Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
má prosím někdo zkušenost 🙏🏻
Zda se v obyč teniskach od Converse liší kvalita (výdrž ) od ostatních těch klasických ( bílá guma po obvodu, textilní barevný vršek ),kterých je na trhu dalších milion?
Miluju je, ale už mě nebaví že to nic nevydrží (tím myslím třeba 3mesice ),tak bych chtěla vědět jestli se vyplatí investovat do těch Converse nebo je to fuk?
Dcera má kožené kotníčkové Converse a vydrží jí cca rok a půl nonstop nošení
Kvalita je dost podobná. Conversky jsem dřiv nosila strašně ráda. Teď jsem si koupila plátěnky v Bonprix a jsou mnohem pohodlnější.
Converse jsem měla, dokonce dvoje (omlouvá mě, že jsem je kupovala vlastně najednou). Spolehlivě jsou u mě v TOPu nejhorších bot, které mohou existovat. Zvlášť pro ten NEpoměr cena x nevýkon. Zrovna převčírem jsem to někomu vyprávěla, že to považuji za svůj nejhorší nákupní počin všech dob. ![]()
Ja mam nekolik Conversek a uz je mam nekolik let. Za me jsou rozhodne kvalitnejsi, nez obyc platenky. Ale zase je asi nevynosim tolik jako ty, protoze tocim asi 40 paru bot, ale chodim v nich relativne casto.
U nás nosí Converse děcka. Kotníkové. A taky jim vydrží dlouho. Už jim nerostou rychle nohy. A starší dcera má pravděpodobně hotovou nohu. Je pravda, že je nosí, když neprší. Na škaredé počasí mají jiné tenisky.
Ne. Z mé zkušenosti vydrželi půl roku, stejně jako „obyčejné“ ![]()
Já mám několikery, vydrží celkem dlouho, nenosím je denně. Ale znám pohodlnější boty, řekla bych, že u milovníků Converse jde spíš o styl ![]()
Kupuješ značku, ne kvalitu. Rozhodně to nejsou boty, které se za tu cenu vyplatí kupovat. Chodící reklama.
Nevim jak u celorocnich, ale ty zimni Conversky jsou tragicky, nevydrzej. Mel je syn a pak jsme je museli reklamovat. Penez jak slupek a kvalita děs.
Zlaty Superfity…
Mám několikery conversky, jedny se mi rozpadly v praci po půl roce, ale v té praci jsem denne nachodila 30k kroků. Dalši troje mám cca dva roky a třídam v podstatě jen je dle barvy. Potřebovala jsem na rychlo černe koupila jsem od fily a katastrofa v mém tempu vydržely sotva měsíc a pohodlí oproti cinverskám nic moc. Nedám na conversky dopustit skvělé botky
.
Mám je, ale nosím občas jen jako “pozérský”. Nejsou pohodlný, ty peníze nestojí za to. Teď jsem objevila jednu řadu od Deichmanu a ty jsou jak peřinka. Mě teda conversky zklamaly.
Za mne kvalita cenově neodpovídá, vyzkoušeno origo i napodobeniny. Kvalita výrazně lepší není, zato cena zvýšena výrazně.
Mně vydržely asi rok a půl, pak praskla podešev a ještě před tím se začal trhat ten plátěný svršek od podešve, že už dlouho byla rozšvihaná pata zevnitř ani nezmiňuju. Pohodlná bota to tedy není, už jen jak mají úzkou tu špici. Jsou to stylovky, no. Mám jedny na platformě a ty jsou navíc ještě dost těžké a neohebné, na delší chození to není. Příště si raději koupím Skechers, i když můj styl to úplně není.