Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
včera mi domů přítel přinesl jezevce.
Máte někdo zkušenosti s jezevčím sádlem?
Zajímalo by mě to, jestli má cenu ho vůbec škvařit a případně jestli by o něj byl zájem?
Já totiž nevím co bych s ním pak dělala.. ![]()
@white_black u nás ho používaly už naše babičky a používáme jej dodnes i my. A musím říct, že lepší pomoc při zánětu průdušek neznáme. Takže zájem by určitě byl ![]()
@Zzzuuz píše:
@white_black u nás ho používaly už naše babičky a používáme jej dodnes i my. A musím říct, že lepší pomoc při zánětu průdušek neznáme. Takže zájem by určitě byl
Vím na co se to používalo tak +-, ale vlastní zkušenost zatím žádná.
No zkusím vyškvařit a uvidíme co z toho bude.
Strejda říkal, že prodával skleničku po 200 a že se po nich jen zaprášilo..:D něják jsem mu nikdy nechtěla věřit..:D
@white_black tvl já se lekla
Já myslela, že píšeš o jezevčíkovi ![]()
@Melody 4 píše:
@white_black tvl já se leklaJá myslela, že píšeš o jezevčíkovi
Však psí sádlo se na průdušky taky doporučuje ![]()
@Melody 4 : Jezevčíka mají sousedi.. Tak možná bude k mání i to..
Až toho jejich ukňučeného kripla ubezduší sousedka co bydlí hned přes zeď.. ![]()
Až ho budete mít, napište mi, klidně si skleničku koupím, Díky Monika
Jezevčí sádlo mám od myslivce a mazala jsem dětem na průdušky, zabíralo.
@stejskalka No pravděpodobně budu dělat dneska. Jezevec teď čeká na vyšetření na parazity a až bude hotové, což by mělo být během max zítřka tak teprve budu vědět co a jak.. Kdyžtak dám vědět..:)
@Melody 4 píše:
@white_black tvl já se leklaJá myslela, že píšeš o jezevčíkovi
Ještě máme v lednici trochu psího sádla
Na průdušky perfektní ![]()
Dobrý den. Kdybyxte jezevčí sádlo prodávala, tak bych si také skleničku vzala… Děkuji.
@LoveDee No chlap mi to sádlo vyhodil, když stahoval kůži
ale když se povede další dám vědět.. ![]()
Dobrý den, ještě máte zájem o jezevčí sádlo? Dnes jsem přidala inzerát, pokud budete chtít, prosím ozvěte se mi. Děkuji zuzanvav
@zuzanvav Jestli mate ještě na prodej mela bych zajem. Prosim napiste mi do mailu. ***