Očkovali byste?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1004
5.9.17 14:20

Očkovali byste?

Ahoj maminky, chci se zaptat, zda byste nechali očkovat v tomto případě: dceři se klubou oba dolní špičáky, je bez teplot, jen se občas některou noc vzbudí víc než klasicky 2×, třeba 3-4×. Zuby jsou těsně před proříznutím a v pondělí máme jít na 1 a půl roční prohlídku s očkováním první MMR. Tak jsem na vahách zda počkat až se zoubky proklubou ven, nebo jí to nechat píchnout. :think:.
A jak velký je časový rozestup mezi 1. a 2. dávkou MMR?
Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
5.9.17 14:24

Rozestup mezi dávkami je rok (snad bude více, peče se snad nějaká změna očkovacího kalendáře). A nechala bych MMR naočkovat až ve dvou letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
5.9.17 14:35
@Svistice píše:
Rozestup mezi dávkami je rok (snad bude více, peče se snad nějaká změna očkovacího kalendáře). A nechala bych MMR naočkovat až ve dvou letech.

To se zase budou klubat stoličky ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
5.9.17 14:43

@Janitka není kam spěchat, nechala bych až před školkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85310
5.9.17 14:46

@Janitka neockovala bych, kdyz rostou zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.9.17 14:53

Ne, neočkovala bych. mmr můžete nechat až před školkou. i všichni trvdí, že je lepší nechat očkovat po 2roce, kvůli lepší imunitě. druhá dávka stačí až před školou.

• Citovat
  • Upravit
10244
5.9.17 15:06

@Janitka Pokud je možné odložit, počkal bych. Očkování není úplně sranda a zaměnitelná reakce (teplota od zoubků/očkování) by mohla být problém, pokud by očkování mělo reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
5.9.17 15:11

@Janitka Jsem v podobné situaci a počkám až se synovi prořeže poslední trojka. Ale on se nejen častěji budí, ale ze zubů má i teploty až horečky a hůře jí. Nevidím důvod proč mu teď ještě přidávat další zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
5.9.17 15:12

Uplne v klidu bych odlozila a ne jen kvuli zubum. Nejlepe po druhem roce, jeste lepe zacit pred skolkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
5.9.17 15:14

Paklize je bez teplot, nechala bych ockovat. Ale ja jsem opravdu jedna z mala co jedou podle ockovaciho kalendare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
5.9.17 15:39

Očkovala jsem až po druhém roce, není kam spěchat, zvlášť když ještě má do toho zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
13.9.17 12:20

Dekuji vsem za prispevky. odlozila jsem to po druhem roce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie