Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
K čemu Ti bude, jak to má Máňa od vedle nebo Franta? Každý podle chuti a zdravotního stavu. Nebo zase nějaká přiblblá anketa hrdinného anonyma?
Kroužek, kondom, jiná možnost asi nebude. Věřit, že si dává pozor snad jako ochranu nebereš ![]()
Je mi 51, takze jen prerusovana souloz. Praktikovali jsme to i s ex a nikdy jsem tehotna nebyla… prestoze, kdyz jsem chtela byla jsem v 34-38 letech tehotna hned. Stejne tak nynejsi pritel se svoji ex, nikdy ta metoda neselhala, prestoze planovane meli 3 deti. Takze verim, ze on vi a umi a moje olodnost je minimalni. Sance otehotnet je naprosto miziva…
Přerušovanou soulož si oblíbila řada žen jako spolehlivou ochranu, ale bohužel zdaleka ne všichni muži se umějí ovládat a přerušování mají nacvičeno. Z tohoto pohledu mají Tvoji partneři můj obdiv. Neměla jsi nikdy strach, že to pustí do Tebe? Dokázala bys to bez váhání vyřešit potratem?
@autorka - @884135 to ako jedina napisala spravne. Co ti pomoze informacia aku ochranu som s partnerkami pouzival ja?
Vacsina partneriek preferovala kondomy, ked kondomy neboli tak sa vyuzivali ostatne telesne otvory. Niektore partnerky mali tabletky, niektore teliesko.
Prerusovana suloz je najmenej spolahliva metoda a zbytocne riziko. Nieje to o tom ci stihnes vytiahnut, pre-ejakulat tiez obsahuje spermie… A ak chces druhe kolo tak podobne… A ak mate sex dlksie ako 10s
tak pri dlhej sulozi moze dojst k samovolnemu uvolneniu casti spermii (mala kapicka) bez orgazmu, takze chlap o tom nevie, respektive sa to da naucit citit, ale trvalo mi to vela rokov kym to dokazem ako chlap citit a aj tak by som sa nedokazal na to spolahnut ze vo vyre inych a omnoho lepsich, omnoho intenzivnejsich pocitov takyto drobny a nevyznamny ‚pocit‘ neprehliadnem.
A babska rada je aspirin - nepolykat ale drzat medzi kolenami. S aktualnymi skusenostami si ale dokazem predstavit polohy ktore by aj tak fungovali tak neviem…asi babicky inu polohu ako na misionara nepoznali a tam to fakt funguje 100%.
@Anonymní píše: Více
Kromě prášků, náplastí a tělíska jsou i další metody: injekce, implantáty, vaginální kroužek, prezervativ, pesar, spermicidy, sledování plodných dnů, sterilizace. Výběr máš pestrý.
Ahoj, jakou používaté, nebo praktikujete ochranu proti početí, když neberete prášky, nebo nálepky či tělísko? děkuji