Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím, mám na Vás všechny prosbu. Mojí mamince zjistili rakovinu, má nádor někde pod žaludkem. Všude kolem čteme jak pomáhá plazmový generátor od firmy Zapper, ale ať hledám jak hledám, tak najdu jen vyléčení alergií a drobných zdravotních potíží, ale nikde ani slovo o rakovině (kromě prodejců samozřejmě). Máte někdo zkušenost při léčbě rakoviny? Budu ráda za všechny zkušenosti. I ty špatné. A žádám všechny, kdo tady chtějí psát, že je to podvod a tahání peněz z lidí, tak ať respektuje vážnost tohoto tématu a nepíše do této diskuze. Tyhle názory si přečtu kdekoliv jinde. Potřebuji znát jen osobní zkušenosti. Děkuji Vám všem ![]()
@divergency píše:
Zdravím, mám na Vás všechny prosbu. Mojí mamince zjistili rakovinu, má nádor někde pod žaludkem. Všude kolem čteme jak pomáhá plazmový generátor od firmy Zapper, ale ať hledám jak hledám, tak najdu jen vyléčení alergií a drobných zdravotních potíží, ale nikde ani slovo o rakovině (kromě prodejců samozřejmě). Máte někdo zkušenost při léčbě rakoviny? Budu ráda za všechny zkušenosti. I ty špatné. A žádám všechny, kdo tady chtějí psát, že je to podvod a tahání peněz z lidí, tak ať respektuje vážnost tohoto tématu a nepíše do této diskuze. Tyhle názory si přečtu kdekoliv jinde. Potřebuji znát jen osobní zkušenosti. Děkuji Vám všem
Právě proto, že respektuju vážnost témata, napíšu, že je to podvod a tahání peněz z bezmocncýh lidí. CHápu, že člověk chce zkusit všechno a je ochoten za to zaplatit, ale v tomto případě to jsou opravdu vyhozené peníze.
Zkušeností z onkologie mám dost, tyhle věci nepomohly vůbec nikomu, je mi líto.
Držím palce, ať zabere konvennčí léčba.
Moje teta mela rakovinu strev 2×. pila denne sodu s javorym sirupem jednu lzicku a rakovina se zastavila. Doktori nechapili jak se zlepsila ted je to 3 roky a cila. Nemam presny recept ale urcite vygooglis popr bych ho sehnala od ni.taky dulezita je vira verila ze ji to uzdravi. Jinak vic neporadim..pristroje na doma jsou podvod si taky myslim..viz prispevek nademnou. pak teda jeste protonova lecba, ale to musi uznat doktor.
Příspěvek upraven 07.08.14 v 20:15
@eluv Děkuji moc. O javorovém sirupu jsme také slyšeli a samé pozitivní věci. Na protonovém centru dle CT snímků neumí vyléčit. Doktoři nám řekli, že nemůžou nic dělat.
Ten přístroj je jeden z mnoha podfuků na lidi. Ale nechcete zkusit MMS? Naše babi si tím vyléčila vážně nemocné plíce. Vím, že se to používá i na rakovinu. Třeba by to u vás zrovna zabralo. Ublížit to nemůže, akorát se to nemá myslím kombinovat s chemoterapií.
@Bubiii Děkuji, ale já bych právě chtěla mluvit s někým, kdo má osobní zkušenost a ne poslouchat zprostředkovaně. Mamka už byla na vyšetření Metatronem, takže o těchto metodách už víme a máme docela dost zjištěno.
@MarketaJ Markét, o MMS jsme slyšeli a samozřejmě, že zvažujeme všechny možnosti. Chemoterapii mamka odmítla.
@divergency píše:
@Bubiii Děkuji, ale já bych právě chtěla mluvit s někým, kdo má osobní zkušenost a ne poslouchat zprostředkovaně. Mamka už byla na vyšetření Metatronem, takže o těchto metodách už víme a máme docela dost zjištěno.
Tim padem asi vite, ze to fungovat logicky ani nemuze. K cemu vam bude osobni zkusenost, kterou nelze overit? Na netu se najde spousta podvodniku…
Spis bych zkusila kontaktovat nejakou kapacitu nebo velke onkologicke oddeleni pro druhy nazor -pokud jste v takovem nebyli.
@mroe Samozřejmě na tom už také pracujeme a sháníme jiného onkologa (kapacitu).
Je mi líto vás i maminky, hlavně prognózy
určitě se zkuste obrátit i na jiné onkology. Moje teta měla rakovinu tlustého střeva, v trutnově ji onkolozka řekla pouze čas kolik ji zbývá a že se s tím nic nedá dělat, ale začla jezdit na onkologii do Hradce králové a tam ji z toho dostali. Držte se ![]()
@citrusek2 děkuji za podporu
. Přesně tak jak říkáte to probíhalo, takže se poohlížíme po jiném lékaři.
Ahoj, já bych se obrátila do Brna na Žlutý kopec, nejlepší onkologické centrum v republice, bohuzel taky osobni zkušenost u maminky, ale bojujeme dal…
Někteří lékaři jsou zastaralý blbci co odmítají nové možnosti. Teď nevím přesně, ale tuším že v Brně mají nějaký přístroj který umí ozarit přesně jen nádor. Maminka teď odmítá chemoterapii, ale nejspíš prožívá šok a po pár dnech si uvědomí, že má proč bojovat.