Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím, není tady někdo s kvalitním jezevčím sádlem??Poptávám pro syna. Děkuji 😊
@Domis669 Dobrý den, právě dnes jsem pravé jezevčí sádlo přepouštěla ve vodní lázni. Pokud budete mít zájem, napište. Mám k dispozici skleničky o objemu 200ml.
@Dennisa90 Dobrý večer, kdyby jste měla ještě zájem dnes přepuštím Jezevčí sádlo. V případě zájmu dejte vědět.
Ahoj, otec bude vyškvářet jezevčí sádlo a přebytek prodá ( 1 deci za Kč 100 ). Pokud by měl někdo zájem, napište, kolik chcete. Já s úspěchem používám při respiračních onemocněních.
@Tara2000 Dobry den, prosím nemáte ještě na prodej? Předem děkuji
Dobrý večer, prosím pokud by jste kdokoliv měl na prodej Jezevci sádlo tak koupim 🙏 platím zlatem 😁 už jsem zoufalá, 5× do roka bojujeme se zánětem průdušek 😥 prosím popřípadě mi dejte vědět na emal : luciferlucik@seznam.cz
Sem nechodím tak často. Předem moc děkuji
Dobrý den, o víkendu budu přepouštět ve vodní lázni jezevčí sádlo. Byl by o něj ve skupině zájem? V případě zájmu se prosím ozvěte. S pozdravem M. Z.
Dnes jsem tu dávala inzerát Jezevčí sádlo. Kdo by měl zájem ozvěte se mi na email.
Ahoj, znáte prosím někoho, kdo vyrábí jezevčí mast? Nemohu nikde sehnat pro své malé deti, ty jsou porad nemocné ![]()
@Rychmys Dobrý den, byla bych moc rada, nemohu nikde nic sehnat. napiste mi prosím otyliefantrova@gmail.com
Zdravím, kdyby měl někdo zájem, mám ještě pár posledních kousků jezevčího sádelka. Pro více info klidně napište
S pozdravem M. Z.