Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, mate nektera zkusenost s pouzivanim moravkovych ortopedickych kalhotek? Pry to ma nahradit siroke baleni. Jste spokojene, nebo pouzivate neco jineho? Diky za postrehy. ajii
ahoj, nevim jestli to byly moravkovy kalhotky,ale kdyz mela mala mit 3 pleny, tak jsem ji koupilla ortopedicke kalhotky Marwell a byly v pohode. Byly na suchy zip a uvnitr vyndavaci gumova vlozka, ktera nahrazovala vsechny ty pleny. Ale priznam se, ze jsem to flakala a davala na noc, protoze bylo desny vedro a ona se moc potila a bylo mi ji lito. Kycle ma od 3 mesicu v pohode. A spokojena jsem byla, staly asi 300, pry na to doplaci pojistovna, kdyz ti to predepise ortoped, ale na to jsem se vyflakla. Tak je zkus tady je odkaz http://www.marwell.cz/
zkušenost s těmito konkrétnímy nemám..mám obyč. ortopedické kalhotky z lekárny (za 70kč), a stačí- ulehčí široké balení- zafixování pleny ..ale jinak mám pocit, že jen kalhotky marwell mají i vložku, která nahradí i ty 3pleny (proto jsem je nakonec nekoupila, měli jsme mít jen preventivně 1plenu)
TAKŽE..POKUD MÁTE MÍT JEN JEDNU PLENU- BUDOU TI STAČIT, POKUD MÁTE DOPORUČENÝ 2-3PLENY, KUP SI RADĚJI KALHOTKY MARWELL..;O)