Ochrana před těhotenstvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
6.5.17 13:31
@Blond redhead píše:
@Aamanda
Ano, zadna ochrana neni 100%
K HA se uz vracet taky nechci, protoze jsem po jejim vysazeni mela tak silene rozhazeny cyklus, kdy jsem si uvedomila, ze to pro telo neni opravdu nic dobreho.
Kdyz me po prvnim porodu nabehl opět cyklus mela jsem menses jak hodinky, taky jsem citila kdy mam ovulaci. Tak doufam, ze to bude obdobne i ted, ale do te doby se proste nejak chránit chci a přerušované soulozi 2× neverim.

Děláš dobře HA bych ani ne doporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 13:36

My jsme s nynějším manželem používali kondom cca. 4 roky chození, praskl nám 1×, jeli jsme pro postinor. Poté už jsme mu nedůvěřovali, takže u nás přerušovaná soulož další 2 roky, fungovala spolehlivě. Dobře k sobě,,pasujeme", jsme též plodní, otěhotněla jsem ihned, když jsme se přestali,,chránit".
Do budoucna to budeme mít zase takhle. Manžel vyloženě nechce, abych HA brala, já taky ne.

• Citovat
  • Upravit
12006
6.5.17 13:40

My jsme pouzivali kondomy, kdyz jsem vysadila HA, ale dite jsme jeste nechteli. O propustnosti kondomu teda slysim poprve. Maximalne tak v kombinaci s lubrikanty na bazi oleje se nesmi pouzivat. Jinak si osobne taky myslim, ze pri spravnem pouzivani by nic hrozit nemelo. A pokud se nehoda stane, tak se to da resit hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
6.5.17 13:45

My jsme používali jen kondom 5 let. Nikdy se nic nestalo, sexovali jsme v plodné dny, žádné výjimky. Proste když byla chut. Otěhotněla jsem na první a druhy pokus. Takže kdyby kondom připouštěl tak jsem 100% těhotná už dříve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
6.5.17 14:24

A co tělísko? Hormonální nebo nehormonalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.5.17 14:36

Holky a ma nekdo zkusenost s teliskem pred porodem? Proc se vlastne doporucuje az po porodu? Ja ted beru HA asi desatym rokem, nemam s tim problem, ale telisko by pro me mozna bylo lepsi reseni. Jeste jsem nerodila, neplanuju to v nejblizsich cca 5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 14:47
@Anonymní píše:
My jsme s nynějším manželem používali kondom cca. 4 roky chození, praskl nám 1×, jeli jsme pro postinor. Poté už jsme mu nedůvěřovali, takže u nás přerušovaná soulož další 2 roky, fungovala spolehlivě. Dobře k sobě,,pasujeme", jsme též plodní, otěhotněla jsem ihned, když jsme se přestali,,chránit".
Do budoucna to budeme mít zase takhle. Manžel vyloženě nechce, abych HA brala, já taky ne.

Kondomu neverite a prerusovani ano? 8o
My pouzivame jen kondomy, verime jim, ale taky znam par, co otehotnel ‚pres kondom‘, ovsem detaily nevim jestli praskl nebo propustil…

• Citovat
  • Upravit
8858
6.5.17 14:50

@Azeretereza ze je bolestivejsi zavádění pro ženy co ještě nerodily. Jinak kámoška děti nechce, tělísko má už druhé a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.5.17 15:42

Co mně fungovalo dlouhodobě a vcelku spolehlivě (neotěhotněla jsem), byla taktika plodných dní plus přerušovaná soulož. Faktem ale je, že chlap si musel dát pozor - a já si hlídat cyklus (a měřit bazální teplotu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
6.5.17 19:03

My používali jak kondom, tak i antikoncepci. Oboje fungovalo spolehlivě. Kondom samozřejmě může prasknout a HA se musí brát pravidelně. Všechny případy selhání HA z mého okolí byly selháním uživatelky, protože jí braly, když si zrovna vzpomněly. To budou nejspíš i všechny ty případy tady na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 19:07

Tak u nás kondom po dvou letech bezproblémového užívání „selhal“. Nebo spíš selhali my. :lol: v zápalu hry jsem si nevšimla, že se nám kondom „vyzul“. Nebyl to žadný XXL a chlap je vybaven dobře. Úplně stačilo, že byl penis mokrý před navlečením a já mám ve zvyku stáhnout pánevní svaly. Stalo se to jen jednou a jsem v tom.
Hormonální antikoncepce je rozhodně svinstvo, taky jsem ji už nechtěla, ale zase za tři roky užívání mi neselhala ani když jsem zapomněla tabletku. (X-krát). Fungovala velmi spolehlivě ještě 4 měsíce po vysazení. :lol:
Do budoucna bych se už na kondom nespoléhala, nicméně o propustnosti pochybuju. Možná by se to dalo kombinovat se spermicidním krémem. ;)

• Citovat
  • Upravit
4214
6.5.17 19:19
@Anonymní píše:
Tak u nás kondom po dvou letech bezproblémového užívání „selhal“. Nebo spíš selhali my. :lol: v zápalu hry jsem si nevšimla, že se nám kondom „vyzul“. Nebyl to žadný XXL a chlap je vybaven dobře. Úplně stačilo, že byl penis mokrý před navlečením a já mám ve zvyku stáhnout pánevní svaly. Stalo se to jen jednou a jsem v tom.
Hormonální antikoncepce je rozhodně svinstvo, taky jsem ji už nechtěla, ale zase za tři roky užívání mi neselhala ani když jsem zapomněla tabletku. (X-krát). Fungovala velmi spolehlivě ještě 4 měsíce po vysazení. :lol:
Do budoucna bych se už na kondom nespoléhala, nicméně o propustnosti pochybuju. Možná by se to dalo kombinovat se spermicidním krémem. ;)

Taky jsem kdysi používala antikoncepci, i když jsem i dvakrát za měsíc zapomněla, neotěhotněla jsem.Po vysazeni antikoncepce jsem otěhotněla po pul roce. A máme zdravou holčičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí