Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
To všechno jsem už udělala…byla u našich, ale jsou už starší a taky to nedavaji..navíc ona tam nechce..kamarádky přestala vídat a nechce nikam chodit…prý ji je špatně…ale soukromý psycholog nás není ochotný vzít. leda že bych platila 1500 za jedno sezení jednou týdně…což jako samozivitelka si prostě nemůžu dovolit..Ano..byla u mé sestry…chvíli…nutim ji vstávat…nutim ji práce…nepověsi ani prádlo…nemohu si vzít další dovolenou, tak jsem to částečně řešila celý červen…jejího otce to nezajímá, navíc ona k němu jit nehodlá, přesvědčovala jsem ji promluvit si nepomáhá…ona je v pohodě…
Je to divný. Nevymýšlí si? Aby nemusela doma nic dělat? Nebo se s kamarádama pohádala třeba? Sama píšeš v jedné větě, že kamarádky vidět nechce a ani nikam chodit nechce, protože je jí špatně. Nutíš ji do každé činnosti. A za chvíli píšeš, promluvit si nechce ona je v pohodě. Není to celý jen pubertální vzdor a ona zjistila, co na tebe zabírá? Je teda v pohodě nebo je jí špatně? Jestli to není podle toho, jak se jí to zrovna hodí… ![]()
Ahoj zakladatelko, chtěla bych ti napsat SZ. Nechci to řešit tady, pomůžeme si vzájemně. Vím, o čem píšeš a vím, že některé rady, které tady padly, jakože přitvrdit, jsou mimo. Taky mám dceru 14 let, jsem samoživitelka… Prosím tě, ozvi se mi, taky hledám radu.
Příspěvek upraven 06.07.20 v 09:44
To je šíleny..Tebe jako matku to musí hodne bolet, takhle porad videt nestastnou dceru…
Nemam zadne zkusenosti, ale drsně bych na ni nesla. Bala bych se, aby pak nebyla uzavrena..
Take si myslim, ze potrebuje program. Ja tedy ale nemyslim zrovna uklízení, ale proste progtam, ktery by si užívala..