Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, dočetla jsem se, že v očkovacím centru černý most očkují i děti 5-12 let bez registrace. Bohužel jsem nikde nenašla informaci, zda je očkují po celou otevírací dobu, ne jen ve vybrané dny či hodiny. Nevíte někdo prosím. Děkuji
Děti 5-11 očkují pátek a sobota. Byly jsme s dcerou tuto sobotu.
Plánovali jsme tam vyrazit ve středu, netušila jsem, že děti neočkují každý den. takže by mě taky zajímalo, jak to bude tento týden ![]()
@Kauree
Volala jsem do FNKV, kde mi na info řekli, že i děti očkují stále, ale právě se mi to nezdálo, protože jsem na internetu četla výše uvedené omezení na pátek a sobotu. Ale na místě telefon nemají. Ještě jsem vyzískala od správce centra nějaký email, tak jsem na něj napsala dotaz - až odpoví, klidně přepošlu. My chtěli jet dnes, ale dcera má od rána teplotu. Ale pojedeme z daleka, tak se mi na náhodu jet nechce.
@Bella13 ja psala jeste vecer mail - pry ockuji uz jen registrovane a jen v patek a v sobotu ![]()
Dobrý den potřeboval bych poradit jelikož jsem svého syna očkoval očkovacím centru oc černý most první dávkou bez registrace dne 17.12.2021 bohužel do teď nemáme žádné potvrzení o první vakcině proti covid-19 když volám do ockovaciho centra oc černý most bohužel také bez úspěchu když volám linku 1221 tak mně řeknou že jse mám registrovat když jsem registruji tak přijde pin 2 že můj syn mají 1 první dávku v lednu, druhá únoru tak jak počítám tak bude 3×očkování proti covid-19 nevím jak to mám řešit tento problém děkuji pěkně za rady
![]()
Hezký den, oživuji diskuzi. Má prosím někdo aktuální info, jak to tam vypadá s frontama? Díky