Očkovali byste dnes?

Anonymní
13.3.13 08:11

očkovali byste dnes?

Malý má dnes mít 2.hexu ale:
Já jsem ze středy na čtvrtek minulý týden měla střevní chřipku, zvracela jsem celou noc, měla jsem průjem a byla mi zima. Malý vypadal že byl ok, zvracel sice jednou ale to mohlo být z UM? V neděli ráno se vrátil manžel ze služebky a dnes v noci měl to co já tj je možné že to chytil odemně? Bojím se aby to malý nechytil taky a nevím či ho vůbec dnes očkovat? :nevim: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
13.3.13 08:12

Rozhodne ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.3.13 08:12

Ne, určitě ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.3.13 08:13
@Anonymní píše:
Malý má dnes mít 2.hexu ale:
Já jsem ze středy na čtvrtek minulý týden měla střevní chřipku, zvracela jsem celou noc, měla jsem průjem a byla mi zima. Malý vypadal že byl ok, zvracel sice jednou ale to mohlo být z UM? V neděli ráno se vrátil manžel ze služebky a dnes v noci měl to co já tj je možné že to chytil odemně? Bojím se aby to malý nechytil taky a nevím či ho vůbec dnes očkovat? :nevim: děkuji

Ahoj, jestli malýmu teď nic neni, tak normálně můžeš jít, já s malym byla na očko a měl rýmu a v poho, Jde jen o to aby neměl horečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.3.13 08:13

Dnes bych sním pro jistotu nešla :) já když jsem byla nemocná a manžel také, malá měla jít na očkování a nešli jsme pro jistotu :) ale je to na tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.3.13 08:14

Zavolej Dr. a uvidíš co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
13.3.13 08:14

Ne

• Citovat
  • Upravit
9989
13.3.13 08:16

V žádném případě, už může mít vir v těle jen se ještě neprojevil.. Očkovat hodlám jen naprosto zdravé dítě ve zdravém okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.3.13 08:17

@flakon 8o ne to není v pohodě.. Naše Mudr. neočkuje ani při nachlazení v rodině.. Očkování organismus oslabuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
13.3.13 08:19

Zavolala bych doktorce a zeptala bych se jí…Jen nevím proč jsi anonym :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.3.13 08:24

Tak to bych v žádným případě nešla ;)

• Citovat
  • Upravit
19494
13.3.13 08:26
@flakon píše:
Ahoj, jestli malýmu teď nic neni, tak normálně můžeš jít, já s malym byla na očko a měl rýmu a v poho, Jde jen o to aby neměl horečky :)
8o 8o 8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
13.3.13 08:29

Ahoj, nešla. Nemusí být nic znát a co potom. Počkej tak týden, dva.

• Citovat
  • Upravit
415
13.3.13 08:30

@careynka každej má jinou Dr. bohužel, píšu můj názor, že moje Dr.by nás očkovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.3.13 08:31

Nenechala. Melo by byt zdrave dite i okoli.
@flakon dite se ma ockovat, kdyz je naprosto zdrave, coz fakt dite s rymou neni. Mne doktorka nenaockovala ani syna tyden po prujmu (ne ze bych o to stala, spis jsem si ji zkousela).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek