Jakou ochranu použít?

Anonymní
19.8.26 10:53

ochrana?

Ahoj, jakou používaté, nebo praktikujete ochranu proti početí, když neberete prášky, nebo nálepky či tělísko? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5250
19.8.26 10:57
@Anonymní píše: Více

K čemu Ti bude, jak to má Máňa od vedle nebo Franta? Každý podle chuti a zdravotního stavu. Nebo zase nějaká přiblblá anketa hrdinného anonyma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
19.8.26 12:32

Nesouložit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
19.8.26 14:13

Kondom neznáš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16921
19.8.26 15:37

Kroužek, kondom, jiná možnost asi nebude. Věřit, že si dává pozor snad jako ochranu nebereš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6488
19.8.26 21:34

Po 2. Porodu už jsem HA nenasadila a kondom VŽDY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.26 22:01

Je mi 51, takze jen prerusovana souloz. Praktikovali jsme to i s ex a nikdy jsem tehotna nebyla… prestoze, kdyz jsem chtela byla jsem v 34-38 letech tehotna hned. Stejne tak nynejsi pritel se svoji ex, nikdy ta metoda neselhala, prestoze planovane meli 3 deti. Takze verim, ze on vi a umi a moje olodnost je minimalni. Sance otehotnet je naprosto miziva…

• Citovat
  • Upravit
1122
20.8.26 10:47

Přerušovanou soulož si oblíbila řada žen jako spolehlivou ochranu, ale bohužel zdaleka ne všichni muži se umějí ovládat a přerušování mají nacvičeno. Z tohoto pohledu mají Tvoji partneři můj obdiv. Neměla jsi nikdy strach, že to pustí do Tebe? Dokázala bys to bez váhání vyřešit potratem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3884
20.8.26 11:09

@autorka - @884135 to ako jedina napisala spravne. Co ti pomoze informacia aku ochranu som s partnerkami pouzival ja?

Vacsina partneriek preferovala kondomy, ked kondomy neboli tak sa vyuzivali ostatne telesne otvory. Niektore partnerky mali tabletky, niektore teliesko.

Prerusovana suloz je najmenej spolahliva metoda a zbytocne riziko. Nieje to o tom ci stihnes vytiahnut, pre-ejakulat tiez obsahuje spermie… A ak chces druhe kolo tak podobne… A ak mate sex dlksie ako 10s :-D tak pri dlhej sulozi moze dojst k samovolnemu uvolneniu casti spermii (mala kapicka) bez orgazmu, takze chlap o tom nevie, respektive sa to da naucit citit, ale trvalo mi to vela rokov kym to dokazem ako chlap citit a aj tak by som sa nedokazal na to spolahnut ze vo vyre inych a omnoho lepsich, omnoho intenzivnejsich pocitov takyto drobny a nevyznamny ‚pocit‘ neprehliadnem.

A babska rada je aspirin - nepolykat ale drzat medzi kolenami. S aktualnymi skusenostami si ale dokazem predstavit polohy ktore by aj tak fungovali tak neviem…asi babicky inu polohu ako na misionara nepoznali a tam to fakt funguje 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
24.8.26 14:37

Kromě prášků, náplastí a tělíska jsou i další metody: injekce, implantáty, vaginální kroužek, prezervativ, pesar, spermicidy, sledování plodných dnů, sterilizace. Výběr máš pestrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí