Očkování priorix dáváte někdo až před školkou?

Anonymní
11.12.21 09:49

Očkováni priorix davate někdo až před skolkou ?

Ahoj, chci se zeptat najde se tu někdo kdo má už prcka přes 2 roky a ještě nemá očkováni priorix? Nám to zezacatku odložili kvůli febrilnim křečím no a od té doby nemá očkováni a přemýšlím zda nevadí dat až ten priorix před školkou daly jste to nebo dáte některá také před skolkou až? 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesmírná drůbež
11.12.21 10:05

Nevadí, já mám syna skoro pětiletého a nemá Priorix ani „hexu“. To je na zákonném zástupci.

• Citovat
  • Upravit
72725
11.12.21 10:21
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat najde se tu někdo kdo má už prcka přes 2 roky a ještě nemá očkováni priorix? Nám to zezacatku odložili kvůli febrilnim křečím no a od té doby nemá očkováni a přemýšlím zda nevadí dat až ten priorix před školkou daly jste to nebo dáte některá také před skolkou až? 8)

Stačí papír od Dr, že má kontraindikaci..a je to. Prostřední dostal až ve 4 letech, ale do školky chodil od 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
11.12.21 13:20

Ano, dávali jsme před školkou. Zrovna u tohoto očkování je lepší počkat, protože prý po dvou letech věku je méně neurologických nežádoucích účinků.

• Citovat
  • Upravit
2692
11.12.21 21:53

Dávala jsem dětem první až před školkou a druhou v 1.třídě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.12.21 21:55
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat najde se tu někdo kdo má už prcka přes 2 roky a ještě nemá očkováni priorix? Nám to zezacatku odložili kvůli febrilnim křečím no a od té doby nemá očkováni a přemýšlím zda nevadí dat až ten priorix před školkou daly jste to nebo dáte některá také před skolkou až? 8)

Já dávala dětem ve 2,5 letech, bez NÚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek