Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Any7777 jak se podaří střelit…přesně nedokážu říct kdy mi vyleze ![]()
@zuzanvav píše:
Dobrý den, ano, pár deci ještě mám… pokud máte zájem, napište mi prosím do emailu ***
DěkujiPříspěvek upraven administrátorem 24.11.2014 10:21 - kontaktní údaj
Příspěvek upraven 31.10.18 v 08:56
@elfivila5 dobrý den, měla bych prosím o sádlo také zájem. Už dochází
děkuji.
Nejlepsi zpusob jak se zbavit zanetu prudusek a zapalu plic. ![]()
Ahoj obnovuji diskuzi, škvařila jsem dnes jezevčí sádlo a asi jsem ho udělala trošku víc než jsem měla… Bude to vadit? Chci to pro děti jako mazání při obtížích ![]()
Jezevčí sádlo se buď taví ve vodní lázni(což je nejlepší)nebo se skvari na nejmenší stupeň na sporáku a jen se zahřívá a hned slévá do skleničky. Škvarky musí zůstat bledé a sádlo je čistě bílé. Pokud je nažloutlé nebo nahnědlé nemá požadovaný účinek a zapáchá. Není trvanlivé na skladování.
Záleží jak moc je vyškvařené. Jestli je lehce nažloutlé tak by se asi dalo použít. Ale asi co nejrychleji spotřebovat. Můj známý si bral sádlo že si ho vyškvaři sám doma, opravdu skvaril do zlatavých škvarečků, sádlo bylo cítit spáleninou a mělo hnědou barvu. Takže na vyhození
takové škody
Může se jezevčí sadlo použít ( namazat hrudník a záda) u 4 měsíčního miminka?
Ja bych pouzila. nevidim duvod proc ne. u takhle maleho jsme nepotrebovali, ale u 7mes ano.
a opravdicke jezevsi sadlo z jezevce nebo produkt?!?
@Alyss1 opravdové jezevčí sádlo. Malý má bronchitidu, byl hospitalizovaný, ale žádný extra zlepšení, tak jsem sehnala jezevčí sádlo, ale pak mi došlo, že nevím, jestli se to může. Děkuju, zkusím tedy.
@2468 Zkus, opravdu to zabírá a ještě můžeš dávat na hrudník nahřátou plenu.
@divine woman děkuji
, stačí teda namazat? Nemám s tím vůbec zkušenost.