Pomalý odtok vody

Anonymní
28.6.11 01:50

Pomalý odtok vody

Ahoj holky!
Potřebuju poradit. Před chvílí jsem se vzbudila a pode mnou v posteli mokro - řekla bych, že mi začala odtékat voda, ale jenom pozvolna. Tak teď nevím - máme jet do porodky hned nebo počkat do rána?
Děkuji za rady a omlouvám se za anonym, ale nechci ostatní zbytečně plašit :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
28.6.11 07:01
Anonymní píše:
Ahoj holky!
Potřebuju poradit. Před chvílí jsem se vzbudila a pode mnou v posteli mokro - řekla bych, že mi začala odtékat voda, ale jenom pozvolna. Tak teď nevím - máme jet do porodky hned nebo počkat do rána?
Děkuji za rady a omlouvám se za anonym, ale nechci ostatní zbytečně plašit :oops:

Ahojky…mela bys hned jet do porodnice…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 09:01

Ahojky, ihned jeď, s vložkou, kterou oni otestují na přítomnost plodovky.
MUSÍŠ DOSTAT ANTIBIOTIKA!!! :kytka:

Hodně štěstí :kytka:

Aha, koukám že už jdu po funuse :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.6.11 09:17

zakladatelka už je asi dávno v porodnici, řekla bych :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
28.6.11 09:20

jdu taky pozdě :lol: ale určitě jeď! jak radily holky- s vložkou, ručníčkem, prostě něčím mezi nohama :wink:
když jsem rodila dvojčata, tak mi plodovka odkapávala celý den, měla jsem celý den vlhký kalhotky, ale myslela jsem si, že jsem jen inkontinentní :mrgreen: :think: no jela jsem až po 12ti hod a hned jsem šla na sál..ale byla jsem 36+0tt, takže bylo vše ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.6.11 09:20
huhlajda píše:
zakladatelka už je asi dávno v porodnici, řekla bych :-)
:lol: .....Vidim to stejne :lol: .....Drzime palecky :kytka: …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.7.11 10:01
Anonymní píše:
Ahoj holky!
Děkuji za rady a omlouvám se za anonym, ale nechci ostatní zbytečně plašit :oops:

Ahooojky:-)…Tak co, uz?:-)…Doufam ze vse je v poradku a jste v poradku :-) ??…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.10.11 13:55

Ahoj holky, snad mi poradite - taky nevim, jestli mi voda odchazi pomale nebo je to jen vytok! Jsem 36+4 a hlenova zatka odesla pred 10dny - byla hneda, od te doby ze me vyteka cira tekutina - nesvedi, nepali, nezapacha, ale neni to jako voda, spis se tahne jako „sopel“… Doktor pred 7 dny rekl, ze to plodovka neni, ale kouknul na to jen na prstech a udelal utz, tak nevim, jestli to mohl rict na 100%. Co vy myslite - muze se plodova voda tahnout jako ridsi sopel - nebo se mi jen pripravuji cesty na porod? Poslicky uz mam docela casto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
11.10.11 14:28

Ahoj, já měla to samé. Také jsem se bála, že je to plodovka, ale Dr. mě ujistil, že ne, že ta by prý takhle neodtékala. Navíc, u mě to bylo takové lepivé a jak píšeš ty tak táhnoucí a plodová voda je prý čistě jen voda. Byla jsem z toho hodně nervózní a to i přesto, že mě Dr. ujišťovali. Vše dobře dopadlo, porodila jsem cca týden po tom, co to takhle začlo „vytékat“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.10.11 14:34

:-) Tak moc dekuju za uklidneni… v pondeli jdu zase na kontrolu - do te doby plasit nebudu, teda alespon se pokusim… Je fajn slyset, ze nekdo mel stejny problem a vsechno dobre dopadlo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
11.10.11 14:41

Malej se narodil 2.9. Je to tedy nedávno, co jsem prohledávala emimino, abych zjistila, že měl někdo stejný problém :-) Já jsem pak navíc měla poslíčky celý týden a to bez přestání po 6 až 30 minutách a nikde jsem nenašla, že by to někdo jiný takhle měl…Každé těhotenství je prostě jiné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.10.11 14:58

:-) vypada to ale, ze my dve je mame docela podobne, protoze ja mam poslicky taky celou dobu (od uvolneni zatky) docela casto! Ze zacatku po 7 minutach (otevrela jsem se na prst) a doktor mi dal leky na utlumeni kontrakci, protoze se mu na porod zdalo jeste brzy…no a ted je mam nekdy po 30min nekdy po hodine, ale kazdej den! A jeste plus ten vytok - tak plasim! Dik moc a preju Zdravicko tobe i malymu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
12.10.11 12:29

Díky. Já Ti přeju hladký průběh porodu a zdravíčko pro vás oba :-) Klidně dej pak vědět až se vyklube na svět :-) Držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.10.11 18:21

Tak do ted teda nevim, jestli to byla plodovka nebo ne, ale druhy den od meho posledniho prispevku mi odtekla - a to uz se tedy skutecne poznat da - cira tekutina, zadnej hlen :-) teklo to ze me az do porodnice a tam mi ty obaly musela doktorka stejne jeste protrhnout - a to byla teprv potopa :lol: Nicmene dneska uz jsme i s Terezkou doma!!! Moc dekuji za rady, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.10.11 09:45

Moc moc gratuluju a ať vám Terezka dělá jen samou radost!!! Musím říct, že první dny, co jsme přišli z porodnice byly docela „nářez“, ale všechno se rychle zlepšilo, tak hlavně nepropadat panice! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí