Očistky po císaři

28.6.11 14:26

Očistky po císaři

holky,
chci se vás zeptat, jak dlouho vám trvaly očistky po SC??? Jsem už 5. týden po SC a pořád mi ještě trvají :think: Asi dva dny jsem je už skoro vůbec neměla a teď mi zase opět začínají a jsou opět sytě červený jako při MS. Je to normální??
Jak dlouho můžou ještě trvat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
28.6.11 14:31

Já měla snad celý šestinedělí, ale slabý a hnědý. Sytě červený ne, to nevím, jestli je normální. Nebo že by už menses? Ale s tím císařem nevím.

Marťulililinka píše:
holky,
chci se vás zeptat, jak dlouho vám trvaly očistky po SC??? Jsem už 5. týden po SC a pořád mi ještě trvají :think: Asi dva dny jsem je už skoro vůbec neměla a teď mi zase opět začínají a jsou opět sytě červený jako při MS. Je to normální??
Jak dlouho můžou ještě trvat???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
28.6.11 14:40

já měla očistky jen asi 4 týdny, taky mě napadlo jestli to neni MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
28.6.11 14:51

Ahoj, já to měla po obou císařích stejný, cca týden červený, pak hnědá a ta tak tři týdny postupně slábla do žluta. A pak asi za měsíc, měsíc a půl (nekojila jsem) menstruace.
Podle mě se ti už objevila menstruace. Kdyby to byly ještě nějaké zbytky, tak by to nemělo sytě červenou barvu, ale spíš hnědou nebo hnědočervenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
28.6.11 14:55

u mě to bylo 8 týdnů :nevim: nebylo to moc, ale taky to bylo červený. Na kontrole v šestinedělí doktorka říkala, že děloha je vyčištěná OK, ale že to prostě někdy ještě takhle teče :oops: , že na tom nic divnýho není.
Menstruace to u mě určitě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 14:59

Marti :mavam:
Jako krev nebo už jen špinění???

Já přestala krvácet po 14ti dnech, od té doby jsem měla špinění, které mi před týdnem skončilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 15:14
Monny89 píše:
Jako krev nebo už jen špinění???Já přestala krvácet po 14ti dnech, od té doby jsem měla špinění, které mi před týdnem skončilo :palec:

no dnes právě že zase krev.. i dokonce kusy sraženiny vždycky vypadnou.. má to takovou červeno-hnědou barvu.. nebo tmavě červenou :nevim: :think:
Myslím, že to menstruace být neměla, že to jsou pořád ještě očistky…
já už je nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 15:14
Elik píše:
u mě to bylo 8 týdnů :nevim: nebylo to moc, ale taky to bylo červený. Na kontrole v šestinedělí doktorka říkala, že děloha je vyčištěná OK, ale že to prostě někdy ještě takhle teče :oops: , že na tom nic divnýho není.
Menstruace to u mě určitě nebyla.

já jdu na kontrolu za týden, tak uvidím, co mi řekne. Díky za uklidnění :kytka: taky si myslím, že to MS není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 15:15
inul píše:
Ahoj, já to měla po obou císařích stejný, cca týden červený, pak hnědá a ta tak tři týdny postupně slábla do žluta. A pak asi za měsíc, měsíc a půl (nekojila jsem) menstruace.
Podle mě se ti už objevila menstruace. Kdyby to byly ještě nějaké zbytky, tak by to nemělo sytě červenou barvu, ale spíš hnědou nebo hnědočervenou.

myslím, že to MS není (kojím)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
28.6.11 15:16

Taky bych to viděla spíš už na MS. Já rodila taky sekcí, očistky trvaly cca těch 5 týdnů a také spíše slábly a když už to vypadalo, že konec, tak najednou znovu, ale s červenou barvou. Ukázalo se, že už je to MS a to jsem plně kojila, každé dvě hodiny ve dne v noci a stejně mi to přišlo takhle brzy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 15:17
Marťulililinka píše:
Monny89 píše:
Jako krev nebo už jen špinění???Já přestala krvácet po 14ti dnech, od té doby jsem měla špinění, které mi před týdnem skončilo :palec:
no dnes právě že zase krev.. i dokonce kusy sraženiny vždycky vypadnou.. má to takovou červeno-hnědou barvu.. nebo tmavě červenou :nevim: :think:
já už je nechci :roll:

To by už mohla být MS.. vem si že jsi po císaři - vyčištěná, a odcházely pouze zbytky, které oni nevyčistili, takže si myslím že to už bude ta MS, ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 15:19
Princess píše:
Taky bych to viděla spíš už na MS. Já rodila taky sekcí, očistky trvaly cca těch 5 týdnů a také spíše slábly a když už to vypadalo, že konec, tak najednou znovu, ale s červenou barvou. Ukázalo se, že už je to MS a to jsem plně kojila, každé dvě hodiny ve dne v noci a stejně mi to přišlo takhle brzy :-?

fakt?? :roll: no tak uvidíme za týden na kontrole.. ale já jsem špinění neměla zatím ještě vůbec.. dělá mi to takhle celou dobu očistků.. jedou míň, pak zase tohle, kdy ze mě odcházely jakoby i krvavý hleny.. pak zas útlum a teď zase..
a to jsem si říkala, že už to asi přestane :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
28.6.11 15:19

Marti - v prvním těhu jsem špinila taky něco přes měsíc a pak jsem dostala MS přesně na den ukončení 6tinedělí a pak pravidelně každý měsíc i přes kojení
teď jsem skoro na konci 6tinedělí a špiním pořád, sice už jen párkrát za den,ale i tak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 15:20
Monny89 píše:
Marťulililinka píše:
Monny89 píše:
já už je nechci :roll:
To by už mohla být MS.. vem si že jsi po císaři - vyčištěná, a odcházely pouze zbytky, které oni nevyčistili, takže si myslím že to už bude ta MS, ale nevím :nevim:

:think: :nevim: uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 15:22
sandrik píše:
Marti - v prvním těhu jsem špinila taky něco přes měsíc a pak jsem dostala MS přesně na den ukončení 6tinedělí a pak pravidelně každý měsíc i přes kojení
teď jsem skoro na konci 6tinedělí a špiním pořád, sice už jen párkrát za den,ale i tak …

:mavam: koukám, že to má každý fakt individuální.. třeba jsou to už jen poslední zbytky a bude to ok.. snad :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí