Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem. Dnes jsem dostala takovyto e-mail, tak jsem si rikala, ze to sem hodim i pro vas pro vsechny… ![]()
Neni to sice nic veseleho, ale i tak…
Krasny den vsem!
OČIMA NÁSILNÍKA (není to vtip)
Prosím, pošli to dál
Se skupinou odsouzených za znásilnění byl ve vězení proveden rozhovor o tom, co očekávají u potenciální oběti a zde jsou některá zajímavá fakta:
Ahoj,
to je fakt super! Nemyslím to nijak zle, je tam sousta užitečných a v podstatě jednoduše proveditelných věcí, já si to snad vytisknu a naučím se to nazpaměť.
Okamžitě posílám všem svým kámoškám…
No spousta veci mi prijde hodne uzitecna a dost veci podvedome delam kdyz se citim nesva. Viz zamykani v aute a vsimani si jestli vedle v aute nesedi sam chlap
Vzdy jsem klidna kdyz vidim v autech sedacky pro deti hehe…
Ale nas ve skole zas ucili, ze nasilnikum se libi kdyz se zenska brani ze je to jeste vice podnecuje. Takze nam primo ucitel kdysi rekl- to lepsi byt znasilnena nez mrtva to kdyz se opravdu neubranite a dojde k nejhorsimu.JInak rikal pichat do oci a kopat mezi nohy
jeste ze chlapi maji koule ze?
Jeste mne napada, ze by pomohlo rict ze ma clovek nejakou nemoc, ze by ho to mohlo zarazit.
Ja vim, ze kdyz ja nemam dobry pocit vecer a nekdo jde za mnou a neni mi to prijemne, vzdy zmenim smer a jdu jakoby proti nemu tak abych sla ja za nim. Kamosce pomohla kdysi pri konfrotaci s nakym klukem co ji sledoval, ze se otocila a zacala po nem rvat sproste ![]()
Ale mit sprej je podle mne hodne dobre, akorat ho mit vzdy pri ruce a ne v kabelce. Ale myslim, ze by zabral i parfem v oku.
Tak hlavne zadne nasili okolo nas!
Nat
kacenko,
dobrý, dočetla jsem to až do konce.
Některé věci by člověka vůbec nenapadly - třeba narazit do něčeho autem (mě by to teda nenapadlo, ale určitě bych raději narazila!)
u toho posledního odstavce mi šel mráz po zádech. uááááá to je hrozná představa
No, to som sa nasmiala!
Za chvíľu budeme rovnako paranoidní ako v USA. ![]()
Praktická mi príde akurát rada s tým štípnutím, to je fakt bolestivé, ale bohužiaľ použiteľné iba v teplom počasí - cez zimnú bundu toho človek veľa nenaštípe…
Obzvlášť ma pobavilo, ako mám pokrikovať na niekoho, kto ide oproti (11), ako mám preboha vedieť, že ma ide prepadnúť a nejde len náhodou okolo? (trochu mi to pripomenulo starý vtip: „Ženská, uhni, nevidíš, že nesiem sklo?!“) A to preliezanie cez sedadlo spolujazdca je dosť komická rozcvička, párkrát som to skúsila, keď som sa potrebovala dostať zo sedadla spolujazdca na miesto šoféra a nechcelo sa mi koli zime vyliezať z auta… no, než by som tam preliezla a s autom odišla, tak sa mi dostane do auta toľko vrahov, koľko bude chcieť…
Gabika