Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nevadí, já mám syna skoro pětiletého a nemá Priorix ani „hexu“. To je na zákonném zástupci.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat najde se tu někdo kdo má už prcka přes 2 roky a ještě nemá očkováni priorix? Nám to zezacatku odložili kvůli febrilnim křečím no a od té doby nemá očkováni a přemýšlím zda nevadí dat až ten priorix před školkou daly jste to nebo dáte některá také před skolkou až?
Stačí papír od Dr, že má kontraindikaci..a je to. Prostřední dostal až ve 4 letech, ale do školky chodil od 2
Ano, dávali jsme před školkou. Zrovna u tohoto očkování je lepší počkat, protože prý po dvou letech věku je méně neurologických nežádoucích účinků.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat najde se tu někdo kdo má už prcka přes 2 roky a ještě nemá očkováni priorix? Nám to zezacatku odložili kvůli febrilnim křečím no a od té doby nemá očkováni a přemýšlím zda nevadí dat až ten priorix před školkou daly jste to nebo dáte některá také před skolkou až?
Já dávala dětem ve 2,5 letech, bez NÚ