Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Odložila bych to. Zrovna teď jsem volala také doktorce. Malá občas zakašle a má rýmu takovou tu chrchlavou. Raději týden počkám než bude zdravá.
@maminka159 Staršího bych neočkovala vůbec, klíšťovka v tomhle věku mi přijde zbytečně brzo. Mladší bych očkovala, pokud si odsávala jen jednou, tak mi to přijde spíš na vrácené mlíko než na rýmu.
Omlouvám se za anonymitu a podle vás asi řeším blbost, ale i tak by mě zajímalo, co si o tom myslíte vy..
Byli jsme s partnerem spolu poprvé na plese a dali jsme na Facebook společnou fotku, kde i partner napsal ´´náš první ples´´ a jeho kamarád(neznám ho a ted o víkendu spolu byli na oslavě) pod tu fotku napsal ´´aby nebyla poslední, pozor na alkohol´´…Moje kamarádka napsala,,U Katky? To nehrozí´´ a ten kamarád na to,,Martin, hrozí…´´
Partner mi řekl, že nechápe jak to myslel, ale já to celkem chápu a moc pozitivní to není ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu a podle vás asi řeším blbost, ale i tak by mě zajímalo, co si o tom myslíte vy..
Byli jsme s partnerem spolu poprvé na plese a dali jsme na Facebook společnou fotku, kde i partner napsal ´´náš první ples´´ a jeho kamarád(neznám ho a ted o víkendu spolu byli na oslavě) pod tu fotku napsal ´´aby nebyla poslední, pozor na alkohol´´…Moje kamarádka napsala,,U Katky? To nehrozí´´ a ten kamarád na to,,Martin, hrozí…´´Partner mi řekl, že nechápe jak to myslel, ale já to celkem chápu a moc pozitivní to není
A vy jste byli očkovaní nebo proč to vkládáš sem? ![]()
Anonymní - chápeš to správně a moc pozitivní to opravdu není. A myslím, že ani očkování ho od toho neochrání… ![]()
@Anonymní píše:
Byli jsme s partnerem spolu poprvé na plese a dali jsme na Facebook společnou fotku, kde i partner napsal ´´náš první ples´´ a jeho kamarád(neznám ho a ted o víkendu spolu byli na oslavě) pod tu fotku napsal ´´aby nebyla poslední, pozor na alkohol´´…Moje kamarádka napsala,,U Katky? To nehrozí´´ a ten kamarád na to,,Martin, hrozí…´´Partner mi řekl, že nechápe jak to myslel, ale já to celkem chápu a moc pozitivní to není
@Anonymní píše:
Taky to nechapu, ale dekuji za pobaveni
.
Náš malej kašle poslední dobou po ránu pořád. Ale fakt jen po ránu když vstane, ale během dne mu nic není a nekašle ![]()
S očkováním nevím no.. zmínila bych se doktorce ať ji nejdřív poslechne.
Syn taky kašle každé ráno, a přes den nic. Stejně jako ty si myslím, že je to ze suchého vzduchu.
@Taciras nechala bych ji poslechnout. Pokud 1× zakašle, tak to nejspíš nic není ![]()
Ockovat by se melo dítě měsíc uplne zdrave. Já bych neockovala. Syn se pravděpodobně přes noc s něčím pral a teď je ok.