Očista těla

196
24.8.14 18:35

očista těla

Ahoj, prosím, může mi někdo poradit nějakou očistu těla, chtěla bych se trošku vyčistit uvnitř a nevím, jak se vůbec taková očista provádí? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.8.14 18:42

Pravidelně dělám klystýry a 1 denní hladovky. Hodně se mi po tom zlepšila kůže a nemám žádné problémy se zažíváním. Teď v létě jsem dělala očistu pomocí melounu.

• Citovat
  • Upravit
309
24.8.14 18:42

@monicák Taky bych chtěla, ale nevím jak. Nevadí, když tu „počkám“ na odpovědi? :-) Pročistit dušičku bych opravdu potřebovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
24.8.14 19:05

Tak bud existuji ruzne kapicky od ruznych firem na detoxikaci ruznych organu nebo caje, nejsilnejsi je asi lapacho, ale pozor, muze zpusobit az potrat! takze neuzivat kdyz planujete tehotenstvi. dobry web na ruzne druhy ocisty je zde:

http://www.zdravi-az.cz/index.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.8.14 19:14

Moje babicka s dedou pijou jednu deci oleje a zapit deckou vymackaneho citronu ale nezajimala jsem se oto takze vic nepovim. jinak moje babicka si dava denne lzicku lneneho seminka upravuje to streva a nema problem se zacpou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
24.8.14 19:33
@offi píše:
Moje babicka s dedou pijou jednu deci oleje a zapit deckou vymackaneho citronu ale nezajimala jsem se oto takze vic nepovim. jinak moje babicka si dava denne lzicku lneneho seminka upravuje to streva a nema problem se zacpou.

To dělala moje babi, aby si pročistila žlučník od kamenů :roll: No uhnala si ukázkový těžký zánět až do žlučovodů, následně s operací. :zed: Poradil jí to kdosi, jako babskou radu.
Chirurg pak nadával, že si to pohonila právě pitím toho oleje s citronem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.8.14 19:46

@Catus Moje babička i děda zatím žijou :-D. Je možné, že to už nedělají, protože to byl hnus a začla jíst to semínko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
24.8.14 20:11
@offi píše:
@Catus Moje babička i děda zatím žijou :-D. Je možné, že to už nedělají, protože to byl hnus a začla jíst to semínko.

Moje babi taky žije :lol: ale už pochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.8.14 20:22

Tak to je dobre ze se z toho dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
24.8.14 20:52

@Catus babi mela pravdu tak napul. existuje ocistna kura jater a zlucniku, ktera opravdu obsahuje na konci piti olivoveho oleje a grepove stavy, ale muze byt i citronova, pred tim, je ale potreba zlucove cesty roztahnout roztokem siranu horecnateho. tuhle kuru jsem absolvovala trikrat, napodruje jsme stolici vyloucila asi 20 zlucovych kamenu o velikosti liskovych orisku, dva i vetsi. tady je podrobny navod jak na to http://www.zdravi-az.cz/…ocisty00.php

na usg bricha mi pred tim nenasli zadne zlucove kameny, takze jsem fakt zirala, co jsem nasla v mise. dost jsme se bala te procedury, protoze nekdy to fakt muze skoncit operaci, ale v alternativni ambulanci mi to doporucili, ze pry mi nic nehrozi, takze doporuciji jen po konzultaci s lekarem. kdyz si das ale casto jen ten olej a citron, tak to fakt muze skoncit spatne se zlucnikem, protoze ty kameny nebo kaminky se muzou zablokovat ve zlucovodech, ten siran horecnaty je dost podstatny a vlastne cely postup popsany na tom webu, kdy co jist, pit a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
27.2.17 01:07

Je nějaká čístící kůra i na gynekologické problémy? Ke gynekoložce si dojdu, ale zatím mam bylinky a dnes jsem si nalepila náplasti na chodidla detoxikační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.2.17 11:42

@Bubu2828 skvělý je organic curcumin extra, učínky jsou znát již po týdnu užívání. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
28.2.17 12:41

@Aisha11 Dík za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie