OC Europark

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2090
27.1.15 23:01

OC Europark

Pěkný večer přeji :)
Chtěla jsem zde najít nějaké maminky které chodí do OC Europarku do Pirátského světa. Teď přes zimu je to naše oblíbené stanoviště. Nepodařilo se mi tam navázat kontakt s žádnou maminkou když pominu jednu které jsem 5min hlídala dítko když si utíkala pro mobil do auta :lol: Toť vše no.. tak jestli tam třeba nemíjím nějakou eMaminku která by i pokecala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
27.1.15 23:09

@TereuliJa My tam občas chodíme, ale tak jednou do měsíce ;) Takže to asi moc perspektivu nemá… Přeju hodně štěstí na seznamování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
28.1.15 08:38

@TereuliJa Ahoj. Taky asi nebudu to, co hledáš, nikdy jsem tam nebyla. :mrgreen: Ale díky za tip. Europark máme kousek a jezdíme tam nakupovat, ale o tomhle jsem nevěděla. Určitě to vyzkoušíme a třeba se nám tam zalíbí. :) Ale nějak často to nevidím, mám už školkové dítě, takže spíš víkendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.1.15 08:48

@Slečna Ferka Tak když si vzpomeneš tak vědět až tam pojedete, třeba by jsme se mohli alespon pozdravit :jazyk: :mrgreen:

@Vokaju :) Jo víkendy mohu jednou za 14dní jinak jsou děti u ex. Ale tak i tak aspoň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.1.15 09:00

@TereuliJa nikdy jsme tam nebyli, ale nejakou hernu bychom potrebovali jako sul.. jak to tam funguje? das tam deti a sedis v kavarne nebo jsi tam s nimi? a byva tam hodne deti?
nekdy bychom se mohli pridat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.1.15 09:38

@jane-e Dopoledne je tam dost klid, odpoledne už tam bývá dětí víc. Je to tak je tam hned u toho kavárna kde na sebe vidíte ale je to za sklem. Já osobně tam teda ještě v kavárně nebyla co taky sama :D. Spíše si sednu ve vstupu do herny a čtu si. Nebo tam řádím s nima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
28.1.15 11:09

Jinak mi to tam přijde fajn - celkem velké, malou to baví, a zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.1.15 11:54

@Slečna Ferka Právě, právě ta cena :twisted: