stale stoji

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
331
14.11.08 12:29

stale stoji

pred par dny se Danny naucil sam postavit a ted ho nemuzu nijak premluvit aby taky chvilku sedel nebo delal cokoliv jineho porad jen nekde stoji a chodi kolem nabytku a nesedne si dokud neupadne unavou ale hned se zase zvedne a zacne nanovo.nevim jestli mu to nemuze nejak uskodit?snazim se ho vsemozne zamestnat aby chvilku odpocival ale nedari se mi to vzdycky jen na par vterin a uz si zase stoupne.jedine co pomaha je kdyz odejdu do jine mistnosti tak se odplazi za mnou ale nechci pred nim utikat.myslite ze mu to nemuze nejak ublizit?cetla jsem ze by si deti v jeho veku meli postavit ale hned zase upadnou na zadecek ale on proste ne.bojim se aby nemel problemy s kyclema ne s pateri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
14.11.08 12:38

Viktorka taky pořád stojí :D od doby co se to naučila je to její nejlepší zábava a běda když ji po:,–(íme :lol: Myslím si, že jim to ublížit nemůže když se postaví a stojí sami. Jsou už dost zpevnění. Jediné co mě děsí jsou ty pády :roll: člověk sice hlídá je ve střehu, ale uhlídat všecko fakt nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.11.08 12:57

Taky si myslím, že když se staví sám, nemělo by to vadit. U nás teda nejvíc k lezení teď motivuje míček - masážní ježek. Díky bodlinám jde snadno chytit, pak odhodit a po lině nebo plovoucí podlaze se hezky kutálí a je to fuška ho dohonit. :D Můžeš vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.11.08 14:41

Když se postavil sám, neřešila bych to. Přirozený vývoj, už je na to dost zralý. Malá se taky v 8,5 měsících postavila a sice hodně lezla, protože chtěla být všude a dojít si tam sama ještě neuměla :wink: , ale jinak vstávala i ve spaní. A to bylo na houby, protože sebou občas ve spaní pak i v postýlce praštila a já jí musela přestat dávat spací pytel, protože se jí v tom špatně stálo a řvala. Já v tomto věku dělala prý totéž. A ani já a ani Julka žádné problémy s klouby a pátěří nemáme. Jediná nevýhoda je pro rodiče, že musí mít oči i na zadku, protože se holt víc padá a taky se snaží lézt na vyšší místa :wink: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
14.11.08 15:43

Si myslím že pokud se postaví dítko samo, že to neva … u nás vypadá jára naprosto v pořádku a to stojí od 5m :roll: .
mmch a proč by měl sedět?? konečně má pořádnej rozhled a ty mu ho chceš brát :wink: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
331
14.11.08 17:20

mpcdekuju za rady uz jsem v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.08 19:37

Náš Matýsek se postavil v 7 měs. :o Sezení vynechal. Ptala jsem se doktorky,taky jsem měla strach o nožky a zádíčka, a ta říkala, že když to dělá úplně sám, tak to nevadí. Hlavně ho nevodit za ručky a úmyslně nepostavovat. Taky od tý doby nechtěl nic jinýho dělat. Teď už i chvilku vydrží sedět, leze, stojí, pochoduje kolem nábytku a prostě si to užívá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.11.08 08:30

Jj, ono je to časem přestane bavit, už to nebude nic novýho „helekoukejjástojím“ a pak si i sednou a budou si hrát na zemi.
Jára ještě k tomu stál u tv stolku, který měl akurát nad pas, a stál tam a tahal i hračky na stolek … :D teď buď lítá jak čamrda sem tam tam sem s autem, nebo fakt sedí a hraje si na zemi, jen si občas něco donese a pod. tak už asi umí i odpočívat ( i když mě se zdá že je v pohybu prostě pořád) ;)

• Citovat
  • Upravit
28414
16.11.08 20:28

Adámek se taky postavil a chodil kolem nábytku v sedmi měsících, a jak jsme mu to chtěli zakázat, tak řval. Tak jsme ho nechali, byl na to holt připravený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí