Betonová stěrka v interieru

7114
29.7.14 19:05

Betonová stěrka v interieru

Zdravim maminky holky:)

Chtela bych se zeptat jestli mate nekdo na zdi betonovou sterku?

Velice se mi to na zdi libi akorat zkusenost od nikoho nemam. Chtelela jsem umely kamen ale ten uz ma kde kdo a libi se mi mit neco extra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
29.7.14 20:13

Mně to nic extra nepřijde, už to má spousta lidí. My to taky chtěli, ale věděli jsme, že to budem pronajimat a tak jsme do toho nechtěli cpát peníze. Ale je to dobrá volba s kombinací dřeva. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7114
29.7.14 20:20

Praveze tad v okoli s tim nemame zkusenosti…nevim o nikom kdo by tu sterku mel…snad se ozve nekdo s radou k ji ma:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.7.14 20:23

A kam jí chcete? Ona je celkem drahá, my když jsme jí chtěli, tak se cena pohybovala okolo 1500kč za metr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.7.14 20:24

Ale je nádherná. My jí chtěli do koupelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7114
29.7.14 20:28

Mame podkrovni byt takze za tv na zed a komin…vychazi to cca 10m2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.22 17:48

Varování: Zkušenost s firmou HGH Resine Helisové

HGH Resine respektive rodina Helisových, tak těm se zdaleka vyhněte…
Jsou to lháři a banda nic neumělů, vše mám zdokumentované a vše mohu dokázat, včetně soudního odhadu škod, které u nás tato firma napáchala. Komukoliv pošlu fotky, toho co u nás byly schopný udělat! Nic neumí, budou vám vykládat jak se učili v Itálii a používají materiály z Itálie a USA a jak jsou skvělý, ale opak je pravdou. Používají levné materiály z Hornbachu, které nejsou určené k tomu co dělají, neumí nic a nejsou schopný cokoliv dokončit. Malý příklad u nás…, objednali a bohužel i zaplatili jsme si od nich podlahy, že nám je špičkově udělají za 10 dní… byly u nás rok, rok se to u nás učili ale bohužel se to nenaučili! Krom toho, že nám poškodili náš majetek, tak neudělali ani ty podlahy a peníze samozřejmě zpět žádné, odpovědnost za práci nula. Nereagují ani na právní výzvy. Ruce pryč od Helise a jejich firmy ať už se jmenuje jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí