Obyčejná kolika?

358
10.6.12 20:07

Je to jen "obyčejná" kolika???

Ahoj holky, potřebuji opět něco prodiskutovat a případně poradit…
Syn se narodil ve 31tt, nyní je mu 5měsíců (korig. 3měs.). Od narození hodně ublinkával (resp. blil jak šakal), od třetího měsíce se to začalo trochu lepšit, ale začalo ho bolet dost bříško. Má hustšší kakání, dr nám řekla, ať dávám Laktulosu a přidávám něco na prdy. Laktulosa pomohla a kakání už má řídké. Dávala jsem Sab Simplex a teď jsme přešli na Baby Calm.
Bříško ho bolí pouze u kojení. Jinak je to spokojené smějící se miminko. Ale víc než polovinu kojení denně prořve.
Dneska jsem měla kojit v 16h, ale podařilo se mi ho nakojit až v půl osmé!!! Dokonce jsem jela rychle pro Bebu, ale tu mi plival. Nakonec si trochu prdnul a přisál se.
Jí ale dost málo. Vypije třeba jen 80ml (teď ho vážím), pustí se a usmívá se, že už má hotovo. Málo přibírá. Teď za poslední 3týdny jen 300g. Jsem z toho už zoufalá. Dr mu vzala krev a moč a čekáme na výsledky.
Myslíte, že je to „obyčejná“ kolika nebo by to mohlo být něco vážnějšího?
S kolikou žádné zkušenosti nemám, první mimčo bolelo bříško max 5×.
Jsem fakt už na palici, nevím, jak mu pomoct. Zkoušela jsem i rourku. Začnu kojit a jak se dostane k zadnímu mlíku, tak se kroutí a řve. Ale fakt šíleně. Trvá to už několik týdnů v kuse, každý den :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
11.6.12 06:36

Me taky takhle obe deti odmitaly prso, vsichni me presvedcovali „kolika, vydrz“. S prvnim jsem byla dokonce na pohotovosti, kdyz si ve 2,5 mesici dal 12 hodin pauzu (pres den). Nakonec se u obou prokazala ABKM. Po prevedeni na Neocate do tydne uzasnej efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
12.6.12 09:18

Spí krásně, přes den je veselé usměvavé mimčo, jak jsem psala, řve jen u kojení.
Mlíko jsem ještě vysadit nezkoušela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna