Turmalínový přívěsek

4637
27.7.14 15:46

Turmalínový přívěsek

Zdravím. Sháním menší turmalín na krk pro dvouleté děvčátko. Poradil by někdo, kde lze sehnat pravý kámen v adekvatním rozměru a povrchové úpravě? Stačí s očkem pro zavěšení na řetízek.
Za případný tip děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
785
27.7.14 16:05

@St. Estephe Ahoj :mavam: Pochazi z Indie, tak bych se sla podivat do orientalni prodejny.Vim o obchodu u stanice metra Jiriho z Podebrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.7.14 16:07

Jsme od Pardubic. ;) Uvitam i tipy na solidni netove obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
27.7.14 16:08

Ahoj, pokud jsi z prahy, muzu napsat rovnou asi 2 tipy na uzasne obchody s kameny a sperky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.7.14 16:14

@Modry pes Prave nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.7.14 16:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.7.14 17:07

@St. Estephe a jaký turmalín chceš? Ten černý, nebo barevný - verdelit, rubelit, indigolit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.7.14 18:20

@Regina Hero Asi cerny - skoryl. Z nekolika zdroju jsem zjistila, ze by mel celkove harmonizovat, chranit a zlepsovat imunitu i spanek.
Pokud se v tom vice vyznas, poradis vice? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.7.14 18:21

@Parchant Diky moc, urcite mrknu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.7.14 18:38

@St. Estephe tak ten zrovna nemám, mám tu jen pár korálků křišťálu s turmalínem, ale jen samotný turmalín ne… a pak náhrdelník se zlomků toho melounového (to jsou ty barevné dohromady)… ten skoryl se docela štěpí, nevím, jestli jsem vůbec viděla z něho nějaký provrtaný kamínek… na Fleru určitě něco najdeš, ale pro dítě nevím… jinak je asi nejlepší nechat u dítěte vybrat si svůj kamínek samotné, děti ještě používají intuici a sáhnou si po tom svém potřebném… nejlépe zajít s ní do nějakého obchodu s ezoterickými věcmi, tam mají kamínky všechny možné… asi bych vybrala nějaký donutek nebo tromlovaný kamínek na kůži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.7.14 18:54

@Regina Hero To ona si pak bude chtit odnest vsechny. :D Kaminky miluje. Potrebuje neco na podporu te imunity a spani. Ovsem kristal by mel udajne energii turmalinu nasobit. Priznam se, ze v mineralech se prilis nevyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.7.14 18:56

Na Fleru si nejsem prave jista tou pravosti. :nevim:
Totiz ona byla od unora uz ctyrikrat v nemocnici, jednak to telicko evidentne potrebuje podporu a druhak je nalomena i psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.7.14 19:17

@St. Estephe proč by na Fleru neměly být pravé kameny? I když občas i ve velkoobchodech mají některé nesprávné označení nebo prodavači v obchodech sami neví, co vlastně prodávají… pokud by sis na Fleru něco vybrala, tak se ti na to kouknu… křišťál je léčivý kámen, takže s tím turmalínem by mohl být to pravé… a křišťál s turmalínem se snad ani nenapodobuje, takže tam bych o pravosti nepochybovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
27.7.14 19:25

@St. Estephe Ahoooj na fleru! Můžu dát odkaz…není to zrovna nejlevnější kámen, ale pán ti to udělá na míru a domluvíš se. Já jsem ho měla u porodu a paráda (manžel mi ho koupil k Vánocům, ani jsem nevěděla že to existuje)…prý šamanský kámen co usnadňuje mimo jíné porod…a asi to zabralo :-D

• Citovat
  • Upravit
4637
27.7.14 19:51

@verulicek Ahoj, klidne posli. Chtela bych fakt malicky, prece jen holcicka je mala, aby to nebylo jak pest na oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková