Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den, máte ještě sádlo na prodej? Měla bych zájem. Děkuji
Dobrý den, ano, pár deci ještě mám… pokud máte zájem, napište mi prosím do emailu ***
Děkuji
Příspěvek upraven administrátorem 24.11.2014 10:21 - kontaktní údaj
Dobrý den,
pro zájemce jezevčího sádla. Mám sádlo z jezevce, uloveného 11.2014.Pokud bude mít někdo zájem, mohla bych se podělit. Moc ho ale nemám. K dispozici jsou dva kelímky po 100 ml.(100 ml/200 Kč)
Dobry den, mela bych zajem. Jak dlouho vydrzi v lednicce a jak se pouziva? A lze pouzit uz i pri normalni ryme a laryngitide? Dekuji
Dobrý den,
vydrží docela dlouho, pokud je v lednici, tak i půl roku. Používá se při respiračních potížích. Já ho mažu dětem při kašli na hrudník a záda. Má chuť podobnou obyč. sádlu, tak ho dávám i trošku na chleba.Pak se pěkně odkašlává. Na rýmu ale nebude.Tam bude potřeba nějaký spejík a Borozan.
Pro příznivce jezevčího sádla nabízím čerstvě vyškvařené jezevčí sádlo. Cena 200,–Kč/2dcl.
@Veronika177 prosim mate jeste k dispozici prave jezevci sadlo? dekuji veronika
To je něco jako psi sadlo?… Kamarád prý jako dite to uzival, opravdu ze psa… ze se jedna o bylinnou směs Psi sadlo - jim někdo neřekl ![]()
Ano je to něco jako psí sádlo, jelikož Jezevec Lesní je psovitá šelma. Jde snad o to nejlepší co na problémy s průduškami jde sehnat.
Kdo by měl zájem o sádlo z jezevce mám čerstvě vyškvařené ve vodní lázni. Ve skleničkách od přesnídávky 200ml za 180Kč + pošta. email *** edit admin - odstraněna kontaktní adresa
@ornela1234 omlouvám se že píší s odmlkou ale byla jsem koncem ledna v porodnici a nějak se mi vaše zpráva zatoulala. Nyní již není ale začala sdoba lovu tak se chystám. Pokud by jste měla ještě zájem až bude vyškvařené ozvu se vám. Děkuji Lenka
@elfivila5 můžu se zeptat zda máte jezevčí sádlo ještě k dispozici?
@Any7777 dobrý den, momentálně zrovna nemam, ale mohu se vám ozvat až bude vyškvařené. Děkuji Lenka
@elfivila5 a kdy tak zhruba budete mít nevíte? Jinak ano budu ráda.