Očkovali byste dnes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zrzana2
5.1.15 08:49

Ockovat by se melo dítě měsíc uplne zdrave. Já bych neockovala. Syn se pravděpodobně přes noc s něčím pral a teď je ok.

• Citovat
  • Upravit
1919
5.1.15 08:59

Odložila bych to. Zrovna teď jsem volala také doktorce. Malá občas zakašle a má rýmu takovou tu chrchlavou. Raději týden počkám než bude zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
5.1.15 09:37

@maminka159 Staršího bych neočkovala vůbec, klíšťovka v tomhle věku mi přijde zbytečně brzo. Mladší bych očkovala, pokud si odsávala jen jednou, tak mi to přijde spíš na vrácené mlíko než na rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 17:50

Omlouvám se za anonymitu a podle vás asi řeším blbost, ale i tak by mě zajímalo, co si o tom myslíte vy..
Byli jsme s partnerem spolu poprvé na plese a dali jsme na Facebook společnou fotku, kde i partner napsal ´´náš první ples´´ a jeho kamarád(neznám ho a ted o víkendu spolu byli na oslavě) pod tu fotku napsal ´´aby nebyla poslední, pozor na alkohol´´…Moje kamarádka napsala,,U Katky? To nehrozí´´ a ten kamarád na to,,Martin, hrozí…´´

Partner mi řekl, že nechápe jak to myslel, ale já to celkem chápu a moc pozitivní to není :zed:

• Citovat
  • Upravit
16906
4.3.15 17:52
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu a podle vás asi řeším blbost, ale i tak by mě zajímalo, co si o tom myslíte vy..
Byli jsme s partnerem spolu poprvé na plese a dali jsme na Facebook společnou fotku, kde i partner napsal ´´náš první ples´´ a jeho kamarád(neznám ho a ted o víkendu spolu byli na oslavě) pod tu fotku napsal ´´aby nebyla poslední, pozor na alkohol´´…Moje kamarádka napsala,,U Katky? To nehrozí´´ a ten kamarád na to,,Martin, hrozí…´´Partner mi řekl, že nechápe jak to myslel, ale já to celkem chápu a moc pozitivní to není :zed:

A vy jste byli očkovaní nebo proč to vkládáš sem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.3.15 17:55

Nechte se očkovat a neplácejte na Facebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.3.15 17:55

Anonymní - chápeš to správně a moc pozitivní to opravdu není. A myslím, že ani očkování ho od toho neochrání… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
4.3.15 17:56
@Anonymní píše:
Byli jsme s partnerem spolu poprvé na plese a dali jsme na Facebook společnou fotku, kde i partner napsal ´´náš první ples´´ a jeho kamarád(neznám ho a ted o víkendu spolu byli na oslavě) pod tu fotku napsal ´´aby nebyla poslední, pozor na alkohol´´…Moje kamarádka napsala,,U Katky? To nehrozí´´ a ten kamarád na to,,Martin, hrozí…´´Partner mi řekl, že nechápe jak to myslel, ale já to celkem chápu a moc pozitivní to není :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vůbec to nechapu
  • Citovat
  • Upravit
74217
4.3.15 18:13
@Anonymní píše:

Taky to nechapu, ale dekuji za pobaveni :lol: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 18:32

Omlouvám se, samozřejmě to nepatřilo sem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69235
6.1.16 08:18

@Taciras co se zeptat doktora než laiků na emiminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
6.1.16 08:19

Náš malej kašle poslední dobou po ránu pořád. Ale fakt jen po ránu když vstane, ale během dne mu nic není a nekašle :nevim:
S očkováním nevím no.. zmínila bych se doktorce ať ji nejdřív poslechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
6.1.16 08:27

Nechala bych poslechnout a ockovani normalne dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.1.16 08:31

Syn taky kašle každé ráno, a přes den nic. Stejně jako ty si myslím, že je to ze suchého vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.16 08:34

@Taciras nechala bych ji poslechnout. Pokud 1× zakašle, tak to nejspíš nic není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek