moravkovy ortopedicke kalhotky

37
18.11.08 09:50

moravkovy ortopedicke kalhotky

Ahoj maminky, mate nektera zkusenost s pouzivanim moravkovych ortopedickych kalhotek? Pry to ma nahradit siroke baleni. Jste spokojene, nebo pouzivate neco jineho? Diky za postrehy. ajii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
404
18.11.08 16:01

ahoj, nevim jestli to byly moravkovy kalhotky,ale kdyz mela mala mit 3 pleny, tak jsem ji koupilla ortopedicke kalhotky Marwell a byly v pohode. Byly na suchy zip a uvnitr vyndavaci gumova vlozka, ktera nahrazovala vsechny ty pleny. Ale priznam se, ze jsem to flakala a davala na noc, protoze bylo desny vedro a ona se moc potila a bylo mi ji lito. Kycle ma od 3 mesicu v pohode. A spokojena jsem byla, staly asi 300, pry na to doplaci pojistovna, kdyz ti to predepise ortoped, ale na to jsem se vyflakla. Tak je zkus tady je odkaz http://www.marwell.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
18.11.08 21:22

zkušenost s těmito konkrétnímy nemám..mám obyč. ortopedické kalhotky z lekárny (za 70kč), a stačí- ulehčí široké balení- zafixování pleny ..ale jinak mám pocit, že jen kalhotky marwell mají i vložku, která nahradí i ty 3pleny (proto jsem je nakonec nekoupila, měli jsme mít jen preventivně 1plenu)
TAKŽE..POKUD MÁTE MÍT JEN JEDNU PLENU- BUDOU TI STAČIT, POKUD MÁTE DOPORUČENÝ 2-3PLENY, KUP SI RADĚJI KALHOTKY MARWELL..;O)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí