Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Prosím kde kupujete boty pro větší batolata? Klukovi budou tři a ten výběr je teď fakt mizerný… dřív jsem normálně sehnala do tisícovky i méně pěkný barefootky a teď nic, leda jen za draho
a zase kupovat boty za 2 tisíce (tam bych mu asi vybrala) ale to bych fakt nedala když mu za půl roku nebudou a hlavně je zlikviduje venku… chodíme hodne se psama, na odrážedla atd… tak by pak byly jiste neprodejne ![]()
Vybírám teď zimní a ty ceny jsou šílené. Za rozumnou cenu se dají koupit Fare Bare a Jonap, nebo z Aliexpressu TipsieToes a ZZ Faber (se všemi mám dobrou osobní zkušenost). Případně třeba Keen má některé modely se slušnou špičkou, ale ty zimní se taky blíží 2000, jarní se dají sehnat okolo 1000
Na ven bych koupila nějaké pěkné z druhé ruky. Na fb jsou skupiny na prodej bf bot. Já jsem tam koupila boty na zahradu
Jinak nové máme také drahé - bačkory 800,–, boty do tělocvičny 900,–, kožené kotníkové 1500,–.
Syn běžné boty bohužel neobuje, jinak bych tolik za boty pro dítě nedala. Vlastně ani sobě
Ale takhle na zničení mi přijde zbytečné kupovat nové. Mrkni na ten Facebook
Tam seženeš i téměř nové za půlku ![]()
Buď kup z druhé ruky nebo kup nove a pak prodej. Já koupím třeba za 1600 a za 800 prodam. Je pravda, že dcera boty moc neničí.
Do tisicovky nove tezko, predpokladam ze ted resis celorocky nebo zimni…trochu pres 1000 sezenes, zalezi, jake mu sedi…Protetika nebo DDStep jsou do tech 1200. Nebo kup z druhe ruky, u bf to nevadi, pokud nejsou nejak blbe sesmajdane.
Jinak kupuji bud v blizkem bf obchode nebo online, obchodku je dost. Z druhe ruky na FB skupine.
Kupuju nové a pak prodávám, dělám to tak od začátku a nikdy je syn nezničil tak, aby se nedaly min za půlku prodat.
https://www.boty-detske.cz/
Botky nakupuji tady
ale vždy něco přes 1000,– se dostanu.. ale za 2000,– nemáme žádné
Dcera měla vždy do 1500 uplně max. boty. Kupujeme jonap celoročky, sandalé keen cnx, plátěnky froddo měla letos, zimní chci jonap jsou taky do 1500. A pak je pěkně prodám…
Protetika, d.d.step taky jsou cenově přijatelné.
Příspěvek upraven 13.10.22 v 20:54
@Denny97 píše:
https://www.boty-detske.cz/
Botky nakupuji tadyale vždy něco přes 1000,– se dostanu.. ale za 2000,– nemáme žádné
To je výborná prodejna… tam chodíme.
Jako jsem ochotna zaplatit max. do tech 1.500 Kč. Jsem si vědoma, že ty ceny prostě stoupají. Díky, podívám se.
Použité nechci, mě to přijde okrom nohou nehygienické a hlavně má každej „vyšlápnuto“ to svoje. Ale předsudky nemám tak je třeba jednou prodáme.
@Dandie22 píše:
Jako jsem ochotna zaplatit max. do tech 1.500 Kč. Jsem si vědoma, že ty ceny prostě stoupají. Díky, podívám se.
Použité nechci, mě to přijde okrom nohou nehygienické a hlavně má každej „vyšlápnuto“ to svoje. Ale předsudky nemám tak je třeba jednou prodáme.
Hygiena je osobni pocit, ale u BF nenj co vyslapnout. Muzou byt ale nerovnomerne osoupane nebo zborcene, na to je potreba dat pozor. Ale do 1500 sezenes, ty Protetiky a DD step urcite, mozna i neco jineho…ted koukam treba zbezne na littleshoes.com, maji solidni vyber, jeste ef, nektere Beda…v tehle hladine uz par znacek na vyber je.