Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Malý má dnes mít 2.hexu ale:
Já jsem ze středy na čtvrtek minulý týden měla střevní chřipku, zvracela jsem celou noc, měla jsem průjem a byla mi zima. Malý vypadal že byl ok, zvracel sice jednou ale to mohlo být z UM? V neděli ráno se vrátil manžel ze služebky a dnes v noci měl to co já tj je možné že to chytil odemně? Bojím se aby to malý nechytil taky a nevím či ho vůbec dnes očkovat?děkuji
Ahoj, jestli malýmu teď nic neni, tak normálně můžeš jít, já s malym byla na očko a měl rýmu a v poho, Jde jen o to aby neměl horečky ![]()
Dnes bych sním pro jistotu nešla
já když jsem byla nemocná a manžel také, malá měla jít na očkování a nešli jsme pro jistotu
ale je to na tobě ![]()
V žádném případě, už může mít vir v těle jen se ještě neprojevil.. Očkovat hodlám jen naprosto zdravé dítě ve zdravém okolí..
@flakon
ne to není v pohodě.. Naše Mudr. neočkuje ani při nachlazení v rodině.. Očkování organismus oslabuje!
Zavolala bych doktorce a zeptala bych se jí…Jen nevím proč jsi anonym ![]()
@flakon píše:
Ahoj, jestli malýmu teď nic neni, tak normálně můžeš jít, já s malym byla na očko a měl rýmu a v poho, Jde jen o to aby neměl horečky
Ahoj, nešla. Nemusí být nic znát a co potom. Počkej tak týden, dva.
@careynka každej má jinou Dr. bohužel, píšu můj názor, že moje Dr.by nás očkovala ![]()
Nenechala. Melo by byt zdrave dite i okoli.
@flakon dite se ma ockovat, kdyz je naprosto zdrave, coz fakt dite s rymou neni. Mne doktorka nenaockovala ani syna tyden po prujmu (ne ze bych o to stala, spis jsem si ji zkousela).
Malý má dnes mít 2.hexu ale:
děkuji
Já jsem ze středy na čtvrtek minulý týden měla střevní chřipku, zvracela jsem celou noc, měla jsem průjem a byla mi zima. Malý vypadal že byl ok, zvracel sice jednou ale to mohlo být z UM? V neděli ráno se vrátil manžel ze služebky a dnes v noci měl to co já tj je možné že to chytil odemně? Bojím se aby to malý nechytil taky a nevím či ho vůbec dnes očkovat?