Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co tohle? Sedačka bílo hnědá, nábytek bílý lesk, stěny dvě bílé, dvě hnědé.
Doplňky oranžové.
@PetraJ To mám já
ale uz to nechci mám to 5 let a už mám v hlave jiný návrhy… Už to není originální, už to má hodne lidí… Ted se rozhodují mezi provensálskym stylem či skandinávským…
My budeme rekonstruovat a obývák chci v minimalistickém stylu, bílo hnědý. Před tím jsme měli bílo oranžový.
Já mám ráda hodně moderní interiér. Skandinávský je co?
Já jsem zatížená na oranžovou barvu. ![]()
@Peczka Třeba něco takového, ale trochu to obměnit podle svého. ![]()
http://zena.centrum.cz/…foto/432958/
@Peczka Díky
Já už se těším až budeme rekonstruovat a budeme mít ten vysněný obývák! Koupili jsme
nedávno větší byt a zatím to tu je jako před 30 lety! ![]()
@Peczka Jo jo mě taky, ale dá se inspirovat a pak tam vnést něco svého. ![]()
Ahoj, já jsem měla celý obývák v kombinaci červená-černá-bílá a už bych to neudělala. Barvy jsou hodně ostré a po nějaké době z toho člověka začnou,,bolet oči." Teď jsem vsadila na zemitější odstíny barev - šedá v kombinaci s bílou a doplnila nábytkem ze surového dřeva a jsem moc spokojená (a doufám, že dlouho budu
).
Holky, jdu pro radu. Máme žlutý obývák a světle hnědý nábytek. Potřebuju doladit gauč a ostatní doplňky. Jakou barvou? Podobnou světle hnědou, jako je nábytek?
A ještě na kousku zdi je tapetka s pruhy modro - bílo - hnědými…
@SarkaLo já bych koupila gauč hnědý jak je ta tapeta.. aby to ladilo, třeba nevím, jak to máte, ale buď by stál u tapety a nebo naproti..
Gauč by měl stát naproti. Tapety je jen cca 1,5m - na krátké protější zdi. Je bílá a na ní podélné pruhy - hnědé a modré. Jinak obývák je žlutý a světle hnědý přírodní nábytek.
@evill a dekorace - svíčky, potpourri…apod. také ladit do hnědé?