ochutnávka všeho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
574
2.10.06 13:25

Ahoj Alfie,

nechci tě strašit, ale čím bude starší tím to bude horší :lol: , teda aspoň u nás to tak fungovalo.

A i teď když už jí jsou dva roky pryč, tak taky pořád strká něco do pusy, ale jsou to hlavně ruce.

Přeju pevné nervy. Taky mě to štve a malou pořád okřikuju a nebo jsem jí i přes tu ručičku plácala, ale nic nepomáhá. Snad to přejde.

Tchánovci mi radili abych jí tu ruku vymáchala v pepři a že prý se to odnaučí, ale zdá se mi to drastické. Tak jsem to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
2.10.06 13:33

Ahoj

tak nevím kdy s tím skončí ale chce to trpělivost. Náš Ada jako malé dítko do pusy nic nedával a začal asi před měsícem a to už jsou mu víc jak tři roky. Cumlá si hlavně prsty a to pořád. Snad stokrát do minuty mu opakuju prsty z pusy ven!!!!!!!!!!!a bez úspěchu. Už jsem vyzkoušela i ten pepř a on mi na to řekl že mu chutná že chce ještě akorát trošku pálí :) :) tak nevím jestli se tomu mám smát nebo brečet.
Sice jsem moc neporadila ale jak vidíš nejsi v tom sama. A toho pepře bych se nebála, teda spíš toho že mu zachutná :D

Anni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
2.10.06 13:35

No já nevím, ale někde jsem četla, že děti by se neměly v tomto případě okřikovat a bránit jim v ochutnávání věcí.Pro ně je to velmi důležitý smysl. Samozřejmě, že je nemůžeme nechat ochutnávat vše. Čím víc jim však v tom budeme bránit a brát věci z rukou, tím déle věci budou do pusy strkat. Říkám,četla jsem to.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.10.06 13:45

ahoj

asi tě taky moc nepotěším - protože i mě by zajímalo, kdy přestane dávat věci do pusy.....

Když jsou to věci doma tak je to v ještě v pohodě… ale co začal po roce chodit venku, tak z pusy lovím kdeco… nejčastěji šutráky, zahozený polystyrén… cokoli co mu připadá zaímavý tam strčí…

naštěstí je ochotnej to vydat bez řevu… takže aspon to… kámošce ještě holčina stranšně řvala když ji vyndávala nepatřičné věci z pusiny

Já udělala jednu věc… nechala jsem malýho naočkovat ještě proti žloutence typu A…

tak pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
2.10.06 14:01

No já mám taky pocit, že do dvou let jsem měla chápavé a chytré a poslušné dítě :lol: Teď máme v puse NEUSTÁLE něco - jakoukoli hračku, kamení atd :x A navíc to opravdu vůbec nechápe, když mu to neustále vyndávám a říkám „nedávej …“ Takže fakt, čím starší, tím horší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.10.06 14:04

písek určitě vyzkouší taky:o)) neboj - ale ten není tak krizovej… zalepí jim tlamičku - tak párkrát zkusej (u nás asi tak 40× :o) a pak dal pokoj… občas ochutná i ted ale už ho vyflusává:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
2.10.06 14:10

To je pravda, bábovka z písku u nás neměla moc velký chuťový úspěch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie