Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ano, rozkládací gauč je léta moje postel a je to děs, pokaždé, když jsou děti u babičky přes noc, jsem odměněna nocí na kvalitní latexové matraci na dobrém roštu - je to nebe a dudy. a to náš rozkládací gauč byl taky celkem drahý.
lennny píše:
Ahoj holky,
už nějakou dobu přemýšlím,jak vyřešit naše spaní a tak mě napadlo,jestli nemáte nějaké tipyMáme byt 2+1 a chceme naši ložnici přenechat prckům pro dětský pokojíček a já s manželem se odstěhujeme na spaní do obýváku.Ale vůbec nevím,jestli koupit kvalitní rozkládací gauč nebo nějak zakombinovat postel
.Pokud máte někdo stejný problém,napište,jak jste to vyřešili a budu ráda i za nějakou fotečku.
Moc děkuju Lenka
Jak velký je obývací pokuj a jak velká je kuchyně?
Pokud by to bylo jen trochu možné udělej obývací kuchyň čili obývák s kuchaňským koutem.
Ale kdyby to nešlo a museli jste se stěhovat s ložnicí do obýváku, rozhodně se nevzdávej postele i kdyby mělo jít pryč něco jiného.
Gauče ani drahé nenahradí spánek na posteli. Sou nepohodlné a časem se na nich spí dost těžce, protože slouží nejen pro spaní, ale také pro sezení, což se na nich hodně podepíše.
Řešili jsme totéž před rokem. Nechali jsme si udělat sklápěcí postel http://www.pravan.cz/
Tak my mame byt 50m2-maly domek…Mistnosti pidi.Take jsme nechali detem pidi pokojik a spime na rozkladacim gauci v pidi obavaku.I kdyz mame pohovku na kazdodenni spani,po 3 letech tohoto provozu trpim na zada,krcni pater…a silene bolesti hlavy…Snim o normalni posteli a loznici…
![]()
Také jsme to tak měli, ale teda jsem vážně vděčná, že už máme větší byt a ložnici a obývák zvlášt.Prostě to pro mě bylo nepraktické a i nepříjemné, že mi návštěvy čumí do pelechu…Ale vám asi nic jiného nezbývá.
Jestli rozkládací gauč, to musíte nejlíp vědět vy.My měli postel zvlášt, by byla má smrt každý den uklízet peřiny
Obývák měl tuším 25 m2, vešla se tam jak souprava čítající 2 gauče a křeslo, tak konferenčák, tak PC stůl, tak postel, později postýlka malého a jeho komoda.Jinak bez nábytku, nemám ho ráda.Televize byla na zdi na držáku…
Zdravím, my máme zatím také spojenou ložnici s obývákem a spíme na rozkládacím gauči, nicméně je to jen dočasné řešení, než zrekonstruujeme zbytek bytu, což bude co nejdříve.. Kdybychom ale měli menší byt a museli bychom mít ložnici spojenou s obývákem, stoprocentně bych volila tu velkou skříň, kde máš zároveň prostor na oblečení atd. a lehce sklopitelnou postel, zabere to pár minutek ráno (vlastně i večer) a ušetří to spoustu místa, je to bomba, má to manželova teta a je to k nezaplacení v takto malém bytě
Takže se přidávám k…už ani nevím kdo to tu psal, ale opravdu doporučuji ![]()
Kiwio píše:
Tohle je z jedné stránky na FB.
To bych se bála že to na mě spadne a zabije ![]()
Miriamm píše:Kiwio píše:To bych se bála že to na mě spadne a zabije
Tohle je z jedné stránky na FB.
skáčou tam s rozběhem
že nevidím žádné schůdky…
mmch.,rozhodli jsme se pro postel na patro,pod to hodíme skříně a bude
Na rozkládacím gauči jsme spali v jednom podnájmu, trvalo to rok. Pak jsme se stěhovali do vlastního, už jsme neměli moc peněz, takže jsme se museli rozhodnout jestli nová kuchyň, obývák nebo ložnice. Oba jsme chtěli automaticky ložnici, máme krásnou, pohodlnou, z masivu.
@peprle píše:
skáčou tam s rozběhem![]()
že nevidím žádné schůdky…
mmch.,rozhodli jsme se pro postel na patro,pod to hodíme skříně a bude
Já bych řekla, že ta postel je nějak stahovací dolů, ne? Jakože na noc se stáhne dolů, přes den ji šoupnou nahoru. Jsou tam jakési kolejnice. Dobrý nápad, jen nevím, co v noci s tou pohovkou
![]()
@Veggi píše:
rozložená postel
tak tohle je naprosto skvělý budem to taky pořizovat máme 2+1 a malýmu necháme pokoj ale nebudu si to zadávat u toho paravanu ale nechám si to vyrobit u stolařů cena mě vyjde o 15% nižší
@Jindřiška 31 píše:
tak tohle je naprosto skvělý budem to taky pořizovat máme 2+1 a malýmu necháme pokoj ale nebudu si to zadávat u toho paravanu ale nechám si to vyrobit u stolařů cena mě vyjde o 15% nižší
Vidíš to mě nenapadlo jít s tím ke klasickému truhlářovi,ale asi by si s tím ne každý poradil, pro nás to zatím není aktuální,ale jestli budeš někde poptávat, docela by měla zajímala jejich cenová nabídka.
já to zjistím u našich stolařů na kolik by to vyšlo a dám vědět jo