očkování (3m)- paralen.čípky

363
18.11.08 21:30

očkování (3m)- paralen.čípky

POtřebuju se poradit..malá byla dnes na 3měsíčním očkování..doktorka mluvila o reakci do 24hodin, že kdyby byla teplota, nebo plakala máme koupit paralen čípky..a pak řekla, že jí klidně jeden můžeme dát preventivně..tak jsem je koupila(zatím má jen 37.5 v uchu, pláče normálně)..ale píšou tam, že je pro děti nad 7 kilo, mi máme 6kilo..nevadí to ??
ADD2..měli jste nějakou reakci po očkování?..popř. dávali jste paralen??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
18.11.08 21:38

Ahojky.
Naše mimi mělo v 9 týdnech virovej zápal plic a ve špitále mu čípky půlili (taky neměl 7 kg).
Po očkování reakci měl - teplota 38,5, průjem a pláč a ještě mu rostl zoubek. Tak nevím, co vlastně bylo příčinou teploty. Pořešili jsme to čípkem a po jedné uřvané noci byl klid.
Přeju hladký průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
19.11.08 08:49

Já jsem dávala půl čipku, když malý neměl ještě 7kg. Tak mi to doporučila doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.11.08 08:57

Nase dcera mela v 9.mesicich teplotu. Pouzili jsme paralen cipky (dostaly jsme je pri nejakem ockovani) a protoze nemela jeste 7 kg, mely jsme dat pulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
19.11.08 10:32

Ahoj,
náš pediatr taky doporučil tyto čípky a to již před měsícem, kdy Adelaida měla něco přes 5 kilo. V lékárně se tomu divila, ale záleží na lékárnici. Jiná by řekla jistě, že v pohodě můžeme brát.
Nebála bych se toho, čípek bych dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky