíš pro mě jako trest, takový domácí úkol (dostali jsme darem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
12.4.10 00:36

Obtiskavali jsme gencianou, slo to ale umyt az tak po tydnu.
U maleho miminka se mi nejak protivi natirat vodovky ci tempery, nevim, mozna jsem postizena hlidanim vseho skrz dcerin ekzem.
Barvy na oblicej se mi jevi optimalni, maji je, KPKristy, urcite v IGY v Puntanele. My tam dceri kupovali pastelky do vany a prstovych barev a barev na oblicej tam meli spoustu. Cena 100 - 200, ale vydrzi a pouzijete je casem na karneval, ty oblicejove jiste.
Moc ale doporucuji obtisk do hmoty, je to nadherne.http://www.odlitek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.4.10 08:22

moje Klárka má absolutně bezporomlémovou kůžičku, nidky něměla žádný ekze, opruzeniny nebo potničky nebo tak tak jsem strach neměla, navíc to na nožičce měla chviličku a pak jsem jí to smyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.4.10 12:12

Já bych se tempery taky nebála. Ale pravda je, že v té knížce je docela hladký papír a možná to nebude držet. Tak to asi natisknu na normální papír a nalepím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.4.10 13:32
KPKristy píše:
Já bych se tempery taky nebála. Ale pravda je, že v té knížce je docela hladký papír a možná to nebude držet. Tak to asi natisknu na normální papír a nalepím…

Když to necháš dýl zaschnout tak to bude držet, my to máme taky na lesklém papíru a drží to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat