Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kontakt s lidmi po očkování na covid = problém s menstruací, potraty?
Co si o tom myslíte? Je to další z mnoha hoaxů nebo na tom může být něco pravdy? Diskutovat slušně prosím a k věci. aha, tak bohužel odkaz byl smazán, takže si to asi nepřečtete. Byly tam komentáře žen ze zahraničí, které popisovaly svoje zkušenosti viz info výše…
Edit adminem – smazán odkaz/spam
Příspěvek upraven 02.05.21 v 10:13
Šlo by to napsat česky prosímtě? Co chceš vědět, jakože očkovaný na Covid ti poplaší menstruaci? A jak asi?
Tak bacha, ať to nejsou 5G sítě nebo chemtraills.
Prostě klasický hoax. A jestli Covid nebo očkování má na menstruaci a ne/plodnost vliv, na to budou důvěryhodné lékařské výzkumy v řádu desítek let, asi logicky za rok nemoci nemůže nikdo vyzkoumat, jaký a jestli vůbec ta nemoc stihne mít na něco vliv. ![]()
Menstruuji stále stejně, jsem skoro 3 měsíce po očkování. Jestli jsem neplodná opravdu nevím a vzhledem k věku už ani nezjistím. Když chcete něco o očkování a nežádoucích účincích zjistit, hledejte odborné časopisy a ne něco na internetu.
Ať tady zbytečně nevíříme emoce, zajímalo mě, co si o tom myslí ostatní případně zda má někdo podobnou zkušenost. ![]()
Příspěvek upraven 02.05.21 v 10:13
@Fifik007 myslím, že pokud těmto kravinám někdo věří
tak bych mu doporučila nějakou psychiatrickou léčbu ![]()
Asi ten mikročip, co jim píchli s tím očkováním, prostě něco vysílá, no. omotej se alobalem
@Fifik007 píše:
Kontakt s lidmi po očkování na covid = problém s menstruací, potraty?Co si o tom myslíte? Je to další z mnoha hoaxů nebo na tom může být něco pravdy? Diskutovat slušně prosím a k věci.
Hoax.
Nějak nmám odvahu klikat na odkaz otevrisvoumysl.cz. Ncméně jestli tě to potěší, tak moje první MS po očkování na covid přišla s desetidnním zpožděním
Bohužel kamarádek, co se se nou viděly, jsem se neptala, jestli i jim se zpozdil cyklus poté, co potkaly očkovanou
By se se mnou přestaly bavit - nikoliv proto, že jsem se očkovala, ale proto, že jsem totálně zmagořila.
Nejsem pro očkování ale tak to by snad už člověk viděl snad všude kdyby to byla pravda.
Bylo pár případů v tom Izraeli? Ale zase nedá říct zdali to bylo kvůli očkování a nebo by ten potrat stejně byl
.Takže chill ![]()
@Sedmnactnulajedna jooo o tom čipu mi včera řekla kámoška
jak si někdo může myslet že je tak zajímavej, že mu píchnou čip v hodnotě statisíc korun
![]()
@Fifik007 píše:
Kontakt s lidmi po očkování na covid = problém s menstruací, potraty?Co si o tom myslíte? Je to další z mnoha hoaxů nebo na tom může být něco pravdy? Diskutovat slušně prosím a k věci.
Tak na rovinu, mne to Ms rozhodilo, x let mam ms pravidelnou par dni, a nyni po vakcine jsem ji mela jeste 14 den, musela jsem na gyndu a zastavit lekama, nyni po druhe davce jsem zvedava.
@matkabagristy píše:
Tak treba muj muz mestruaci po ockovani opravdu nedostal.
A už si dělal test??! ![]()
Taky mi to trochu rozhodilo MS, po první dávce jsem ji dostala o dva dny dřív, po druhé sice přesně na den, ale takové křeče jsem nikdy nezažila.
Ale že by to ovlivňovalo i okolí je nesmysl ![]()
Tak samozřejmě, že ti očkování může rozhodit cyklus. Stejně jako stres, chřipka, nebo jakékoliv jiné očkování a podobně… Tělo maká, aby si vytvořilo protilátky, někde jsou i nežádoucí účinky (únava, vyčerpání atd.)
Tělo není stroj. Občas vynechá samo o sobě, má na to plné právo.
A že někdo po očkování potratí? Tipla bych si, že to jsou takové ty potraty v prvním trimestru, kde je riziko potratu tak vysoké, že by pravděpodobně potratily i kdyby na očkování nešly, nebo kdyby chytly nějakou virózu.
Tady se prostě projevuje obrovská vada internetu - spojuje hlupáky, kteří si pak navzájem potvrzují svoje šílené teorie.
A po kontaktu s očkovanýma? To už je jiný druh sci-fi…