Očkování covid = problém s menstruací a potraty?

48
1.5.21 09:12

Očkování covid = problém s menstruaci, potraty?

Kontakt s lidmi po očkování na covid = problém s menstruací, potraty?

Co si o tom myslíte? Je to další z mnoha hoaxů nebo na tom může být něco pravdy? Diskutovat slušně prosím a k věci. aha, tak bohužel odkaz byl smazán, takže si to asi nepřečtete. Byly tam komentáře žen ze zahraničí, které popisovaly svoje zkušenosti viz info výše…

Edit adminem – smazán odkaz/spam

Příspěvek upraven 02.05.21 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2334
1.5.21 09:19

Šlo by to napsat česky prosímtě? Co chceš vědět, jakože očkovaný na Covid ti poplaší menstruaci? A jak asi? 8o Tak bacha, ať to nejsou 5G sítě nebo chemtraills. :roll: Prostě klasický hoax. A jestli Covid nebo očkování má na menstruaci a ne/plodnost vliv, na to budou důvěryhodné lékařské výzkumy v řádu desítek let, asi logicky za rok nemoci nemůže nikdo vyzkoumat, jaký a jestli vůbec ta nemoc stihne mít na něco vliv. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42077
1.5.21 09:23

Menstruuji stále stejně, jsem skoro 3 měsíce po očkování. Jestli jsem neplodná opravdu nevím a vzhledem k věku už ani nezjistím. Když chcete něco o očkování a nežádoucích účincích zjistit, hledejte odborné časopisy a ne něco na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.5.21 09:27

Ať tady zbytečně nevíříme emoce, zajímalo mě, co si o tom myslí ostatní případně zda má někdo podobnou zkušenost. :mavam:

Příspěvek upraven 02.05.21 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9289
1.5.21 09:29

@Fifik007 myslím, že pokud těmto kravinám někdo věří :mrgreen: tak bych mu doporučila nějakou psychiatrickou léčbu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.5.21 09:52

Tak treba muj muz mestruaci po ockovani opravdu nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
1.5.21 09:56

Asi ten mikročip, co jim píchli s tím očkováním, prostě něco vysílá, no. omotej se alobalem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.5.21 10:02
@Fifik007 píše:

Co si o tom myslíte? Je to další z mnoha hoaxů nebo na tom může být něco pravdy? Diskutovat slušně prosím a k věci.

Hoax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
1.5.21 10:06

Nějak nmám odvahu klikat na odkaz otevrisvoumysl.cz. Ncméně jestli tě to potěší, tak moje první MS po očkování na covid přišla s desetidnním zpožděním :mrgreen: Bohužel kamarádek, co se se nou viděly, jsem se neptala, jestli i jim se zpozdil cyklus poté, co potkaly očkovanou :mrgreen: By se se mnou přestaly bavit - nikoliv proto, že jsem se očkovala, ale proto, že jsem totálně zmagořila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
1.5.21 10:15

Nejsem pro očkování ale tak to by snad už člověk viděl snad všude kdyby to byla pravda.
Bylo pár případů v tom Izraeli? Ale zase nedá říct zdali to bylo kvůli očkování a nebo by ten potrat stejně byl :nevim:.Takže chill :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
1.5.21 10:16

@Sedmnactnulajedna jooo o tom čipu mi včera řekla kámoška :mrgreen: :mrgreen: jak si někdo může myslet že je tak zajímavej, že mu píchnou čip v hodnotě statisíc korun :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12590
1.5.21 10:23
@Fifik007 píše:

Co si o tom myslíte? Je to další z mnoha hoaxů nebo na tom může být něco pravdy? Diskutovat slušně prosím a k věci.

Tak na rovinu, mne to Ms rozhodilo, x let mam ms pravidelnou par dni, a nyni po vakcine jsem ji mela jeste 14 den, musela jsem na gyndu a zastavit lekama, nyni po druhe davce jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
1.5.21 10:34
@matkabagristy píše:
Tak treba muj muz mestruaci po ockovani opravdu nedostal.

A už si dělal test??! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
1.5.21 10:34

Taky mi to trochu rozhodilo MS, po první dávce jsem ji dostala o dva dny dřív, po druhé sice přesně na den, ale takové křeče jsem nikdy nezažila.
Ale že by to ovlivňovalo i okolí je nesmysl 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
1.5.21 10:39

Tak samozřejmě, že ti očkování může rozhodit cyklus. Stejně jako stres, chřipka, nebo jakékoliv jiné očkování a podobně… Tělo maká, aby si vytvořilo protilátky, někde jsou i nežádoucí účinky (únava, vyčerpání atd.)
Tělo není stroj. Občas vynechá samo o sobě, má na to plné právo.
A že někdo po očkování potratí? Tipla bych si, že to jsou takové ty potraty v prvním trimestru, kde je riziko potratu tak vysoké, že by pravděpodobně potratily i kdyby na očkování nešly, nebo kdyby chytly nějakou virózu.
Tady se prostě projevuje obrovská vada internetu - spojuje hlupáky, kteří si pak navzájem potvrzují svoje šílené teorie.

A po kontaktu s očkovanýma? To už je jiný druh sci-fi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek