Obývák, nějaká inspirace?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3003
30.7.14 10:53

Obývák, nějaká inspirace?

Ahojky holky, chci vymalovat obývák ale pořád nějak nevím jakou barvou…
Podlahu mám tmavou… přemýšlela jsem nad kombinacemi 1) červená a černá (nad sedačkou černé ornamenty popřípadě nějaké květiny) 2) fialová a zelené doplňky…
Nějak se nemůžu rozhodnout :-D
Pokud by byla nějaká inspirace z vašich domovů byla bych nesmírně vděčná :-D klidně mohou být i jiné barvy :)
Moc děkuji a přeji hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
30.7.14 10:57

Teda muj nazor ze ani jedna kombinace.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 10:59

Co tohle? :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
30.7.14 10:59

My máme hnědo-bílo zelenej… jednu zeď zelenou, dvě nejmenší bílý a jednu zeď bílé zelené a hnědé pruhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.7.14 11:01
@milacekdeti píše:
Co tohle? :hug: :mavam:

Super! :lol:

Jinak já chodím občas koukat na MMB do sekce bydlení. Napíšeš tam obývák nebo obývací pokoj a vyjedou ti mraky fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
30.7.14 11:02
@PetraJ píše:
Super! :lol:Jinak já chodím občas koukat na MMB do sekce bydlení. Napíšeš tam obývák nebo obývací pokoj a vyjedou ti mraky fotek.

tak už vím, co budu dělat, až půjdou satani po obědě spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.7.14 11:04

@petula.bir máme světlou podlahu, obdélníkový obývák - jedna stěna (naproti sedačce) je capuccino barvy a zbylé dvě stěny světlá káva, u okna je ten malý kousek na bílo. Máme červenou sedačku s oranžovým, červenooranžový koberec, světlý nábytek (bříza tuším).
Našla jsem aspoň dvě fotky pro malou představu (i s kocourem :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
30.7.14 11:06

Za mě ani jedna varianta, obě jsou moc divoké. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.7.14 11:06

A nábytek a sedačka je jako jaká? Mě se poslední dobou hrozně líbí tmavá podlaha, stěna taková hnědá, hnědošedá, ale né moc tmavá, bílý nábytek a k tomu pár větví nebo šutrů a proutěný koše (tmavší než zeď) do těch bílých poliček. Na drobnosti, hned je pak uklizeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 11:09

@PetraJ Jé to jsem ráda že se ti to líbí! :mrgreen: Extravagance je super! :hug: :mavam: Takhle to mám doma zařízené akorát mám trošku jinačí nábytek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.7.14 11:15

@Sibyla0
Sedačka hnědá, světlé poličky… ale ty jsou majitele tak budu kupovat asi jiné :-) foto obýváku mám v mobilu ale nějak to sem nemůžu dostat :-D

@Ukulina
Myslím, že divoké to být nemusí :-) když se vhodně zvolí doplňky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
30.7.14 11:24
@Ukulina
Myslím, že divoké to být nemusí :-) když se vhodně zvolí doplňky :-)

Máš pravdu, divoké to být nemusí, když se to nepřežene. Mě ty barvy ale hned po přečtení vyděsily, představila jsem si právě něco takového jako je na té fialovožluté fotce od @milacekdeti. To pro mě není k žití. Ale každý má jiný vkus. ;)
Kdysi jsme měli kombinaci okrová/bordó, sedačka byla žlutookrová (pro mě nedefinovatelná barva), stěny taky (jen jiný tón), doplňky bordó, pár kousků nábytku (tv stolek, dvě knihovny) pak tmavě hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.7.14 11:25
@Peczka píše:
@PetraJ děkuju za tip. Hledám isnpiraci ohledně kuchyně, obýváku a chodby. Katalogy firem mi někdy přijdou na stejné brdo, tak zkusím pohledat inspiraci :)

Jo, ten mimibazar je na tohle super. Nejsou to žádný katalogový fotky, ale fotky bytů normálních lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 11:25

@Ukulina Sto lidí sto chutí, to je dobře :hug: Pro mně jsou barvy to pravé ořechové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.7.14 11:26

Jinak mně se teď docela líbí kombinace šedivá s fialovou. Třeba šedivá sedačka a zeď naproti fialová. Tmavší podlaha a pod sedačkou fialovej koberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí