Ochrání respirátor ffp3 před covidem?

Anonymní
7.1.21 17:16

Ochrani respirator ffp3 pred covidem?

Zajimalo by me…zda kdyz clovek nosi mezi lidi respirator ffp3 a dezinfikuje si ruce, zda je dostatecne chranen pred covidem? ceka nas vysetreni v nemocnici…velke…a dcera ma snizenou imunitu? diky za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5154
7.1.21 17:25

Evidentně ochrání, za 4 měsíce v Covidáriu jsem ho ještě od pacienta nelapla. Ani nikdo z mých kolegů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
7.1.21 17:27

Měl by, můžeš to pojistit ještě brýlemi nebo štítem přes oči, personál taky nechodí k pozitivním pacientům v něčem víc extra, u nás nemaj ani ty ffp3 ale jenom dvojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.1.21 17:48
@Lajka09 píše:
Evidentně ochrání, za 4 měsíce v Covidáriu jsem ho ještě od pacienta nelapla. Ani nikdo z mých kolegů.
:kytka: :hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
7.1.21 17:53
@Lajka09 píše:

Dekujeme Ti… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.1.21 18:01

@Lajka09 Virtuálně ti masíruju ramena. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.1.21 18:02
@Anonymní píše:
Zajimalo by me…zda kdyz clovek nosi mezi lidi respirator ffp3 a dezinfikuje si ruce, zda je dostatecne chranen pred covidem? ceka nas vysetreni v nemocnici…velke…a dcera ma snizenou imunitu? diky za nazory

Ještě brejle a jste v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
7.1.21 18:25
@Lajka09 píše:

Ale záleží, kolik dceři je.

Ten respirátor musí těsnit a pokud není dcera dospělá, těsnit jí asi nebude.

Na internetu jsou návody, jak těsnost ověřit. Také nemusí sedět hned ten první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.21 18:39

Dceři je 14,5 let

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.21 18:44
@Limi123 píše:
Ale záleží, kolik dceři je.

Ten respirátor musí těsnit a pokud není dcera dospělá, těsnit jí asi nebude.

Na internetu jsou návody, jak těsnost ověřit. Také nemusí sedět hned ten první.

snažila jsem se na internetu najít jak zjistit těsnost respirátoru, ale nic jsem nenašla…

• Citovat
  • Upravit
8506
7.1.21 20:06
@Anonymní píše:
snažila jsem se na internetu najít jak zjistit těsnost respirátoru, ale nic jsem nenašla…

To je podle tvaru obličeje. Já jsem měla Refil FFP3 a seděl docela dobře. Ale pro dítě to asi bude velké.

Na netu to nenajdeš, těsnost se netestuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
7.1.21 20:10

V podstatě když zakryješ většinu plochy dlaněmi, nemělo by jít se nadechnout. Vzduch by neměl jít okolo respirátoru.

Jestli se opravdu bojíš, kup dceři polomasku správné velikosti s adekvátními filtry, ta ti těsnit bude. Ale bude vypadat trochu za exota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.21 20:16

Uz jsme to vymysleli…dam ji respirator a pres to nano rousku…a bryle :roll:

• Citovat
  • Upravit
5154
7.1.21 21:34

@Bábrdl @sobesin 8o 8o tož to holky díky, potěšilo.
Ad tématu, ne všechny ffp3 těsnily, za covidovou éru jsme jich měli hodně. Některé mrchy tlačily, uši rvaly, ofukovaly kolem. V kombinaci se štítem, všichni ok. Autorko, ale předpokládám, nenastupuješ s dcerou na Covid jednotku, stačí ti bohatě ffp2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
7.1.21 21:39
@Anonymní píše:
Zajimalo by me…zda kdyz clovek nosi mezi lidi respirator ffp3 a dezinfikuje si ruce, zda je dostatecne chranen pred covidem? ceka nas vysetreni v nemocnici…velke…a dcera ma snizenou imunitu? diky za nazory

No, ale vyzkousejte si to predem, jak to sedi, tesni, jestli ma mensi oblicej. Dala bych ffp2 protoze se pres to lepe dycha a chrani to take dostatecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí